Hälytysten määrittäminen yleisellä webhook-integraatiolla

Automatisoi hälytykset yleisen webhook-integraation avulla.

Päivitetty yli viikko sitten

Esittelyssä toinen toimitustapa Meltwater-hälytysten vastaanottamiseksi - yleinen webhook!

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Yleiskatsaus yleiseen webhookiin

Lähes kaikki organisaatiot käyttävät jonkinlaista yhteistyövälinettä liiketoiminnassaan. Meltwater on tukenut suoria integraatioita Slackin, Microsoft Teamsin ja DingTalkin kanssa.

Jos et käytä yhtäkään yllä olevista, voit silti vastaanottaa hälytyksiä! Meltwater on ottanut seuraavan askeleen integrointisuunnitelmissaan - yleisen webhookin.

Webhook on tehokas työkalu verkkokehityksessä, jonka avulla voit parantaa tai muuttaa verkkosivun tai sovelluksen toimintaa mukautetuilla takaisinkutsuilla. Yksinkertaisesti sanottuna sen avulla yksi sovellus voi automaattisesti lähettää viestejä toiselle.

Meltwaterin tapauksessa webhookit mahdollistavat älykkäiden hälytysten lähettämisen muihin sovelluksiin. Hyödyntämällä automaatioalustoja, kuten Zapier, Make tai IFTTT (If This Then That), voit yhdistää Meltwaterin saumattomasti alustoihin, kuten Discord, Google Chat ja monet muut. Yleisen webhookin käyttäminen tarjoaa lisäksi joustavuutta hälytysten vastaanottamiseen suoraan API-rajapintaan, vaikkakin tämä vaatii jonkin verran konfigurointia.

Yleisen webhookin määrittäminen

Webhookeja ei luoda Meltwaterissa. Luot ne valitsemallasi alustalla. Sitten voit lisätä tuon yleisen webhookin kolmannen osapuolen integraatiosivulta Meltwaterin Tili-osion kautta.

Alla on esimerkki kolmannen osapuolen integraatioalustan käytöstä (Zapier).

1. Ensin meidän on luotava webhook Zapierissa

1. Siirry Zapieriin

2. Napsauta Create Zap

3. Klikkaa Webhooks by Zapier

4. Valitse Event-kohdasta löytyvä Catch Hook

5. Napsauta Jatka

6. Klikkaa Continue (lapsiavaimen poistamista ei vaadita)

7. Kopioi webhookin URL-osoite

2. Nyt kun Webhook on luotu, siirry Meltwateriin

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Tili

2. Napsauta Kolmannen osapuolen integraatiot

3. Siirry kohtaan Yleinen webhook

4. Napsauta Yhdistä

5. Lisää nimi webhookille ja webhookin URL-osoite Zapierista

6. Napsauta Lisää

7. Webhook näkyy nyt alla olevan kuvan mukaisesti

3. Nyt kun Webhook on linkitetty Meltwaterissa, on aika luoda hälytys

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Sisältö

2. Napsauta Hälytykset

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo hälytys

4. Valitse luotava hälytystyyppi

5. Klikkaa Seuraava.

6. Lisää haut ja vastaanottajat, joille hälytykset lähetetään

7. Valitse Toimitustapa-kohdasta Yleinen webhook.

8. Syötä asennuksen aikana luotu nimi, jolle hälytykset lähetetään

9. Napsauta Tallenna

Yleisen webhookin testaaminen

Kun olet luonut ilmoituksen yleisen webhookin kautta, alustat, kuten Zapier, edellyttävät webhookin testaamista.

Kun määritetty hälytys saa hälytyksen, toimi seuraavasti:

1. Valitse Test Trigger Zapierin sivulta varmistaaksesi, että se toimii

2. Kun testi on valmis, voit yhdistää mihin tahansa toimituskanavaan kolmannen osapuolen integraatioalustalla.

FAQ

Pitäisikö minun puhua IT-tiimilleni ennen yleisen webhookin asettamista?

On erittäin suositeltavaa, että keskustelet organisaatiosi IT-tiimin kanssa, koska työ vaatii teknisiä vaiheita.

Onko asetettujen integraatioiden määrälle rajoituksia?

Integraatioiden määrää ei ole rajoitettu, joten voit yhdistää useisiin kanaviin.

Voitko yhdistää useita yhteyksiä saman webhookin alle?

Zapierin osalta on huomioitava erityisesti seuraava: Voit yhdistää useita yhteyksiä samaan webhookiin, mutta se toimii suppilona. Näin ollen kaikki hälytykset, jotka yhdistät kyseiseen webhookiin, lähetetään molempiin sovelluksiin - ne eivät voi olla yksilöllisiä. Jos haluat, että hälytys A lähetetään Google Meetiin ja hälytys B Trelloon, niiden on oltava eri webhookeja Zapierissa.