Sisällön merkitseminen Meltwaterissa

Ryhmittele ja tallenna sisältöä Explore- tai Monitoroi-osioista kansioihin käytön helpottamiseksi

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Huomaa järjestelyn voima Meltwaterin avulla! Kirjanmerkeillä on ratkaiseva merkitys mediaseurannan ja somekuuntelun virtaviivaistamisessa. Niiden avulla voit jäsentää ja järjestää oleellisen sisällön ja käyttää sitten sitä ansaitun median raporteissa ja dashboardeissa analyysiä varten, tai seuloa ja jakaa sisältöä sidosryhmien kanssa uutiskirjeiden ja uutissyötteiden kautta.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Vaatimukset

Sinun on jo täytynyt luoda vähintään yksi Explore-haku, jotta voit merkitä ja järjestää Meltwater-tilillesi tulevaa sisältöä.

Tagien luonti

Luo uusi kirjanmerkki noudattamalla alla olevia ohjeita

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikkoon

2. Valitse Kirjanmerkit

3. Valitse oikeassa yläkulmassa oleva violetti Luo kirjanmerkki -painike

4. Lisää nimi kirjanmerkille

5. Napsauta Luo

Sisällön merkitseminen Exploressa

Kun tarkastelet Explore-hakutuloksia, voit merkitä artikkeleita, joita haluat käyttää myöhemmin kojelaudassa, raportissa, uutiskirjeessä tai uutissyötteessä. Voit merkitä artikkeleita Explore-haussa seuraavasti

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Explore-osioon

2. Valitse haku

3. Vie hiiren kursori sen artikkelin päälle, jonka haluat merkitä sisältövirrassa.

4. Valitse Tunniste-kuvake.

5. Valitse Luo kirjanmerkki tai lisää olemassa olevaan kirjanmerkkiin

6. Kirjoita kirjanmerkin nimi, jos olet luomassa uutta kirjanmerkkiä

7. Napsauta Tallenna

8. Napsauta Käytä

Huomaa: Voit myös lisätä artikkelin olemassa olevaan kirjanmerkkiin valitsemalla kirjanmerkin nimen vieressä olevan valintaruudun.

Sisällön merkitseminen Monitoroi-osiossa

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Monitoroi-osioon

2. Vie hiiren kursori sen artikkelin päälle, jonka haluat merkitä sisältövirrassa.

3. Valitse Tunniste-kuvake.

4. Valitse Luo kirjanmerkki tai lisää olemassa olevaan kirjanmerkkiin

5. Kirjoita kirjanmerkin nimi, jos olet luomassa uutta kirjanmerkkiä

6. Napsauta Tallenna

7. Napsauta Käytä

Kirjanmerkkien paikantaminen Meltwaterissa

Voit paikantaa kaikki kirjanmerkit seuraamalla seuraavia ohjeita

1. Valitse Sisältö-pudotusvalikko

2. Napsauta Kirjanmerkit

3. Täältä löydät kaikki olemassa olevat kirjanmerkit

Sisällön tarkasteleminen kirjanmerkeissä

Voit tarkastella kirjanmerkkiesi sisältöä seuraavasti:

1. Valitse Sisältö-pudotusvalikko

2. Napsauta Kirjanmerkit

3. Valitse kirjanmerkin otsikko

4. Sitten sinut ohjataan Monitoroi-välilehteen, jossa näkyy kyseinen kirjanmerkki ja sen sisältö

Kirjanmerkkien poistaminen

Jos et enää tarvitse kirjanmerkkiä, voit poistaa se alla olevien ohjeiden mukaisesti

1. Valitse Sisältö-pudotusvalikko

2. Napsauta Kirjanmerkit

3. Vie hiiri poistettavan kirjanmerkin päälle

4. Napsauta Roskakori-kuvaketta oikealta

Jos poistat kirjanmerkin, joka on käytössä (esim. dashboardissa), merkitty sisältö ei enää ole näkyvissä työkaluissa, joihin kirjanmerkki oli liitetty.