Hälytysten määrittäminen Microsoft Teams -integroinnin avulla
Hälytysten määrittäminen Microsoft Teams -integroinnin avulla

Automatisoi hälytykset Meltwaterin Microsoft Teams -integroinnilla

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Otamme käyttöön neljännen toimitustavan Meltwater Alerts-Teamsien vastaanottamiseksi! Kun hälytykset saadaan suoraan Teams-integroinnin kautta, organisaatiosi saa uusimmat hälytykset modernimmalla ja kätevimmällä tavalla.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Teams-integraation yleiskatsaus

Ottamalla tämän integroinnin käyttöön suoraan alustalta voit vastaanottaa automaattisia, tekoälyä käyttäviä hälytyksiä, jotka lähetetään suoraan Teamsiin. Kun käytössä on keskitetty kanava, johon kaikki hälytykset saapuvat, tiimit voivat tehdä parempaa yhteistyötä ja reagoida liiketoiminnan kannalta kriittisiin uutisiin, markkinoiden muutoksiin, trendeihin ja kilpailijatietoihin.

Teamsin yhteistyöhön perustuva luonne antaa organisaatiollesi mahdollisuuden reagoida nopeasti markkinoiden liikkeisiin, hälyttää asiaankuuluvia sisäisiä osastoja ajoissa ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tarkkojen tietojen pohjalta.

Teams-integraation asetus

Meltwater-käyttöoikeuden todentaminen organisaatiosi Microsoft Teams -kanaville voidaan suorittaa muutaman vaiheen kautta.

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Napsauta Kolmannen osapuolen integraatiot

3. Siirry Microsoft Teams -osioon

4. Valitse Luo koodi

5. Kopioi tunnuskoodi

6. Microsoft Teamsissa

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Yhteydet

2. Ensimmäisen yhdistämisen yhteydessä hae Meltwater

3. Napsauta Lisää yhdistääksesi Meltwaterin Teamsiin

4. Avaa haluamasi Teams-kanava ja valitse oikeasta yläkulmasta Yhteydet

5. Etsi Meltwater

6. Napsauta Määritä

7. Liitä luotu tunnus vaiheesta 5

8. Napsauta Tallenna

9. Toista vaiheet d-h lisäkanavien lisäämiseksi

7. Siirry takaisin Meltwateriin

8. Napsauta Päivitä, kun olet yhdistänyt Meltwaterin Teamsiin

Teams-integraation määrittäminen webhookin kautta

1. Luo Microsoft Teamsissa kanava suosimillasi nimellä ja kuvauksella, ja aseta kanavatyypiksi Standard.

2. Napsauta Sovellukset-painiketta sovelluspikavalikosta vasemmalla puolella

3. Paikanna Tuleva Webhook -sovellus

4. Napsauta Lisää

5. Napsauta Lisää tiimiin

6. Valitse olemassa oleva tiimi tai (vakio)kanava, johon haluat toimittaa hälytykset

7. Näyttöön tulee konfigurointi-ikkuna. Tässä voit täyttää mukautetun nimen, jota haluat integroinnin käyttävän, kun julkaiset kanavalle, ja valinnaisen mukautetun logon

8. Napsauta Luo

9. Kopioi luotu webhook

10. Siirry Meltwater-sovellukseen

11. Valitse vasemmanpuoleisen navigointipalkin Tili-pudotusvalikko

12. Napsauta Kolmannen osapuolen integraatiot

13. Siirry kohtaan Yleinen webhook

14. Napsauta Yhdistä

15. Lisää nimi integraatiolle ja liitä Webhook-linkki, joka luotiin Teamsissa (vaihe 9)

16. Napsauta Lisää

17. Meltwater tunnistaa tämän webhookin automaattisesti Microsoft Teamsin webhookiksi ja siirtää tämän yhteyden Teamsin osioon

18. Vaihtoehtoisesti voit luoda webhook-integraation suoraan, kun luot tekoälypohjaisen hälytyksen ilmoituskello-valikon tai Hälytykset-valikon kautta.

1. Etsi Ilmoitukset-osan Tiedot-välilehden Yleinen Webhook -osio

2. Napsauta Yhdistä

3. Täytä webhook-tiedot (nimi ja linkki luotiin vaiheessa 9)

4. Napsauta Lisää

19. Siirry takaisin Microsoft Teamsiin ja tarkista yhteys

20. Jos yhteys onnistui, näet vahvistuksen valitsemallasi kanavalla

Microsoft Teamsin kautta vastaanotettavan hälytyksen luominen

Nyt kun Microsoft Teams on yhdistetty Meltwateriin, on aika luoda ja lisätä hälytyksiä, joita voit vastaanottaa Teamsin kanaviin. Noudata seuraavia ohjeita tehdäksesi niin:

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Hälytykset

2. Napsauta Luo hälytys

3. Valitse luotava hälytystyyppi

4. Klikkaa Seuraava.

5. Kun olet lisännyt haut, jotka haluat sisällyttää hälytykseen, siirry Microsoft Teams -osioon.

6. Napsauta avautuvaa nuolta

7. Valitse sen kanavan vieressä oleva valintaruutu, johon haluat lähettää hälytyksen

8. Napsauta Tallenna

Meltwaterissa ymmärrämme, että sinulle on tärkeää, miten henkilökohtaisia tietojasi käytetään ja jaetaan. Siksi olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja auttamaan suojaamaan henkilötietojesi turvallisuutta. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.