Saapuvan RSS-syötteen lisääminen

Opi lisääään kolmannen osapuolen dataa Meltwater -alustalle saapuvan RSS-syötteen kautta

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Kolmansien osapuolten dataa voidaan lisätä Meltwateriin RSS-syötteen kautta. RSS-syötteitä voidaan käyttää lähteinä Uutissyötteessä, Uutiskirjeessä, Uutistiivistelmässä, useimmissa työkaluissa ja Inboxissa sekä verkossa että mobiilissa.

Kun etsit sisällytettävää RSS-syötettä, verkkosivustot tai blogit korostavat usein, jos heidän sivullaan on RSS seuraavalla RSS-kuvakkeella.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

Voit nähdä, avautuuko se RSS-syötteelle, jos sivun asettelu on kirjoitettu HTML-koodauksella.

Saapuvan RSS-syötteen lisääminen.

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikko

2. Valitse Saapuva RSS-syöte

3. Valitse Lisää saapuva RSS-syöte

4. Syötä syötteen URL-osoite

5. Valitse valintaruutu Hyväksyn käyttöehdot -kohdan vierestä

6. Klikkaa Seuraava.

7. Anna syötteellesi nimi. Tämä nimi näytetään alustan muilla alueilla ja raporteissasi, joihin tämä syöte lisätään

8. Valitse Tallenna

RSS-syötteen integrointi muihin ominaisuuksiin

Nyt kun RSS-syötteesi tuo sisältöä alustallesi, voit sisällyttää nämä tiedot alustasi eri osiin:

Tallennetut haut

Voit sisällyttää RSS-syötteesi tietoja olemassa oleviin hakuihisi noudattamalla näitä ohjeita:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Avaa tallennettu haku

3. Napsauta Lähdetyyppi -pudotusvalikkoa

4. Valitse RSS-kohdan vieressä oleva nuoli

5. Valitse RSS-syötteet, jotka haluat lisätä

6. Valitse Haku päivittääksesi tulokset

7. Napsauta Tallenna tallentaaksesi muutokset

Huomautus: Voit myös luoda haun vain RSS-syötteelle (lukuun ottamatta muita lähteitä). Valitse vain RSS-syötteen vieressä oleva valintaruutu eikä muita lähteitä.

Sähköpostiraportit

Kun luot uutta raporttia tai muokkaat olemassa olevaa, lisää RSS-syöte seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikko

2. Valitse Sähköpostiraportit

3. Napsauta Luo raportti tai valitse olemassa oleva raportti

4. Klikkaa Lisää lähde

5. Valitse RSS-syötteet, jotka haluat sisällyttää

6. Napsauta Tallenna

Dashboardit

RSS-syötteen tiedot voivat myös syöttää dashboardeihisi, kunhan olet lisännyt RSS-syötteen hakuun. Katso yllä olevat ohjeet RSS-syötteen lisäämiseksi hakuun.

Uutiskirjeet ja uutissyötteet

RSS-syötteiden sisällyttäminen Muihin jakeluihisi on käytettävissä myös syöttöjen avattavasta valikosta. Jos olet yhdistänyt RSS-syötetietosi hakukansioihin, tämä lähettää jo sisältöä uutiskirjeeseesi tai uutissyötteeseesi.

Huomaa: jos olet yhdistänyt RSS-syötetietoja hakuusi, se jakaa tiedot muihin jakeluihin ilman, että RSS-syötettä tarvitsee valita muissa jakeluissa.