Tervetuloa Lisää sisältö -ominaisuuden käyttöoppaaseen. Tämä artikkeli opastaa sinua seuraavissa:

Mikä on Lisää Sisältöä -toiminto?

Lisää sisältö -toiminnon avulla voit lisätä järjestelmäämme minkä tahansa asiakirjan, jota isännöi verkossa sen oma URL-osoite. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sisällyttää sisältöä, jota ei vielä ole seurannassasi, ilman että se lisätään laajempaan Meltwater-tietokantaan.

Miksi käyttäisit tätä ominaisuutta? Oletetaan, että sinulla on kuukausittainen uutiskirje, jonka lähetät, ja sisällytät viestejä sisäisestä blogista. Lisää sisältöominaisuuden avulla voit lisätä kyseisen blogiviestin järjestelmäämme ja pyytää sitä lähettämään loput uutiset tai sosiaalinen media.

Kun lisäät uutta sisältöä, voit valita jonkin seuraavista mediatyypeistä: Toimitukselliset uutiset, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Blogit, Foorumit, Kommentit tai Tuotearvostelut

Kun sisältö on lisätty Lisää sisältöä -toiminnon kautta, se on saatavilla lisättäväksi hakutuloksissasi, kirjanmerkeissäsi, dashboardeissasi, uutiskirjeessäsi tai uutissyötteessäsi.

Kuinka sisältöä lisätään?

Tutustu tähän tuoteoppaaseen, jossa opastetaan, miten nämä vaiheet näkyvät näytölläsi.

• Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Sisältö

• Valitse Lisää sisältöä

• Valitse Lisätty sisältö -sivulta Lisää sisältöä oikeasta yläkulmasta

• Lisää sisällön URL-osoite etuliitteellä http:// tai https:// ja valitse lisäämäsi dokumentin tyyppi. Valitse Ok

• Jos dokumentti on jo Meltwaterissa, voit valita sen ja lisätä omaan Lisätty sisältö -luetteloon. Dokumentista tulee näin "yksityinen" kopio tilillesi.

• Anna seuraavat tiedot: Otsikko (140 merkkiä) Kuvaus-tekstin tiedot (1000 merkkiä). Jos haluat, että tämä sisältö vastaa hakutuloksiasi, muista lisätä kuvaukseen avainsanat, jotka ovat myös seurantakansioissasi. Vinkki: Kopioi ja liitä kuvaukseen koko artikkelin teksti. Kuva URL Kirjoittaja Lähde Lähde Maa. Jos haluat tämän sisällön vastaavan hakutuloksiasi, varmista, että lisäät maan tiedot, jotka sisällytetään hakusi lähdekantaan. Julkaisupäivä

• Jos haluat sisällyttää uuden sisällön uuteen tai olemassa olevaan kirjanmerkkiin, valitse Lisää kirjanmerkki.

Ammattilaisvinkki: Voit tyhjentää kaikki täytetyt kentät ja aloittaa alusta milloin vain sisältölomakkeen oikeassa yläkulmassa olevalla Tyhjennä lomake -painikkeella.

• Valitse OK . Sisällön käsittely alkaa välillä 30 sekunnista 1-2 minuuttiin. Voit jatkaa Meltwaterin käyttöä sen käsittelyn aikana. Kun asiakirja on saatavilla, se näkyy Lisää sisältö -sisältö-streamissa.

Lisää sisältöä suoraan uutiskirjeeseesi

Kun kirjoitat uutta uutiskirjejakelua:

• Valitse Lisää sisältö -kuvake kategoriavaihtoehtojen vierestä

• Valitse ponnahdusikkunasta uuden sisällön mediatyyppi ja kirjoita URL-osoite. Tämä on linkki, jonka uutiskirjeesi lukijat avaavat.

• Täytä lomakkeen kentät. Nämä tiedot näytetään uutiskirjeesi leipätekstissä, ja suosittelemme niiden kopioimista lisättävästä dokumentista.

Vinkki: Suosittelemme, että täytät kaikki tunnetut kentät, koska siten artikkeli on haettavissa tililtäsi, näkyy hakutuloksissa ja on lisättävissä tähän uutiskirjejakeluun.

• Valitse vasemmasta alakulmasta kohta Hyväksyn sisällön jakamisen ehdot.

• Tallenna valitsemalla Lisää.

On tärkeää tietää, että mukautetun sisällön lisäämisen ja sen käsittelyn valmiiksi saattamisen välillä voi kulua jonkin aikaa. Uutiskirjeen voi lähettää ennen kuin järjestelmä on käsitellyt sisällön kokonaan.

Tällöin mukautettu sisältö ei ehkä näy hakutuloksissa tai kirjanmerkkien alla, mutta se sisältyy silti uutiskirjeeseen.

Sinulle ilmoitetaan kyseisessä tapauksessa alla näkyvällä tavalla.

Puuttuuko artikkeli?

Jos haluat lisätä hakukansioihin artikkelin, jota järjestelmän olisi mielestäsi pitänyt hallinnoida, suosittelemme tutustumaan Kadonneen artikkelin löytäminen -oppaaseen.

Jos lisäämäsi artikkeli ei näy haluamassasi hakukansiossa, tarkista:

1. Avainsanat. Vastaavatko hakukansiossa ja artikkelissa olevat avainsanat?

2. Lähdekanta. Kun tarkastelet hakukansiota, tarkista, että lähdekannan valinta vastaa maata, jonka kirjoitit Lisää sisältöä -lomaketta täyttäessäsi.

3. Päivämäärä. Sisältääkö hakukansiosi ajanjakso päivämäärän, jonka annoit Lisää sisältöä -lomaketta täyttäessäsi?

Jos olet tarkistanut nämä tekijät, mutta et vieläkään näe artikkelia, ota yhteyttä tiimiimme Live Chat -palvelun kautta Ohje-painikkeessa saadaksesi lisäapua.

Vinkkejä Lisää sisältöä -toiminnon käyttöön

Voit muokata ja mukauttaa mitä tahansa järjestelmän asiakirjaa luomaan haluamasi tuloksen. Voit esimerkiksi:

• vaihtaa kuva, joka näkyy sisältövirrassa

• vaihtaa otsikko, "Tuotu dokumentti: XYZ" vs. "XYZ"

• vaihtaa kuvausteksti (ingressi)

Voit lisätä sisältöä, jota ei vielä ole Meltwater-järjestelmässä, ja noutaa sen yhdellä haulla. Voit luoda koontinäytön näistä hakutuloksista, ja lisätty sisältö näkyy missä tahansa hallintapaneelin widgetissä, viennissä ja / tai raportissa.

Jos sinulla on sisältöä, jonka haluat lisätä Meltwateriin, jota ei vielä ole isännöity jonnekin (ei ole URL-osoitetta), suosittelemme käyttämään mitä tahansa ilmaista tai maksettua hosting-alustaa sisällön isännöimiseksi verkossa. Pystyt käyttämään kyseistä URL-osoitetta sisällön lisäämisvirrassa ja saamaan sen näkymään tilissäsi.

*Huom: Lisätty sisältö viedään haluttuun hakukansioon otsikon tai kuvauksen perusteella. Lisätyn sisällön otsikossa tai kuvauksessa PITÄÄ olla avainsana, joka vastaa Boolen kriteereitä, jotta sisältö näkyy tietyssä hakukansiossa.

Lähteen lisääminen

Jos huomaat jostain syystä, että Meltwater ei seuraa tiettyä lähdettä, voit pyytää lähteen lisäämistä järjestelmään.

Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä Meltwater-edustajaasi tai Meltwater-tukeen. He lähettävät sitten palautesivumme kautta lähdepyynnön kyseisen lähteen lisäämiseksi.