Meltwater-integraatiot ja -sovellusliittymät (API)

Lue lisää erilaisista kolmannen osapuolen sovelluksista, jotka voidaan integroida suoraan Meltwateriin.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Kolmannen osapuolen integraatiot ja API:t löytyvät molemmat vasemmanpuoleisen navigointipalkin Tilit-pudotusvalikosta.

Tällä hetkellä on saatavilla 5 integrointia, jotka voit tehdä suoraan Meltwaterissa.

Sekä neljä Business Intelligence (BI) -työkalua, joihin Meltwater voi integroida tiedot Meltwater-sovellusliittymän kautta.

Google Analytics

File:Logo Google Analytics.svg - Wikimedia Commons

Voit lisätä Google Analytics -tilisi integroidaksesi verkkosivustosi osallistumistiedot mediatietoihisi koontinäytön pienoissovelluksissa.

Slack

Slack

Yhdistä Slack-tilisi automatisoidaksesi Meltwater-hälytysten lähetyksen suoraan tietylle kanavalle.

Microsoft Teams

Yhdistä Microsoft Teams -tilisi automatisoidaksesi Meltwater-hälytysten lähetyksen suoraan tietylle kanavalle.

Bit.ly

Bit.Ly

Yhdistä Bit.ly-tilisi lyhentääksesi linkkejä Meltwater Engagessa julkaisemisen aikana, jotta voit käyttää Link Click -analyyseja suoraan bit.ly-tililläsi.

DingTalk

DingTalk - Crunchbase-yritysprofiili ja rahoitus

Yhdistä DingTalk-tilisi, jotta voit automatisoida Meltwaterin älykkäät hälytykset suoraan sovellukseen.

Yleinen webhook

Vastaanota älykkäitä hälytyksiä minkä tahansa viestipalvelun kautta integroimalla yleinen webhook.

Tableau

Tableau

API-asiakkaat voivat helposti tuoda API-vientien ja -analyysien tulokset Tableau-palveluun ja luoda mukautettuja koontinäyttöjä ja raportteja.

Domo

Domo

Domo tarjoaa Meltwater-sovellusliittymälle liittimen, jonka avulla voit tuoda sisältöä alustalle.

Power BI

Power BI

API-asiakkaat voivat helposti tuoda API-vientien tulokset Power BI -palveluun luodakseen mukautettuja koontinäyttöjä ja raportteja.

Looker Studio

Meltwater API:n vientitulosten tuomiseen Looker Studioon on useita vaihtoehtoja.