Tervetuloa tiliasetusten käyttöoppaaseen! Kaikki seuraavat asetusvaihtoehdot voidaan tarkistaa ja päivittää alustalla.

Aloita valitsemalla Tili vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista.

Tämä artikkeli käy läpi seuraavat:

Profiili

Tämä sivu on erityinen käyttäjäasetuksillesi, mukaan lukien mahdollisuus nollata salasanasi ja päivittää aikavyöhykeasetuksesi.

Huomaa, että et voi vaihtaa omaa sähköpostiosoitettasi, kun olet kirjautunut sisään järjestelmään. Jos haluat päivittää sähköpostiosoitteesi, ota yhteyttä tiimimme livechatin kautta.

Profiili-sivulla, voit päivittää muutamia kohteita.

• Etunimi ja sukunimi: Varmista, että pidät nimesi ajan tasalla. Jos muutat nimeäsi tai käytät toista nimeä, kuten lyhennettyä nimeä (esim. Dave Davidin sijaan). Meltwaterissa on muutamia kohtia, joissa nimesi näkyy muille käyttäjille.

• Vaihda salasana: Päivitä nykyinen Meltwater-salasanasi.

Muutamia muita kohtia voit päivittää Asetuksissa.

• Kieli: Valitse Meltwaterin kieleksi jokin 13 saatavilla olevasta kielestä.

• Aikavyöhyke: Valitse aikavyöhykkeesi.

• Aloitussivu: Aseta Meltwater-alue, jonka haluat aloittaa joka kerta, kun kirjaudut sisään.

Hallinnoi käyttäjiä

Voit muokata/poistaa nykyisiä käyttäjiä tällä sivulla, lisätä uusia käyttäjiä klikkaamalla näytön oikeassa alakulmassa olevaa violettia FAB-painiketta (jos et näe tätä, tarkista käyttäjäasetuksesi varmistaaksesi, että sinut on määritetty ylläpitäjäksi). Hallinnoijat voivat hallinnoida useita käyttäjiä kerralla. Voit myös määrittää, mitkä haut, dashboardit, RSS-syötteet ja tunnisteet näkyvät tiimillesi. Tutustu tähän artikkeliin, jos haluat lisätietoja käyttäjien lisäämisestä tilillesi tai poistamisesta tililtäsi.

Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja siitä, mitä käyttöoikeuksia käyttäjillä on, jos he ovat "Hallinnoijia" tai "Kuuntelijoita".

Integraatiot ja sovellusliittymät

Integroi kolmannen osapuolen sovellukset saumattoman käyttökokemuksen varmistamiseksi. Täällä voit lisätä kolmannen osapuolen tilisi integroitavaksi suoraan Meltwateriin koontinäytön pienoissovelluksia, hälytysilmoituksia ja linkin lyhentämistä varten.

Tutustu integrointeihin tämän suoran linkin kautta tai lue lisää siitä, miten voit yhdistää tilisi Meltwateriin tästä artikkelista.

Some-tilit

Klikkaamalla tästä saat näytölle ohjeet siitä, miten voit yhdistää sometilejä.

Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja somekanavien yhdistämisestä.

Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit yhdistää Instagram-profiilin mahdollistamaan Instagram-seurannan.

Hyväksytyt lähettäjät

Hyväksyttyjen lähettäjien lisäämistä järjestelmään voidaan käyttää "alku" -sähköpostiosoitteiden tallentamiseen lehdistötiedotteisiin ja uutiskirjeisiin.

Tutustu tähän tuoteoppaaseen, jossa opastetaan, miten nämä vaiheet näkyvät näytölläsi.

Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja hyväksyttyjen lähettäjien tallentamisesta.

Muut tilikysymykset

Onko sinulla lisää kysymyksiä tiliasetuksista? Ota yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoja määritetystä tilistäsi. Nopeita tapoja tavoittaa:

Tässä artikkelissa on esitelty eri tavat, joilla voit lähettää meille tukipyynnön.