Raportointi, ilmoitukset ja analytiikka
Sähköpostiraportti
Uutistiivistelmä- ja dashboard-raporttien luominen ja muokkaaminen
Uutistiivistelmä- ja dashboard-raporttien luominen ja muokkaaminen

Nämä raportit ovat yksilöityjä sähköpostijakeluja, jotka toimittavat Explore-hakujen uusimmat mediatulokset suoraan sähköpostiisi.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Digest- ja Dashboard-raportit ovat automaattisia sähköpostiviestejä, jotka on suunniteltu pitämään sinut ajan tasalla Explore-hakujen uusimmista tuloksista. Nämä kätevät raportit keräävät ja toimittavat uusimmat artikkelit, mukaan lukien yhteenvedot, suoraan sähköpostiisi ja varmistavat, että pysyt aina ajan tasalla uusimmista tiedoista viimeisimmän päivityksen jälkeen. Vain Meltwater-tilin käyttäjät voivat vastaanottaa uutistiivistelmäraportteja.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

Ennen uutistiivistelmän tai dashboard-raportin luomista

Uutistiivistelmäraportit perustuvat Explore-hakuihisi. Ennen automaattisen uutistiivistelmäraportin luomista sinun on ensin luotava vähintään yksi haku. Lisätietoja haun luomisesta.

Dashboard-raportit perustuvat myös Explore-hakuihisi. Kun olet luonut haun, sinun on nyt luotava Classic-dashboard. Kun olet luonut Classic-dashboardin, voit luoda automaattisen dashboard-raportin. Lue lisää Classic-dashboardista.

Sähköpostiraportit

Tiivistelmäraportin luominen

Kun olet luonut haun, seuraa alla olevia ohjeita uutistiivistelmäraportin luomiseksi:

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikkoon

2. Valitse Sähköpostiraportit

3. Valitse oikeassa yläkulmassa Luo raportti

4. Valitse tiheys

1. Päivittäinen: Kerran päivässä

2. Tunnittainen: Kerran tunnissa

3. Viikoittainen: Kerran viikossa

5. Lisää Aihe-rivi , joka heijastuu kaikkiin näihin uutistiivistelmiin jatkossa

6. Valitse Lisää lähteitä

1. Valitse enintään 28 lähdettä. Nämä lähteet ovat tallennettuja hakuja, jotka olet aiemmin luonut Exploressa

7. Valitse OK

8. Valitse Artikkelit per haku. Tämä ilmoittaa, kuinka monta artikkelia sisältyy jokaiseen saamaasi uutistiivistelmäraporttiin.

Huomautus: Jos olet valinnut tunnittaisen raportin ja valinnut 100 artikkelia, on tärkeää huomioida, että kattavuus ei välttämättä riitä 100 artikkelin tunnittaiseen raportointiin.

9. Valitse Lajittele

1. Päivämäärä: Päivä, jolloin artikkelit julkaistiin

2. Tavoitettavuus: Artikkelin potentiaalinen katsojamäärä, joka perustuu lähteen kuukausittaisten yksittäisten kävijöiden määrään

3. Osuvuus: Perustuu algoritmiin, joka ottaa huomioon artikkelin näkyvyyden, tavoittavuuden ja iän.

4. Merkittävyys: Tunnetaan myös nimellä termitiheys, tarkoittaa sitä, kuinka monta kertaa tietty sana esiintyy tekstissä jaettuna sillä, kuinka monta sanaa tekstissä on.

5. Maantieteellinen sijainti: Artikkelin kirjoituspaikka (maittain)

6. Kieli: Kieli, jolla artikkeli on kirjoitettu

7. Some-jaot: Se, miten monta kertaa toimituksellinen artikkeli on jaettu X:ssä tai Facebookissa

8. Osallistuminen: Osallistumislukujen yhteenveto (ts. viestiketjut, reaktiot, jaot).

10. Valitse Lajittelujärjestys

1. Laskeva: uusimmasta aikaisimpaan

2. Nouseva: aikaisimmasta uusimpaan

11. Valitse Artikkelien ryhmittely

1. Samankaltaiset osumat: Ryhmittele artikkeleita, joilla on samankaltaiset otsikot. Esimerkiksi lehdistötiedotteet, joissa on sama leipäteksti mutta eri otsikko, ryhmitellään yhteen.

2. Täsmälliset vastineet: Ryhmittele samannimiset artikkelit. Esimerkiksi syndikoidut artikkelit ryhmitellään yhteen.

3. Älä ryhmittele kohteita: Näytä kaikki artikkelit. Esimerkiksi, jos artikkeli on syndikoitu kolmeen julkaisuun, raportissasi luetellaan artikkelin kaikki kolme versiota.

12. Valitse Näytä-osiossa kaikki artikkelin osat, jotka haluat sisällyttää uutistiivistelmäraporttiisi

13. Valitse HTML tai PDF sen mukaan, miten haluat näyttää sisällön

14. Valitse päivä tai päivät, jolloin haluat vastaanottaa uutistiivistelmäraportit (jos olet valinnut päivittäisen tai viikoittaisen raportoinnin)

15. Valitse toimitusaika. Voit myös lisätä toisen toimitusajan, jos olet valinnut päivittäisen raportointiaikataulun.

16. Anna kynnysarvo (valinnainen): Tämä kenttä auttaa ilmoittamaan, kun mediamainintoja on epätavallinen määrä, mikä viittaa mahdolliseen ongelmaan

1. Kynnysarvohälytysten avulla voit määrittää mukautetun lukumäärän vastaaville artikkeleille, leikkeille tai somejulkaisujen tuloksille tuntikohtaisissa tai päivittäisissä raporteissa. Sinulle ilmoitetaan, kun tämä määrä on saavutettu. Asettamalla epätavallisen kynnysarvon, tiedät heti, kun mainintoja on huomattavan paljon. Tätä voi olla hyödyllistä seurata tarkasti, kun seuraat brändisi mainintoja, kilpailijoita, kumppaneita, vaikuttajia tai merkityksellisiä aiheita.

17. Valitse vastaanottajat, jotka saavat uutistiivistelmäraportin - Vain Meltwater-tilin käyttäjät voivat vastaanottaa uutistiivistelmäraportteja

18. Valitse Tallenna

Tiivistelmäraportin muokkaaminen

Olemassa olevan uutistiivistelmäraportin muuttaminen vaikuttaa kaikkiin käyttäjiin, jotka saavat raportin.

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikkoon

2. Valitse Sähköpostiraportit

3. Vie hiiri muokattavan uutistiivistelmäraportin päälle. Valitse lyijykynäkuvake

4. Muuta asetuksia tarpeidesi mukaan

5. Valitse Tallenna

Dashboard-raportit

Dashboard-raporttien luominen

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikkoon

2. Valitse dashboard-raportit

3. Valitse oikeassa yläkulmassa Luo raportti. Jos tämä painike ei toimi, sinun on ehkä tyhjennettävä välimuisti tai avattava Meltwater Chromen incognito-ikkunassa.

4. Anna raportille otsikko

5. Valitse Classic-dashboard, jolle haluat luoda raportin

6. Valitse HTML tai PDF sen mukaan, miten haluat näyttää sisällön

7. Valitse vastaanottajat, jotka saavat dashboard-raportin - Vain Meltwater-tilin käyttäjät voivat vastaanottaa dashboard-raportteja

8. Valitse päivä, jolloin haluat saada raportin

9. Valitse Tallenna

Dashboard-raporttien muokkaaminen

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikkoon

2. Valitse dashboard-raportti

3. Vie hiiri sen dashboard-raportin päälle, jota haluat muokata. Valitse lyijykynäkuvake

4. Muuta asetuksia tarpeidesi mukaan

5. Valitse Tallenna

Uutistiivistelmän tai dashboard-raportin tarkasteleminen

Sekä uutistiivistelmäraportit että dashboard-raportit toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Nämä sähköpostit tulevat osoitteesta report@reports.meltwater.com. Jos et saa uutistiivistelmäraportteja, katso lisätietoja sähköpostin toimitettavuuden vianmäärityksestä.

Uutistiivistelmän tai dashboard-raportin tilauksen peruuttaminen

Vastaanottajat voivat helposti kieltäytyä vastaanottamasta uutistiivistelmä- tai dashboard-raportteja. Jos haluat peruuttaa tilauksen, napsauta sähköpostin alaosassa olevaa peruutuspainiketta.

Huomautus: Et voi poistaa tilauksen peruutuslinkkiä uutistiivistelmä- tai dashboard-raportista

• Kun käyttäjä peruuttaa tilauksen, hän ei saa raportin tulevia versioita ja hänet poistetaan vastaanottajalistalta.

• Käyttäjät, jotka peruvat tilauksen, saavat vahvistussähköpostin, jossa vahvistetaan heidän onnistunut tilauksen peruuttamisensa.

Uutistiivistelmä- tai dashboard-raportin uudelleentilaaminen

Jos joku peruuttaa tilauksen vahingossa ja haluaa tilata uudelleen, raporttia on muokattava. Voit lisätä vastaanottajan uudelleen seuraavasti:

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportti-pudotusvalikkoon

2. Valitse uutistiivistelmäraportit (tai dashboard-raportit riippuen siitä, mihin ne halutaan lisätä uudelleen)

3. Vie hiiren osoitin sen raportin päälle, johon haluat lisätä vastaanottajan. Valitse lyijykynäkuvake

4. Rullaa alas

5. Lisää vastaanottaja(t) Valitse vastaanottajat -osiossa