Hälytysten käytön aloittaminen

Hälytykset ovat Meltwaterin kautta lähetettäviä automaattisia ilmoituksia tärkeimmistä katsaustiedoista.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Hälytykset lähettävät automaattisesti brändiisi, kilpailijoihisi tai toimialasi trendeihin liittyviä avaintietoja. Pääsy joihinkin tai kaikkiin näistä hälytyksistä riippuu asiakkaan tilauksesta.

Smart Alerts auttaa PR- ja markkinointiammattilaisia pysymään kehityksen kärjessä reaaliaikaisten tietojen avulla hyödyntämällä positiivisia trendejä ja lieventämällä mahdollisia ongelmia ennen kuin ne muodostuvat täysimittaiseksi kriisiksi.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Vaatimukset

Tarvitset tallennettuja hakuja käyttääksesi tiettyjä hälytystyyppejä. Jotkin hälytykset perustuvat yrityksiin tai toimialoihin, joita seuraat hälytyksen sisällä. Lisätietoja tallennetun haun luomisesta Exploressa.

Hälytyksiin tutustuminen

Hälytyksen luominen

Meltwaterissa voit luoda hälytyksen useilla tavoilla: suoraan Hälytykset-välilehdestä, hälytyskellokuvakkeen kautta, Explore- tai Monitoroi-osioiden kautta ja jopa 'Someyhteydet: monitoroitu sivu' -osion kautta.

Luo hälytys Hälytykset-välilehdeltä

1. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Hälytykset

2. Valitse Luo hälytys

3. Valitse hälytystyyppi

4. Valitse Seuraava.

5. Kirjoita hälytystyyppisi edellyttämät tiedot.

6. Valitse, miten haluat vastaanottaa hälytyksen. Vaihtoehtoihin lukeutuvat:

1. Peruspaketti

1. Sähköposti

2. Meltwater web (sovelluksensisäiset ilmoitukset)

7. Valitse, haluatko asettaa hälytyksen itsellesi vai tililläsi olevalle toiselle käyttäjälle.

8. Valitse Tallenna.

Luo hälytys kellokuvakkeesta

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kellokuvaketta

2. Napsauta ponnahdusikkunassa Luo lisää hälytyksiä

3. Valitse hälytystyyppi

4. Klikkaa Seuraava.

5. Kirjoita hälytystyyppisi edellyttämät tiedot

6. Valitse Tallenna

Luo hälytys Exploresta

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Vie hiiri sen haun päälle, jolle haluat luoda hälytyksen

3. Valitse Luo hälytys

4. Valitse hälytystyyppi

5. Klikkaa Seuraava.

6. Kirjoita hälytystyyppisi edellyttämät tiedot

7. Valitse Tallenna

Luo hälytys Monitoroi-osiosta

1. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Monitoroi

2. Lisää hakuja valitsemalla + kuvake, jos et ole vielä lisännyt niitä

3. Kun haku tai hakuja on lisätty Monitoroi-osioon, valitse oikeassa yläkulmassa Luo

4. Valitse Luo hälytyksiä

5. Valitse hälytystyyppi

6. Klikkaa Seuraava.

7. Kirjoita hälytystyyppisi edellyttämät tiedot

8. Valitse Tallenna

Luo hälytys osiosta 'Someyhteydet: monitoroidut sivut'

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Some-tilit

3. Valitse + kuvake, joka löytyy Facebook-osiosta kohdasta Kilpailijat tai Monitoroidut sivut

4. Napsauta Luo hälytys

5. Valitse hälytystyyppi

6. Klikkaa Seuraava.

7. Kirjoita hälytystyyppisi edellyttämät tiedot

8. Valitse Tallenna

Hälytysintegraatioiden määrittäminen

Hälytyksiä voidaan lähettää sovelluksensisäisesti, verkossa tai mobiililaitteella, sähköpostitse, Slackissa, Microsoft Teamsissa, DingTalkissa ja Generic Webhookissa. Saat lisätietoja Slack-, Microsoft Teams-, DingTalk- ja Generic Webhooks -integroinnista Meltwaterin kanssa napsauttamalla alla:

Sovelluksensisäiset hälytykset

Löydät sovelluksensisäiset hälytykset helposti etusivulta. Ne näkyvät osiossa, joka on aivan 'Lisää Meltwaterilta' -kuvakortin alapuolella ja jossa näkyvät viimeisimmät päivitykset. Lisäksi on "merkitse luetuksi" -toiminto, jonka avulla voi pitää kirjaa hälytyksistä. Etusivulla näkyvät hälytykset merkitään lukemattomiksi (ja ne pysyvät lihavoituina), kunnes valitset ne.

Mobiililaitteiden push-ilmoitukset

Ilmoitusten lähettäminen matkapuhelimella sähköpostin sijaan voi auttaa varmistamaan, että pysyt ajan tasalla uusimmista, sinulle tärkeistä uutisista tien päällä. Nämä ilmoitukset voidaan räätälöidä mobiilisovelluksessa jakamaan medianäkyvyyttä valituista hakukansioista määrittämiesi työaikojen aikana.

1. Varmista, että sinulla on uusin App Storen tai Google Playn Meltwater-mobiilisovellus.

2. Valitse alhaalla olevasta siirtymispalkista kohta Asetukset.

3. Valitse Ilmoitukset

4. Kytke Ota ilmoitukset käyttöön päälle

5. Hakusi näkyvät uutiset-kohdassa. Vaihda kytkin kohtaan ”päällä” niiden hakujen vieressä, joista haluat saada ilmoituksia.

Jos haluat lisätietoja, tutustu Push-ilmoitusten käyttöön ottaminen mobiililaitteessa -artikkeliin.

Tarkista, että olet ladannut Metwater-mobiilisovelluksen uusimman version laitteellesi. Apple-käyttäjät voivat ladata sovelluksen App Storesta. Android-käyttäjät voivat ladata sovelluksen Google Playsta.

Hälytyksen keskeyttäminen tai poistaminen

Joskus et välttämättä enää tarvitse hälytystä. Siinä tapauksessa voit keskeyttää hälytyksen tai poistaa sen kokonaan.

Hälytyksen keskeyttäminen:

1. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Hälytykset.

2. Vie hiiren kursori hälytyksen päälle.

3. Valitse Keskeytä. Jos hälytys on jo keskeytetty, voit myös jatkaa sitä vastaavalla jatkamistoiminnolla.

Huomaa: Kun hälytys keskeytetään tai sitä jatketaan, se keskeytetään kaikilta vastaanottajilta ja kaikista jakelutavoista.

Hälytyksen poistaminen:

1. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Hälytykset.

2. Vie hiiren kursori hälytyksen päälle.

3. Valitse Poista

4. Napsauta Poista

Hälytysten tiheyden vähentäminen

Harvemmin tapahtuvia päivityksiä varten kannattaa harkita tiivistelmäraportin määrittämistä. Tämä tarjoaa yhteenvedon hakutuloksistasi yhdessä tai kahdessa päivittäisessä sähköpostissa. Katso kohta Miten luon tai muokkaan tiivistelmäraporttia.

Hälytystyyppien ymmärtäminen

Käydään nyt läpi jokainen hälytystyyppi. Käymme läpi, kun hälytys lähetetään, arvon, esimerkit ja usein kysytyt kysymykset.

Hälytystyyppejä ovat:

Mediapiikkien havaitseminen

Mediapiikkien havaitseminen -hälytys lähetetään, kun Meltwater havaitsee, että hakuvolyymi on paljon suurempi kuin tallennetun haun lähtötaso. Somehakujen osalta verrataan viimeistä tuntia viimeiseen 12 tuntiin. Toimituksellisissa hauissa verrataan yhtä päivää viimeiseen 14 päivään. Varmistaaksemme, että tulokset ovat todella epätavallisia, vertaamme niitä edelliseen päivään ja edelliseen viikkoon ennen hälytyksen lähettämistä.

Piikkien tunnistus sisältää katsauksia, kuten:

• Tekoälyavusteinen yhteenveto - selkokielinen yhteenveto, joka sisältää sekä piikin aiheuttajan että syyn

• Suosituimmat lähdetyypit - viestityyppi, joka aiheuttaa piikin (esim. Twitterin uudelleentwiittaus)

• Suosituimmat termit - termit, jotka aiheuttavat piikin

• Sävy - piikkien yleinen sävy (esim. positiivinen, negatiivinen, neutraali)

• Suosituimmat paikat - suosituimamt paikat, jotka aiheuttavat piikin

• Tärkeimmät aiheet - piikin aiheuttavat olennaisimmat aiheet (esim. ihmiset ja yhteiskunta)

Miksi käyttää Mediapiikkien havaitsemista?

Tämän tyyppinen hälytys ilmoittaa sinulle, kun tietyn haun volyymissa tapahtuu epätavallinen muutos. Se voi auttaa tunnistamaan, onko brändisi, kilpailijasi tai aiheesi suosittu somessa tai onko se saanut laajaa uutisnäkyvyyttä. Näiden tietojen saaminen oikeaan aikaan voi auttaa osallistumaan somekeskusteluihin niiden tapahtuessa, reagoimaan ongelmiin niiden esiintyessä, pysymään ajan tasalla tärkeistä aiheista ja tukemaan yleisiä PR- tai markkinointistrategioitasi.

Tässä on joitain esimerkkejä Mediapiikkien havaitsemisesta:

• Kosmetiikkamerkillä on keskimäärin 200 somemainintaa lauantai-iltapäivisin. Tämä on brändin senhetkinen lähtötaso. Eräänä lauantai-iltapäivänä sen somemainintojen määrä hyppää 500:een tunnin sisällä. Tämä hälytys ilmoittaa käyttäjälle tästä muutoksesta.

• Kahteen viimeiseen viikkoon verrattuna uutismaininnat autojen turvallisuusominaisuuksista lisääntyivät 300 % suuren autovalmistajan ilmoituksen jälkeen. Tämä hälytys ilmoittaa käyttäjälle tästä muutoksesta.

Miksi en ole saanut Mediapiikkien havaitseminen -hälytyksiä?

Mediapiikkien havaitseminen -hälytyksiä lähetetään vain, jos tallennetun hakusi volyymissa esiintyy epätavallinen piikki.

Yrityksen tapahtumat

Meltwater lähettää Yritystapahtumat-hälytyksen, kun seuraamissasi yrityksissä tapahtuu jotain tärkeää, kuten kumppanuus, yrityskauppa tai merkittävä henkilöstömäärän kasvu.

Nämä hälytykset keskittyvät keskeisiin liiketoimintatapahtumiin, jolloin organisaatiosi kaikkien osastojen on helpompi ryhtyä nopeasti toimiin. Esimerkiksi myyntitiimi voi hyödyntää yritystapahtumahälytystä pysyäkseen ajan tasalla prospekteistaan. Tämä auttaa pysymään täysin ajan tasalla siitä, mitä liiketoimintaympäristössäsi tapahtuu.

Millaisia yritystapahtumia Meltwater voi havaita?

Tällä hetkellä yritystapahtumia tunnistetaan seuraavista kategorioista:

Tapahtumaryhmä

Yritystapahtuma

Palkinnot

Palkinnot

Kokoukseen osallistuminen

Uudet asiakkaat

Merkit ja tarjoukset

Korkean profiilin palkinto

Brändikriisi

Siviililainsäädäntö

Rikoslainsäädäntö

Kyberhyökkäys

PR-ongelma

Yritysorganisaatio

Yrityskauppa

Ympäristö, yhteiskunta ja hallinto

Monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallistaminen (DEI)

Teollis- ja tekijänoikeudet

Listautumisanti

Fuusio

Sitaatti

Uudelleenjärjestely

Strategia

Tekoäly (AI)

Markkinointi- ja mainonta-aloitteet

Johtajan vaihtuminen

Johtajan nimitys

Johtajan lähtö

Johtajan vaihto

Talous

Varainhankinta

Maksukyvyttömyys

Neutraali talous

Ei rahoitushäiriötä

Erääntynyt rahoitushäiriö

Heikko taloudellinen tulos

Henkilöstömäärä

Kapasiteetin lisäys

Kapasiteetin vähentäminen

Henkilöstömäärän kasvu

Henkilöstömäärän lasku

Laajentuminen markkinalle

Markkinointi

Markkinointikampanja

Aloita

Kumppanuus

Tapahtumasarja

Korkean profiilin kumppanuus

Kumppanuus

Arvon muutos

Arvon muutos

Arvon lasku

Arvon nousu

Suodata tapahtumailmoitukset tyypin mukaan

Kun luot hälytystäsi, voit valita useista yllä olevista tapahtumatyypeistä. Valitse mikä tahansa tarpeisiisi parhaiten sopiva yhdistelmä saadaksesi hälytyksiä vain sinulle tärkeimmistä tapahtumista.

Millaista sisältöä yritystapahtumat seuraavat?

Yritystapahtumissa seurataan sisältöä seuraavien parametrien perusteella:

• Toimituksellinen sisältö

• Toimituksellisten lähteiden tavoittavuus on oltava vähintään 1000

• Vain englanniksi

Esimerkkejä Tapahtumat-hälytyksestä

Teollisuus

Haaste

Tapahtuma

Etu

Terveydenhuolto

Pysyä kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvalla toimialalla.

Kilpailija ilmoittaa yhteistyöstä kuriiriyhtiön kanssa käyttääkseen droonipalveluita käsikauppa- ja reseptilääkkeiden toimittamiseksi.

Yritys sai ajoissa tietoa ja mukautti strategiaansa pysyäkseen kilpailukykyisenä.

Autot

Kilpailuympäristön arviointi toimittaessa epävakailla markkinoilla.

Toimialan johtaja vähentää henkilöstöä yritysjärjestelyjen seurauksena.

Kilpailijan rekrytointitiimi nopeutti kausiluonteista rekrytointikampanjaansa.

Kuluttajapakkaustuotteet

Korkeasti koulutettujen avainhenkilöiden pieni vaihtuvuus.

Markkinointipäällikkö eroaa kilpailevasta yrityksestä.

Organisaatio palkkasi merkittävän toimialan osaajan ja lisäsi hänet johtoryhmäänsä.

Markkinapaikka-ohjelmisto

Strateginen markkinalaajentuminen laajoilla ja monimutkaisilla globaaleilla markkinoilla.

Tärkein kilpailija aloittaa liiketoiminnan Dubaissa.

Rajoitti globaalia laajentumista yhdelle alueelle ja tunnisti potentiaaliset hankintakohteet.

Miksi en ole saanut Yritystapahtumat-hälytyksiä?

Yritystapahtumien tulisi olla harvinaisia ja reagoitavissa, joten ei ole taattua määrää "tapahtumia", joita saat.

Miksi etsimääni yritystä ei näy avattavassa valikossa?

Tapahtumia varten on saatavilla noin 193 000 yritystä. Jos yritys ei näy tai yrityksen tiedot ovat virheellisiä, voit antaa palautetta alustalla.

Saat päivityksiä palautteesi liittyen tukitiimiltämme sähköpostitse.

Toimialan tapahtumat

Tämä hälytys on suunniteltu varoittamaan sinua koko toimialan vaikuttavista liiketoimintatapahtumista (esim. autoteollisuus, terveydenhuolto jne.).

Miten se toimii?

1. Siirry hälytysten etusivulle vasemmanpuoleisen navigointipalkin kautta.

2. Napsauta violettia Luo hälytys -painiketta

3. Valitse Toimialatapahtumat

4. Kirjoita sen toimialan nimi, josta haluat saada hälytyksiä, ja valitse vaihtoehdoista. Voit valita vain yhden toimialan hälytystä kohden.

5. Voit valita enintään 10 yritystä, jotka haluat sulkea pois toimialalta, josta et halua saada hälytyksiä (esim. oma yrityksesi).

6. Valitse tietyt tapahtumat, joista haluat saada hälytyksiä (esim. hankinta, henkilöstön vähentäminen jne.)

7. Valitse vastaanottaja(t), joiden haluat saavan hälytykset.

8. Valitse, miten ja missä haluat vastaanottaa hälytykset (ts. sähköposti, slack jne.)

9. Napsauta Tallenna tallentaaksesi toimialan tapahtumahälytyksen!

Esimerkki sähköpostihälytyksestä:

Suosituin Tavoittavuus

Korkein tavoittavuus -hälytys käynnistyy, kun laajalevikkinen toimituksellinen lähde mainitsee avainsanoja tallennetusta hausta. Nämä hälytykset perustuvat mainintoihin, joiden pistemäärä on huomattavasti korkeampi kuin hakusi perustaso. Perustaso lasketaan käyttämällä joko viimeisten kolmen päivän tai ensimmäisten 20 000 maininnan tietoja, ja siinä keskitytään lähteen tavoittavuuteen.

Miksi käyttää Korkea tavoittavuus -hälytyksiä?

Ne ovat ratkaisevan tärkeitä, koska vaikutusvaltaisten lähteiden maininnoilla yrityksestäsi, kilpailijoistasi tai toimialastasi voi olla merkittävä vaikutus. Korkein tavoittavuus -hälytysten avulla voit seurata avainsanoistasi puhuvia keskeisiä toimituksellisia lähteitä. Tämän avulla voit ilmoittaa johdolle korkean profiilin lehdistötiedotteesta tai korostaa näitä mainintoja raporteissasi.

X-vaikuttajat (entinen Twitter)

Twitter-vaikuttajahälytys lähetetään, kun laajasti seurattu Twitter-lähde mainitsee tallennetun haun avainsanoja.

Hälytykset lähetetään, kun twiitin pisteet ovat paljon korkeammat kuin haun vertailukohta, joka lasketaan viimeisten 3 päivän tietojen perusteella tai ensimmäisten 20 000 maininnan perusteella. Twiitit pisteytetään tilin osallistumistason ja verkoston koon perusteella (twiittien määrä, seuraajien määrä ja seurattujen määrä).

Miksi käyttää Twitter-vaikuttaja-hälytyksiä?

Kun vaikutusvaltaisessa Twitter-lähteessä mainitaan yrityksesi, kilpailijasi tai toimialasi, se voi vaikuttaa suoraan tai epäsuorasti organisaatioosi. Twitter-vaikuttaja-hälytyksen avulla voit pysyä ajan tasalla vaikutusvaltaisista Twitter-tileistä, jotka mainitsevat avainsanasi. Ole yhteydessä vaikuttajiin, jotka mainitsevat yrityksesi ja voivat mahdollisesti luoda uusia kumppanuuksia. Ymmärrä, mikä voi aiheuttaa hakutermiesi suosion ja lievennä mahdollisia riskejä.

Sävyn muutos

Sävymuutos-hälytysten avulla voit seurata brändiä, toimialaa ja kilpailijaa koskevien keskustelujen sävyn muutoksia. Samoin kuin Mediapiikkien havaitseminen -hälytykset, jotka seuraavat muutoksia tavoittavuuden määrässä, Sävymuutos-hälytykset keskittyvät positiivisen ja negatiivisen sävyn muutoksiin. Näitä muutoksia mitataan vakioperustasoon nähden, mikä antaa käsityksen siitä, miten yleisön mielipide kehittyy.​

Jokainen maininta

Kaikki maininnat -hälytys pitää sinut ajan tasalla ilmoittamalla sinulle sähköpostitse tai matkapuhelimella, kun uusia hakutuloksia lisätään seurantakansioon. Nämä ilmoitukset voidaan määrittää kaikille Meltwater-käyttäjille.

Hälytykset lähetetään aina, kun uusi maininta ilmestyy valittuun hakuun. Tunnissa lähetetään enintään 200 hälytystä.

Kuinka määritän Jokainen maininta -hälytykset?

Kaikki hälytykset, mukaan lukien Jokainen maininta, yhdistetään Exploren tallennettuihin hakuihisi. Ennen kuin luot uuden Jokainen maininta -hälytyksen, varmista, että olet tallentanut seuranta-aiheet tai avainsanat medianäkyvyydelle, jota haluat seurata.

1. Napsauta navigointipaneelin Hälytykset-välilehteä.

2. Valitse Luo hälytys

3. Raportin tyyppi: Valitse Jokainen maininta

4. Valitse syöte. Haut ovat saatavilla riippuen käytössä olevista hakusuodattimista.

5. Valitse vastaanottajat. Valitse käyttäjäluettelosta, kenelle haluat määrittää ilmoitukset.

Vinkki: Jos haluat, että osa vastaanottajista saa hälytyksen sähköpostitse ja toiset matkapuhelimen välityksellä, voit määrittää kaksi erilaista hälytystä.

6. Valitse jakelutapa.

7. Valitse Tallenna

Jokainen maininta -hälytysten poistaminen käytöstä

Jos haluat lopettaa Jokainen maininta -hälytysten vastaanottamisen, voit helposti poistaa hälytyksen listaltasi. Tämä koskee myös muille käyttäjille asetettuja hälytyksiä, joita voidaan hallita 'Näytä hälytykset' -pudotusvalikon avulla.

Muista, että kun muokkaat hälytystä, voit muuttaa sen toimitustapaa, mutta et sen sisältöä tai sen vastaanottajia.

Jos kytket pikailmoitukset pois päältä, koska ne eivät ole merkityksellisiä, älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme Live Chatin kautta. Voimme auttaa sinua tarkentamaan hakusanoja, jotta saat relevantimpia tuloksia.

Hälytysten tiheyden vähentäminen

Harvemmin tapahtuvia päivityksiä varten kannattaa harkita tiivistelmäraportin määrittämistä. Se tarjoaa yhteenvedon hakutuloksista yhdessä tai kahdessa sähköpostiviestissä päivittäin. Jos haluat lisätietoja, tutustu tätä aihetta käsittelevään ohjeartikkeliin.

Seuraa julkaisua

Seuraa julkaisua -toiminnon avulla voit seurata X:n (entisen Twitterin) julkaisua suoraan sisältövirrasta. Aina, kun julkaisu saa uuden vastauksen, uudelleenjulkaisun tai lainauksen, sinulle ilmoitetaan asiasta. Tämä auttaa sekä perinteisesti negatiivisissa että positiivisissa tapauksissa.

• Kriisinhallinta: julkaisun reaaliaikainen seuranta osallistumisen ja tavoittavuuden seuraamiseksi, jotta nähdään, tarvitaanko brändiltä väliintuloa tai viestintää.

• Kampanjan seuranta: seuraa julkaisun vetovoimaa seurataksesi reaaliaikaista vastaanottoa, orgaanista kasvua ja mainosmahdollisuuksia

RSS-feed

RSS-syöte ilmoittaa aina, kun uusi asiakirja ilmestyy RSS-syötteisiisi. Ilmoitus toimii samalla tavalla kuin Jokainen maininta -ilmoitus, mutta se koskee vain valitsemiasi RSS-syötteitä. Lisätietoja RSS-syötteiden lisäämisestä.

Sivun osallistuminen

Sivun osallistumista koskevat hälytykset lähetetään, kun vuorovaikutus Facebook-sivullasi lisääntyy huomattavasti. Saat tämän hälytyksen, kun toiminnat kuten reaktiot, kommentit, jakamiset, klikkaukset ja videokatselut ovat huomattavasti tavallista suurempia. Tätä "tavanomaista" tasoa eli perustasoa mitataan 7 päivän jakson aikana, ja mittarit päivitetään päivittäin viimeisten 24 tunnin perusteella.

Huomaa: Sivun osallistumista koskevat hälytykset ovat yksinomaan Engagen ja Someanalyysin käyttäjien käytettävissä.

Todennäköisesti tehostettu

Todennäköisesti mainostettu -hälytykset ilmoittavat, kun ennustetaan, että kilpailijan Facebook-julkaisua on markkinoitu kohderyhmille maksua vastaan. Tämä perustuu julkaisun saaman osallistumisen tasoon, mukaan lukien reaktiot, kommentit ja jaot.

Jos olet Explore-asiakas ja olet todentanut Facebook-profiilin seurattujen someyhteyksiesi alla, voit seurata enintään 10 Facebook-sivua tällaisten mainostettujen julkaisujen varalta.

Järjestelmä tarkistaa näiden seurattujen sivujen julkaisut 6 tunnin välein 7 päivän ajan seuratakseen osallistumispäivityksiä. Tärkeää on, että Todennäköisesti mainostettu -hälytys lähetetään vain kerran kunkin julkaisun kohdalla.

Breakout-julkaisu

Hittijulkaisu -hälytykset lähetetään, kun Facebook-sivullasi oleva julkaisu saa enemmän osallistumista (reaktioita, kommentteja ja jakoja) kuin kaikkien julkaisujesi keskiarvo viimeisen 7 päivän aikana.

Ottaaksesi nämä hälytykset käyttöön, sinun on yhdistettävä vähintään yksi Facebook-sivu. Voit sitten valita enintään 10 yhdistettyä Facebook-sivua seurantaa varten. Näitä julkaisuja tarkastellaan kolmen tunnin välein 7 päivän ajan, ja niiden osallistumista verrataan sivusi viimeisten 7 päivän liukuvaan keskiarvoon.

Huomautus: Sivullasi tulisi olla säännöllisiä päivittäisiä osallistumisia tarkan perustason määrittämiseksi.

Järjestelmä

Järjestelmähälytykset pitävät sinut ajan tasalla järjestelmän eri toiminnoista ja tiloista. Saat ilmoituksia seuraavista:

• Kun suoritetut toiminnot, kuten lataukset, ovat valmiita.

• Kun sinulle määritetään tehtäviä.

• Kun yhteys katkeaa omistettuun tai maksettuun sometiliin.

Nämä hälytykset aktivoituvat automaattisesti kaikille käyttäjille, mutta voit halutessasi poistaa tietyt hälytykset käytöstä Hälytykset-sivulla:

1. Valitse Järjestelmä

2. Poista valinnat niistä hälytyksistä, joita et tarvitse.

Järjestelmähälytystyypit:

• Tehtävät Julkaise-osiossa: Saat hälytyksen uusista toimeksiannoista, hyväksynnöistä, hylkäyksistä tai luonnoksista Julkaise-osion Engagessa.

• Lataukset: Saat ilmoituksia, kun CSV-vientitiedostosi ovat valmiita.

• Sometilin yhteydet: Pysyt ajan tasalla sometiliesi tilasta. Saat hälytyksen 10 päivää ennen, 5 päivää ennen, 1 päivä ennen ja päättymispäivänä. Tämä kattaa Facebookin, Instagramin tai LinkedInin omistetut yhteydet sekä Facebookin ja Instagramin maksetut yhteydet ja antaa hälytyksen, jos ne ovat vanhentumassa, vanhentuneet tai merkitty virheellisiksi.

Ulkoisille käyttäjille lähettäminen

Voit lähettää älykkäitä hälytyksiä ulkoisille käyttäjille (ei-Meltwaterin käyttäjille). Syötä haluamasi sähköpostiosoite alla olevan kuvan mukaisesti:

Tärkeää huomioitavaa:

• Itse sähköpostissa on lisätty konteksti. Esimerkiksi:

• Ulkoiset käyttäjät voivat perua hälytyksen itse sähköpostin kautta.

• Hälytykset-listassa on ulkoisten käyttäjien valikko, jonka kautta voit hallinnoida kaikkia ulkoisten käyttäjien hälytyksiä, jotka eivät ole varsinaisia Meltwater käyttäjiä.

FAQ

Mitkä asiakastyypit saavat Hälytykset?

Kaikki paketit saavat Hälytykset

Miten pitkäksi aikaa voin keskeyttää hälytyksen?

Niin pitkäksi kuin haluat

Kuinka moni käyttäjä voi vastaanottaa hälytyksen?

Jopa 10 käyttäjää voidaan lisätä vastaanottajiksi hälytystä kohden

Mitä tapahtuu, jos hälytyksen määrittänyt käyttäjä lähtee yrityksestä?

Jos käyttäjä poistetaan, saamme viestin warp-zonen kautta ja poistamme hänet hälytyksistä, ja jos hälytyksessä ei ole ketään muuta, näet viestin käyttöliittymässä

Mitä tapahtuu vastaanottajaluettelossa oleville käyttäjille, jos he lähtevät yrityksestä?

Meltwater-käyttäjä: poistamme vain poistetun käyttäjän

Muu kuin Meltwater-vastaanottaja: Koska emme tiedä, poistuuko yrityksestä käyttäjä, joka ei käytä Meltwateria, kyseisen yrityksen Meltwaterin käyttäjien on poistettava vastaanottaja hälytyksestä

Mitä hälytyksille tapahtuu, kun yritys poistuu Meltwaterista?

Tilaukset poistetaan, eikä hälytyksiä enää ole

Kuinka kauan hälytystietoja säilytetään?

Enintään 6 kuukautta tilauksille. 3 kuukautta ilmoituksille.

Mitä tapahtuu, kun hälytykseen liittyvä tallennettu haku, Facebook-sivu, yritys tai RSS-syöte poistetaan?

Tulokset näkyvät Crud-taulukossa tekstillä ”Hakua ei löydy”

Mitä tietoja Meltwater saa yhdistettäessä eri integraatioita?

Kyseessä on yksisuuntainen integraatio. Meltwaterilla on vain oikeus julkaista viestejä kanavalle. Emme voi lukea mitään tietoja takaisin. Saamme sovelluksilta vain tiedot, joita tarvitaan viestin julkaisuun kanavalle, johon ne ovat yhteydessä.