Uutiskirjeiden käytön aloittaminen (Uutta!)

Virtaviivaista mediahittien, kuten päivittäisten klippien ja viikoittaisten kohokohtien, jakamista ja pidä sidosryhmät ajan tasalla mediamaisemasta ja PR-voitoista.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Uutiskirjeratkaisumme on saanut hehkua. Uutiskirjeissä on nyt raikas ja moderni muotoilu, intuitiivisempi työnkulku, modernit asettelut, edistyneemmät muokkausominaisuudet, laajat mukautustyökalut ja brändäysvaihtoehdot, joita voit luoda ja hallita vaivattomasti.

Tässä asiakirjassa käydään läpi:

Tutustu uuteen mAcademy-kurssiimme, jossa käydään läpi seuraavat ohjeet!

Valmistautuminen uutiskirjeiden luomiseen ja lähettämiseen

Ennen uutiskirjeen luomista ja lähettämistä on otettava huomioon muutamia asioita:

• Tunnista yleisösi tarpeet: Mieti vastaanottajia ja sitä, mitä heidän on tiedettävä. Tämä voi vaihdella alan uutisista, PR-uutisista ja somemaininnoista aina kilpailijoiden uutisointiin asti.

• Määritä hakusanat: Määritä hakusi Exploressa - Näitä käytetään uutiskirjeessäsi.

• Vahvista sähköpostiosoitteesi verkkotunnus: Meltwater lähettää uutiskirjeet niin, että ne näyttävät tulevan työsähköpostiosoitteestasi. Sitä varten sinun on kuitenkin täytettävä nopea lomake "hyväksyttyjen lähettäjien" määrittämiseksi ja sähköpostiosoitteesi vahvistamiseksi. Siirry kohtaan "tili" ja valitse "hyväksytyt lähettäjät". Täällä voit lisätä uuden sähköpostin Meltwateriin. Lue lisää sähköpostin verkkotunnuksen vahvistamisesta täältä.

• Järjestä kirjanmerkkien avulla: Luo kirjanmerkki nimeltä "Uutiskirjeet" tai käytä kirjanmerkin nimeä, joka on erityinen uutiskirjeelle, jonka aiot lähettää säännöllisesti (esim. Viikoittaiset uutiskatsauksen kohokohdat, Päivittäinen mediaseuranta). Lue lisää kirjanmerkkien hyödyntämisestä.

• Logotiedosto on valmis (enintään 3 Mt)

Uutiskirjemallin käyttö

1. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Uutiskirjeet (Uusi)

2. Napsauta Uutiskirjeet-laatikossa pudotusvalikosta kohtaa Luo uusi.

1. Jos haluat käyttää Uutiskirjeiden 1.0-versiota tai aiempaa versiota, valitse Näytä kaikki -linkki Uutiskirje (aiempi versio) -laatikon alta

3. Valitse uutiskirjeen tyyppi, jonka haluat luoda

1. Uutiskirje (manuaalinen) - Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat luoda ja hallita uutiskirjeitä henkilökohtaisesti. Tämä manuaalinen vakiovaihtoehto antaa sinulle täyden hallinnan sisällön valintaan ja jakelun ajoitukseen.

Huomautus: Sinun on lähetettävä jokainen uutiskirje manuaalisesti, sillä tätä vaihtoehtoa ei voi automatisoida

2. Automaattinen uutiskirje - Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat uutiskirjeen, joka luodaan ja lähetetään automaattisesti ennalta määrittämäsi aikataulun mukaisesti. Tässä artikkelissa käydään läpi automaation edut. Sinun on määritettävä:

1. Viikonpäivä lähettämistä varten

2. Aika ja aikavyöhyke

3. Lisäaikavälit (valinnainen)

• Jos haluat lisätietoja automaattisen uutiskirjeen perustamisesta ja sen eduista, klikkaa tästä.

Brändiuutiskirjeen luominen – manuaalinen vaihtoehto

1. Voit käyttää manuaalista mallia yllä olevista vaiheista tai painamalla violettia "Luo uusi" -painiketta ja valitsemalla kohdan Uutiskirje.

2. Luo uutiskirje -sivu avautuu.

1. Huomaat, että yläreunassa on 4 vaihetta manuaalisen uutiskirjeen luomiseksi. Voit missä tahansa vaiheessa edellä mainittuja vaiheita tallentaa työsi, poistua ja palata myöhemmin. :

1. Vaihe 1: Valitse mallin design

2. Vaihe 2: Brändää mallisi ohjeidesi mukaisesti ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla. Tässä vaiheessa voit myös järjestää uutiskirjeesi luomalla osioita sille, miten ryhmittelet artikkelit tai somejulkaisut.

3. Vaihe 3: Valitse hakusyötteet, tarkista hakutulokset ja valitse sisältö.

4. Vaihe 4: Viimeistele sähköpostiasetukset, kuten otsikkorivi, vastaanottajaluettelo jne.

3. Valitse malli -sivu avautuu

4. Valitse tarpeitasi vastaava suunnittelumalli. Tämä malli on lähtökohtasi. Vaihtoehtoihin lukeutuvat:

1. Oletus

2. Kompakti

3. Balance

5. Valitse esikatselu, kun viet hiiren kursorin kiinnostavan mallin päälle

6. Valitse "käytä tätä mallia" siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen

7. Mukauta mallia -sivu avautuu. Tässä vaiheessa mukautat mallin vastaamaan brändisi ohjeita. Räätälöi se vastaamaan ja ylittämään lukijoidesi odotukset ja varmista, että se luo yhtenäisen ja mukaansatempaavan kokemuksen.

1. Suosittelemme seuraavia vaiheita, mutta kaikissa malleissa on samat asetteluvaihtoehdot, ja ne voidaan kytkeä päälle tai pois valitsemalla Asetteluvaihtoehdot-välilehti Mallieditorissa

8. Napsauta Tyylit

1. Tässä voit valita Sivun asetukset ja Osioiden asetukset

2. Valitse värit heksan, rgb:n ja hsl:n perusteella, tai käytä väripipettiä tai viimeksi käytettyä

3. Napsauta Käytä-painiketta

9. Napsauta Asetteluvaihtoehdot Mallieditori-välilehdessä

1. Voit päivittää ja mukauttaa napsauttamalla mitä tahansa mallin osaa

2. Tai vaihda asetteluvaihtoehdot-valikosta päälle ja pois ja päivitä:

1. Otsikko - Lisää logo, nimeä uutiskirjeesi, aseta logolle päivämäärä

2. Hero - Voit lisätä tai poistaa ylimääräisen osion otsikkoa ja päivämäärää varten (Logo ei ole saatavilla täällä)

3. Bannerikuva - voit ladata tänne suunnitellun bannerikuvan

4. Osioiden navigointi - valikko, joka hahmottelee uutiskirjeen jokaisen osan

5. Allekirjoitusteksti - brändää uutiskirjettäsi vielä enemmän lisäämällä yrityksesi tunnuslause tai slogan

10. Aloita minkä tahansa osion muokkaaminen napsauttamalla mitä tahansa mallin osaa, jolloin näkyviin ilmestyy paneeli, josta voit valita ne elementit, jotka haluat näyttää/piilottaa/tai muokata haluamallasi tavalla.

11. Kun olet tehnyt mukautuksen, valitse Tallenna luonnos (viimeistelläksesi uutiskirjeen myöhemmin) tai Seuraava-painike (jatkaaksesi seuraavaan vaiheeseen).

12. Aloita uutiskirjeesi organisointi luomalla osioita, jotka vastaavat sitä, miten haluat ryhmitellä artikkelisi tai somejulkaisut. (tätä voi muokata milloin tahansa myöhemmin) Paina oikeassa yläkulmassa olevaa "Lisää osio" -painiketta.

Vinkki: Suosittelemme lisäämään logon ensin, sillä jos haluat käyttää logon värejä, voit helposti vetää värin muihin asiakirjan osiin väripipetin avulla.

Tee näin: Vaihda otsikko päälle > Napsauta logoa > päivitä Logokuva-osio : lisää logo vetämällä ja pudottamalla, lataa tai lisää URL-linkki.

13. Valitse sisältö -sivu avautuu. Täällä voit:

1. Järjestää uutiskirjeesi edelleen osioihin, jotka perustuvat kiinnostuksen kohteisiisi, , kuten markkinoihin, toimialoihin tai näkyvyystyyppeihin (liiketoiminta, tekniikka, elämäntapa). Mukauttaa uutiskirjeesi pääpiirteet yleisösi tarpeisiin.

1. Napsauta Lisää osio

2. Napsauta haluamaasi osioon ja valitse haluamasi hakusyötteet Explore-hakujen ja -kirjanmerkkien luettelosta. Tulokset ilmestyvät oikealla olevaan sisältövirtaan.

2. Osioiden täyttäminen sisällöllä

1. Napsauta plus-merkkiä

2. Napsauta sitten kirjanmerkkiä tai tallennettua hakua

3. Lisää sisältöä uutiskirjeeseesi napsauttamalla oikealla olevassa sisältövirrassa olevan artikkelin tai viestin valintaruutua. Se lisätään automaattisesti vasemmalla olevaan uutiskirjeeseesi.

3. Tarkastele artikkeleita sisältövirrassa ja napsauta valintaruutua lisätäksesi ne vasemmalla olevaan uutiskirjeluonnokseen.

4. Lisää artikkeleita uutiskirjeeseen

1. Paina kohtaa "+ lisää osio" jatkaaksesi osien lisäämistä.

2. Jos haluat poistaa osioita, napsauta "roskakori"-kuvaketta osion yläosassa.

3. Sisällytä ulkoisia artikkeleita - Etkö löydä artikkelia hakutuloksista? Ei hätää - jos tiedät, että artikkeli on julkaistu, mutta et löydä sitä hakutuloksia täynnä olevasta kiireisestä sisältövirrasta, kopioi ja liitä artikkelin hyperlinkki selaimestasi suoraan uutiskirjeeseesi "Lisää sisältöä" -painikkeella, joka löytyy uutiskirjeesi jokaisen osion yläreunasta.

5. Lisää henkilökohtainen kommentti - Voit myös lisätä kommentteja siitä, miten artikkeli syntyi, kuka sen pitchasi, ketä siinä siteerataan tai miksi se on merkityksellinen ja tärkeä, napsauttamalla kynäkuvaketta ja kohtaa "Lisää kommentti".

14. Lisää uutiskirjeeseen yhteenveto napsauttamalla tiivistelmätekstiruutua. Yhteenvedon tulee vastata sidosryhmiesi tarpeita. Se voi olla jotain yksinkertaista, kuten "katso tämän viikon tärkeimmät tiedotusvälineiden kohokohdat", tai se voi antaa kattavan yleiskatsauksen siitä, mitä tiedotusvälineissä tapahtuu tällä viikolla.

15. Kun olet lisännyt sisältöä uutiskirjeeseen, napsauta Seuraava-painiketta.

16. Sähköpostiasetukset-sivu avautuu. Tässä kohtaa lisäät:

1. Uutiskirjeen asetukset Lisää uutiskirjemallille nimi. Huomaa: tämä nimike näkyy vain Meltwaterissa.

2. Lisää Sähköpostiasetukset-kohdassa:

1. Aiherivi, jonka haluat näkyvän vastaanottajan saapuneet-kansiossa.

2. Paina kohtaa Valitse hyväksytty lähettäjä. Lue täältä, miten hyväksytyn lähettäjän määrittäminen onnistuu.

3. Valitse olemassa olevasta vastaanottajaluettelosta tai luo uusi.

• Uuden luettelon luominen:

• Valitse "+ Vastaanottajaluettelo"

• Lisää luettelonimi

• Lisää sähköpostiyhteystietoja.

3. Kun olet valmis, paina Tarkista ja lähetä -painiketta

Luo brändätty uutiskirje - automatisoitu vaihtoehto

1. Voit käyttää manuaalista mallia yllä olevista vaiheista tai painamalla violettia Luo uusi -painiketta ja valitsemalla kohdan Uutiskirje.

2. Luo uutiskirje -sivu avautuu.

1. Huomaat, että yläreunassa on 4 vaihetta manuaalisen uutiskirjeen luomiseksi. Voit missä tahansa vaiheessa edellä mainittuja vaiheita tallentaa työsi, poistua ja palata myöhemmin. :

1. Vaihe 1: Valitse mallin design

2. Vaihe 2: Brändää mallisi ohjeidesi mukaisesti ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla. Tässä vaiheessa voit myös järjestää uutiskirjeesi luomalla osioita sille, miten ryhmittelet artikkelit tai somejulkaisut.

3. Vaihe 3: Valitse hakusyötteet, tarkista hakutulokset ja valitse sisältö.

4. Vaihe 4: Viimeistele sähköpostiasetukset, kuten otsikkorivi, vastaanottajaluettelo jne.

3. Valitse malli -sivu avautuu

4. Valitse tarpeitasi vastaava suunnittelumalli. Tämä malli on lähtökohtasi. Vaihtoehtoihin lukeutuvat:

1. Oletus

2. Kompakti

3. Balance

5. Valitse esikatselu, kun viet hiiren kursorin kiinnostavan mallin päälle

6. Valitse "käytä tätä mallia" siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen

7. Mukauta mallia -sivu avautuu. Tässä vaiheessa mukautat mallin vastaamaan brändisi ohjeita. Räätälöi se vastaamaan ja ylittämään lukijoidesi odotukset ja varmista, että se luo yhtenäisen ja mukaansatempaavan kokemuksen.

1. Suosittelemme seuraavia vaiheita, mutta kaikissa malleissa on samat asetteluvaihtoehdot, ja ne voidaan kytkeä päälle tai pois valitsemalla Asetteluvaihtoehdot-välilehti Mallieditorissa

8. Napsauta Tyylit

1. Tässä voit valita Sivun asetukset ja Osioiden asetukset

2. Valitse värit heksan, rgb:n ja hsl:n perusteella, tai käytä väripipettiä tai viimeksi käytettyä

3. Napsauta Käytä-painiketta

9. Napsauta Asetteluvaihtoehdot Mallieditori-välilehdessä

1. Voit päivittää ja mukauttaa napsauttamalla mitä tahansa mallin osaa

2. Tai vaihda asetteluvaihtoehdot-valikosta päälle ja pois ja päivitä:

1. Otsikko - Lisää logo, nimeä uutiskirjeesi, aseta logolle päivämäärä

2. Hero - Voit lisätä tai poistaa ylimääräisen osion otsikkoa ja päivämäärää varten (Logo ei ole saatavilla täällä)

3. Bannerikuva - voit ladata tänne suunnitellun bannerikuvan

4. Osioiden navigointi - valikko, joka hahmottelee uutiskirjeen jokaisen osan

5. Allekirjoitusteksti - brändää uutiskirjettäsi vielä enemmän lisäämällä yrityksesi tunnuslause tai slogan

10. Aloita minkä tahansa osion muokkaaminen napsauttamalla mitä tahansa mallin osaa, jolloin näkyviin ilmestyy paneeli, josta voit valita ne elementit, jotka haluat näyttää/piilottaa/tai muokata haluamallasi tavalla.

11. Kun olet tehnyt mukautuksen, valitse Tallenna luonnos (viimeistelläksesi uutiskirjeen myöhemmin) tai Seuraava-painike (jatkaaksesi seuraavaan vaiheeseen).

12. Aloita uutiskirjeesi organisointi luomalla osioita, jotka vastaavat sitä, miten haluat ryhmitellä artikkelisi tai somejulkaisut. (tätä voi muokata milloin tahansa myöhemmin) Paina oikeassa yläkulmassa olevaa "Lisää osio" -painiketta.

Vinkki: Suosittelemme lisäämään logon ensin, sillä jos haluat käyttää logon värejä, voit helposti vetää värin muihin asiakirjan osiin väripipetin avulla.

Tee näin: Vaihda otsikko päälle > Napsauta logoa > päivitä Logokuva-osio : lisää logo vetämällä ja pudottamalla, lataa tai lisää URL-linkki.

13. Valitse sisältö -sivu avautuu. Täällä voit:

1. Järjestää uutiskirjeesi edelleen osioihin, jotka perustuvat kiinnostuksen kohteisiisi, , kuten markkinoihin, toimialoihin tai näkyvyystyyppeihin (liiketoiminta, tekniikka, elämäntapa). Mukauttaa uutiskirjeesi pääpiirteet yleisösi tarpeisiin.

1. Klikkaa kohtaa lisää osio

2. Napsauta haluamaasi osioon ja valitse haluamasi hakusyötteet Explore-hakujen ja -kirjanmerkkien luettelosta. Tulokset ilmestyvät oikealla olevaan sisältövirtaan.

2. Tarkista, miltä hakutulokset näyttävät, jotta saat paremman käsityksen siitä, mitä automaattiseen uutiskirjeeseesi tulee joka kerta.

3. Lisää uutiskirjeeseen yhteenveto napsauttamalla tiivistelmätekstiruutua. Yhteenvedon tulee vastata sidosryhmiesi tarpeita. Se voi olla jotain yksinkertaista, kuten "katso tämän viikon tärkeimmät tiedotusvälineiden kohokohdat", tai se voi antaa kattavan yleiskatsauksen siitä, mitä tiedotusvälineissä tapahtuu tällä viikolla.

14. Kun olet lisännyt sisältöä uutiskirjeeseen, napsauta Seuraava-painiketta.

15. Sähköpostiasetukset -sivu avautuu. Tässä kohtaa lisäät:

1. Uutiskirjeen asetukset Lisää uutiskirjemallin nimi. Huomautus: tämä nimike näkyy vain Meltwaterissa

2. Lisää Sähköpostiasetukset-kohdassa:

1. Aiherivi, jonka haluat näkyvän vastaanottajan saapuneet-kansiossa.

2. Paina kohtaa Valitse hyväksytty lähettäjä. Lue täältä, miten hyväksytyn lähettäjän määrittäminen onnistuu.

3. Valitse olemassa olevasta vastaanottajaluettelosta tai luo uusi.

• Uuden luettelon luominen:

• Valitse "+ Vastaanottajaluettelo"

• Lisää luettelonimi

• Lisää sähköpostiyhteystietoja.

16. Kun olet valmis, paina Tarkista ja ajoita -painiketta

17. Näet esikatselun uutiskirjeestäsi tässä vaiheessa. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa "Ajoita"-painiketta, jolloin näkyviin tulee kalenteri aikaväleineen.

18. Valitse päivämäärät ja kellonajat, jolloin haluat automaattisen uutiskirjeen lähtevän.

Ja valmista tuli!

FAQ

Mitä klassisille uutiskirjeilleni tapahtuu?

Tänään löydät painikkeen, jolla voit vaihtaa takaisin klassisiin uutiskirjeisiin. Voit edelleen käyttää klassisia uutiskirjeitä, mutta suosittelemme, että kokeilet uutta versiota.

Missä ovat uutissyötteet?

Uutissyötteet on siirretty kohtaan "Sisältö"

Mitä erityyppisiä uutiskirjeitä on?

• Manuaalinen: 100 artikkelia per osio, yhteensä enintään 200 artikkelia

• Automatisoitu: enintään 500 artikkelia

Voinko saada uutiskirjeeni lukijatilastoja?

Kyllä! Kaikki uutiskirjeet lähetetään lähetyskumppanimme Sendgridin kautta. Sinun on määritettävä hyväksytty lähettäjä ja päivitettävä uutiskirjeesi 'Lähettäjä'-kenttä, jotta saat pääsyn lukijatilastoihin. Tutustu tähän prosessiin TÄSTÄ.

Mitä uutiskirjeiden uusi terminologia tarkoittaa?

• Projekti: sovelluksessamme luotu malli + asetukset + hakusyötteet

• Malli: Uutiskirjeesi ulkoasu ja suunnittelu (eli miltä se näyttää!)

• Uutiskirje: versio, jota olet laatimassa, ajoittamassa tai lähettämässä sähköpostitse (esim. lähetetty uutiskirje, ajoitettu uutiskirje, juuri laadittu uutiskirje)