Puuttuvan sisällön lisääminen Meltwateriin

Opas Lisää sisältöä -ominaisuuden käyttöön ja lisävinkkejä

Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tänään

Tervetuloa Lisää sisältö -ominaisuuden käyttöoppaaseen. Tämä artikkeli opastaa sinua seuraavissa:

Tietoa Lisää sisältöä -toiminnosta

Lisää sisältöä -toiminnon avulla voit lisätä järjestelmäämme minkä tahansa verkossa hostatun asiakirjan sen omalla URL-osoitteella. Näin voit sisällyttää mukaan sisältöä, jota ei vielä ole seurannassasi, ilman että sitä lisätään laajempaan Meltwater-tietokantaan.

Miksi käyttäisit tätä ominaisuutta? Sanotaan vaikka, että sinulla on kuukausittainen uutiskirje, johon sisällytät sisäisestä blogista postauksia. Lisää sisältöä -toiminnon avulla voit lisätä kyseisen blogikirjoituksen järjestelmäämme ja saada sen lähetetyksi muiden uutisten tai somesisällön kanssa.

Kun lisäät uutta sisältöä, voit valita jonkin seuraavista mediatyypeistä: Toimitukselliset uutiset, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Blogit, Foorumit, Kommentit tai Tuotearvostelut

Kun sisältö on lisätty Lisää sisältöä -toiminnon kautta, se on saatavilla lisättäväksi hakutuloksissasi, kirjanmerkeissäsi, dashboardeissasi, uutiskirjeessäsi tai uutissyötteessäsi.

Sisällön lisääminen

Meltwater tarjoaa asiakkaille useita tapoja sisällön lisäämiseen. Jos selaat paljon nettiä, etkä halua vaihtaa edestakaisin hakuvälilehtien ja sovelluksemme välillä, meillä on ratkaisu, joka sijaitsee selaimesi työkalupalkissa. Jos haluat tehdä suurimman osan työstäsi Meltwaterissa, meillä on vielä sovelluksen sisäinen Sisällön lisääminen -toiminto käytettävissä.

Meltwater Chrome -laajennuksen kautta

Meltwater Chrome -laajennus on mediaseurannan apuväline, jolla voit skannata verkkosisältöä Meltwater-alustan ulkopuolella. Voit talteenottaa, järjestää ja merkitä sisältöä verkkoselaimestasi Meltwateriin yhdellä napin painalluksella. Tiedämme, että useimmat PR-ammattilaiset käyttävät useita työkaluja, kuten Google Alertsia tai alakohtaisia uutiskirjeitä, seuratakseen mediaa ja varmistaakseen, että mikään ei jää huomaamatta. Meltwater Chrome -laajennus säästää aikaa, yhdistää mediaseurantapinosi ja luo keskitetyn totuuden lähteen, jotta raportointi on tarkkaa ja johdonmukaista.

Meltwater Chrome -laajennuksen avulla voit helposti merkitä ja/tai lisätä sisältöä verkosta Meltwater-tilillesi. Laajennus on ladattavissa suoraan Chrome-kaupasta, ja kun kiinnität sen selaimen työkaluriville, voit merkitä ja lisätä sisältöä suoraan Meltwateriin yhdellä klikkauksella.

Meltwater Chrome -laajennuksen asentaminen:

1. Siirry Google Chrome -kaupan linkkiin TÄSTÄ

2. Kun olet Chrome-kaupan sivulla, klikkaa Lisää Chromeen

3. Seuraavaksi näyttöön tulee käyttöoikeusikkuna, klikkaa Lisää Chromeen

Laajennus löytyy sitten Chromen työkalurivin "palapelin palanen" -kuvakkeen alta selaimesi oikeasta yläkulmasta. Google tallentaa laajennukset automaattisesti tähän paikkaan.

4. Klikkaa palapelin palasta tarkastellaksesi laajennusta.

5. Helpoin tapa käyttää laajennusta on kiinnittää se työkaluriville, jotta sinun ei tarvitse avata

pudotusvalikkoa joka kerta, kun haluat käyttää sitä.

Aina kun törmäät verkossa olevaan sisältöön, jonka haluat merkitä tai lisätä Meltwater-tilillesi, voit tehdä sen helposti klikkaamalla Google Chrome -työkalurivin laajennuskuvaketta.

• Jos sisältö on jo Meltwaterissa, laajennuslomake ilmoittaa siitä ja antaa sinulle mahdollisuuden lisätä sisältöön tunnisteita.

• Käytä yhtä tai useampaa tunnistetta sisällön järjestämiseen Meltwaterissa. Tunnisteiden avulla voidaan luoda raportteja ja räätälöidä uutiskirjeitä sidosryhmille. Voit käyttää olemassa olevia tunnisteita suoraan Chrome-laajennuksessa.

• Keskeiset kentät, kuten otsikko, kuvaus ja kirjoittaja, on täytetty valmiiksi, mutta voit tarvittaessa korvata ne. Jos haluat esimerkiksi korostaa johtajan lainausta, kopioi se artikkelista Kuvaus-kenttään, jolloin se näkyy Meltwaterissa.

• Jos sisältö ei ole vielä Meltwaterissa, näet vain vakiolomakkeen, jolla voit lisätä sisällön Meltwateriin ja lisätä siihen tunnisteita.

Meltwater-sovelluksen Lisää sisältöä -toiminnon kautta

Jos selainlaajennus ei ole mieleisesi, ei hätää, voit silti lisätä sisältöä suoraan Meltwater-sovelluksesta. Sovelluksen sisäisen Lisää sisältöä -toiminnon avulla voit lisätä järjestelmäämme minkä tahansa julkaisun, jota isännöidään verkossa omalla URL-osoitteellaan. Kun sisältö on lisätty Lisää sisältöä -toiminnon kautta, se on saatavilla lisättäväksi hakutuloksissa, tunnisteissa, koontinäytöissä, uutiskirjeessä tai uutissyötteessä.

Tutustu alla kuvattuihin ohjeisiin:

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikko

2. Valitse Lisätty sisältö

3. Valitse Lisää sisältöä oikeasta yläkulmasta

4. Kirjoita enintään 50 sisällön URL-osoitetta joko http:// tai https://

5. Klikkaa Seuraava.

Jos jokin asiakirjoista on jo Meltwaterin järjestelmässä, sinulla on mahdollisuus valita se ja lisätä se Lisätty sisältö -luetteloosi. Asiakirjasta tulee näin "yksityinen" kopio tilillesi.

6. Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus valita haku johon haluat sisällyttää tulokset tai lisätä kirjanmerkkejä.

7. Valitse valintaruutu Hyväksyn käyttöehdot -kohdan vierestä

8. Valitse Jatka.

9. Asiakirjan tiedot ladataan automaattisesti toiselle sivulle. Pakollisiin kenttiin kuuluvat URL-osoite, otsikko ja julkaisupäivä. Valinnaisia kenttiä ovat Kuvaus, Kirjoittaja, Kuvan URL-osoite, Lähde ja Lähteen maa. Voit muokata ja korvata niitä parhaaksi katsomallasi tavalla.

• Vinkki: Kopioi ja liitä artikkelin teksti kuvaukseen.

10. Jos haluat sisällyttää uutta sisältöä uuteen tai olemassa olevaan kirjanmerkkiin, valitse Lisää kirjanmerkkejä

11. Lopeta napsauttamalla Jatka . Sisällön käsittely alkaa 30 sekunnin ja 1–2 minuutin välillä. Voit jatkaa Meltwaterin käyttöä tällä välin. Kun asiakirja on saatavilla, se näkyy osoitteessa Add Content sisältövirrassa.

Kun olet lisännyt sisällön, juuri lisätty sisältö on saatavilla kohdissa Explore, Analysoi, Monitoroi, Uutissyöte, Uutiskirje ja PR-raportit.

Sisällön lisääminen suoraan uutiskirjeeseesi

Kun kirjoitat uutta uutiskirjejakelua:

1. Valitse Lisää sisältöä sen osion yläosassa, johon haluat lisätä sisältöä.

2. Kopioi ja liitä jopa 50 sisällön URL-osoitetta

3. Valitse valintaruutu Hyväksyn käyttöehdot -kohdan vierestä

4. Napsauta Jatka

5. Täytä lomakkeen kentät. Nämä tiedot näytetään uutiskirjeesi leipätekstissä, ja suosittelemme niiden kopioimista lisättävästä dokumentista.

Vinkki: Suosittelemme, että täytät kaikki tunnetut kentät, koska siten artikkeli on haettavissa tililtäsi, näkyy hakutuloksissa ja on lisättävissä tähän uutiskirjejakeluun.

6. Valitse Valmis

On tärkeää tietää, että mukautetun sisällön lisäämisen ja sen käsittelyn valmiiksi saattamisen välillä voi kulua jonkin aikaa. Uutiskirjeen voi lähettää ennen kuin järjestelmä on käsitellyt sisällön kokonaan.

Tällöin mukautettu sisältö ei ehkä näy hakutuloksissa tai kirjanmerkkien alla, mutta se sisältyy silti uutiskirjeeseen.

Sinulle ilmoitetaan kyseisessä tapauksessa alla näkyvällä tavalla.

Artikkeleita puuttuu

Jos haluat lisätä hakukansioihisi artikkelin, jota järjestelmän olisi mielestäsi pitänyt valvoa, lue lisää puuttuvan artikkelin paikantamisesta.

Jos lisäämäsi artikkeli ei näy haluamassasi hakukansiossa, tarkista:

1. Avainsanat: vastaavatko hakukansiossa ja artikkelissa olevat avainsanat toisiaan?

2. Lähteet: kun tarkastelet hakukansiota, tarkista, että valittu lähdepohja vastaa maata, jonka annoit, kun täytät Lisää sisältöä -lomaketta.

3. Päivämäärä: sisältääkö hakukansiosi ajanjakso päivämäärän, jonka annoit Lisää sisältöä -lomaketta täyttäessäsi?

Jos olet tarkistanut nämä seikat, mutta et silti näe artikkelia, ota yhteyttä tiimimme live-chatilla Ohje-painikkeen kautta saadaksesi lisäapua.

Vinkkejä Lisää sisältöä -toiminnon käyttöön

Voit muokata ja mukauttaa mitä tahansa järjestelmän asiakirjaa luomaan haluamasi tuloksen. Voit esimerkiksi:

• vaihtaa kuva, joka näkyy sisältövirrassa

• vaihtaa otsikko, "Tuotu dokumentti: XYZ" vs. "XYZ"

• vaihtaa kuvausteksti (ingressi)

Voit lisätä sisältöä, jota ei vielä ole Meltwater-järjestelmässä, ja noutaa sen yhdellä haulla. Voit luoda koontinäytön näistä hakutuloksista, ja lisätty sisältö näkyy missä tahansa hallintapaneelin widgetissä, viennissä ja / tai raportissa.

Jos sinulla on sisältöä, jonka haluat lisätä Meltwateriin, jota ei vielä ole isännöity jonnekin (ei ole URL-osoitetta), suosittelemme käyttämään mitä tahansa ilmaista tai maksettua hosting-alustaa sisällön isännöimiseksi verkossa. Pystyt käyttämään kyseistä URL-osoitetta sisällön lisäämisvirrassa ja saamaan sen näkymään tilissäsi.

*Huom: Lisätty sisältö viedään haluttuun hakukansioon otsikon tai kuvauksen perusteella. Lisätyn sisällön otsikossa tai kuvauksessa PITÄÄ olla avainsana, joka vastaa Boolen kriteereitä, jotta sisältö näkyy tietyssä hakukansiossa.

Lähteen lisääminen

Jos huomaat, että Meltwater ei seuraa tiettyä lähdettä, voit pyytää lähteen lisäämistä järjestelmään.

Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä Meltwaterin tukeen live-chatin kautta, jolloin he tekevät lähdepyynnön palautesivumme kautta kyseisen lähteen lisäämiseksi.