Meltwater Chrome -laajennuksen käyttö

Käydään läpi, miten ja miksi sinun kannattaa käyttää Meltwater Chrome -laajennusta.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Kun käytät Meltwater Chrome -laajennusta, voit talteenottaa, järjestää ja merkitä sisältöä verkkoselaimestasi Meltwateriin yhdellä napin painalluksella.

Mikä on Meltwater Chrome -laajennus?

Meltwater Chrome -laajennus on mediaseurannan apuväline, jolla voit skannata verkkosisältöä Meltwater-alustan ulkopuolella. Voit talteenottaa, järjestää ja merkitä sisältöä verkkoselaimestasi Meltwateriin yhdellä napin painalluksella. Tiedämme, että useimmat PR-ammattilaiset käyttävät useita työkaluja, kuten Google Alertsia tai alakohtaisia uutiskirjeitä, seuratakseen mediaa ja varmistaakseen, että mikään ei jää huomaamatta. Meltwater Chrome -laajennus säästää aikaa, yhdistää mediaseurantapinosi ja luo keskitetyn totuuden lähteen, jotta raportointi on tarkkaa ja johdonmukaista.

Meltwater Chrome -laajennuksen avulla voit helposti merkitä ja/tai lisätä sisältöä verkosta Meltwater-tilillesi. Laajennus on ladattavissa suoraan Chrome-kaupasta, ja kun kiinnität sen selaimen työkaluriville, voit merkitä ja lisätä sisältöä suoraan Meltwateriin yhdellä klikkauksella.

Miksi minun pitäisi käyttää Meltwater-laajennusta?

Chrome-laajennus säästää arvokasta aikaasi olemalla siellä, missä työskentelet orgaanisesti, ja antaa sinulle mahdollisuuden merkitä ja lisätä sisältöä nopeasti selaimesi välilehdeltä ilman, että sinun tarvitsee siirtyä edestakaisin artikkelin ja Meltwaterin välillä.

Kun esimerkiksi skannaat uutisia orgaanisesti ja sinulla on Chrome-laajennus asennettu, voit nopeasti merkitä artikkelin tai julkaisun (tai lisätä sen) ilman, että sinun tarvitsee katkaista työnkulkusi avataksesi Meltwaterin toiselle välilehdelle, hakeaksesi saman artikkelin uudelleen ja käydäksesi sitten läpi merkintäprosessin.

Chrome-laajennuksen avulla voit myös lisätä sisältöä, jonka löydät muualta Meltwaterin ulkopuolelta.

Kaiken kaikkiaan Chrome-laajennus toimii työkaluna, jonka avulla voit navigoida nopeammin ilman, että sinun tarvitsee tukeutua edustajiin tai tukitiimeihin – ja paljon pienemmällä klikkausten määrällä.

Meltwater Chrome -laajennuksen asentaminen ja käyttö

Meltwater Chrome -laajennuksen asentaminen:

1. Sinun on asennettava laajennus siirtymällä Google Chrome -kauppaan TÄSTÄ.

2. Kun olet Chrome-kaupan sivulla, klikkaa ”Lisää Chromeen”.

3. Seuraavaksi näyttöön ilmestyy käyttöoikeusikkuna. Klikkaa uudelleen "Lisää Chromeen".

Laajennus löytyy sitten Chromen työkalurivin "palapelin palanen" -kuvakkeen alta selaimesi oikeasta yläkulmasta. Google tallentaa laajennukset automaattisesti tähän paikkaan.

4. Klikkaa palapelin palasta tarkastellaksesi laajennusta.

5. Helpoin tapa käyttää laajennusta on kiinnittää se työkaluriville, jotta sinun ei tarvitse avata

pudotusvalikkoa joka kerta, kun haluat käyttää sitä.

Sisällön merkitseminen:

Voit nyt merkitä sisältöä nopeasti suoraan artikkelissa tai julkaisussa ilman, että sinun tarvitsee siirtyä takaisin Meltwater-alustalle. Noudata alla kuvattuja ohjeita:

1. Valitse Meltwater Chrome -laajennus selaimesi oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse seuraavaksi Lisää tunniste.

3. Klikkaa tunnistekansiota, johon haluat lisätä artikkelin.

4. Valitse Tallenna

5. Saat viestin Sisältö on merkitty.

6. Voit nyt poistua laajennuksesta.

Kun siirryt Meltwater-alustalle, merkitty artikkeli näkyy nyt vastaavan tunnistekansion alla.

Sisällön merkitseminen ja kopioiminen:

Voit merkitä sisällön nopeasti sekä kopioida sisällön varmistaaksesi, että se viedään oikein Meltwateriin. Noudata alla kuvattuja ohjeita:

1. Valitse Meltwater Chrome -laajennus selaimesi oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse seuraavaksi Lisää tunniste.

3. Klikkaa tunnistekansiota, johon haluat lisätä artikkelin.

4. Valitse Tallenna

5. Klikkaa Kopioi sisältö (valinnainen).

6. Tarkastele tietoja -kohdassa tulee näkyviin uusia vaihtoehtoja.

7. Kopioi/liitä tai kirjoita mukautettu teksti artikkelista Kuvaus-kenttään.

8. Napsauta Tallenna

Tämä kuvaus on nyt haettavissa Exploressa.

Miten Lisätä Sisältöä:

Kun artikkeli ei ole haettavissa Meltwaterissa, voit lisätä sen alustalle suoraan artikkelista (alkuperäisestä lähteestä) Chrome-laajennuksen avulla. Noudata alla kuvattuja ohjeita:

1. Valitse Meltwater Chrome -laajennus selaimesi oikeasta yläkulmasta.

2. Huomaat, että päällekkäistä sisältöä ei ole. Tämä johtuu siitä, että artikkelia ei viedä Meltwateriin.

3. Sisältö täyttyy automaattisesti artikkelista, mukaan lukien otsikko, kuvaus, kirjoittaja, lähde jne. Tarkastele tietoja -osioon.

4. Muokkaa kenttiä ja lisää tunnisteita tarvittaessa.

5. Seuraavaksi voit lisätä hakuun, valita haun, johon haluat sisällyttää tuloksen, ja tarkastella asiakirjan mahdollisia lisäkenttiä.Pakollisiin kenttiin kuuluvat URL-osoite, otsikko ja julkaisupäivä. Valinnaisia kenttiä ovat Kuvaus, Kirjoittaja, Kuvan URL-osoite, Lähde ja Lähteen maa

6. Klikkaa Tallenna.

Tämä artikkeli on nyt Meltwaterissa!