Tilin asetukset

Tutustu tiliasetusten valintoihin, kuten käyttäjien hallinnointi, sosiaaliset yhteydet ja hyväksytyt lähettäjät

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa tiliasetusten hallinnan tärkeään oppaaseen! Tässä artikkelissa käydään läpi eri asetukset, joita voit tarkistaa ja päivittää räätälöidäksesi alustakokemuksen tarpeidesi mukaiseksi.

Tässä artikkelissa kuvataan seuraavat asiat:

Profiili

Tämä sivu koskee käyttäjäasetuksia, mukaan lukien kyky vaihtaa salasanasi, päivittää aikavyöhykeasetuksesi jne.

Pääset Profiili-välilehteen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Profiili

Profiili-sivulla, voit päivittää muutamia kohteita.

• Etunimi ja sukunimi: Varmista, että pidät nimesi ajan tasalla. Jos muutat nimeäsi tai käytät toista nimeä, kuten lyhennettyä nimeä (esim. Dave Davidin sijaan). Meltwaterissa on muutamia kohtia, joissa nimesi näkyy muille käyttäjille.

• Osasto ja rooli: tämä on hyvä paikka määrittää, missä osastossa olet, varsinkin jos organisaatiossasi useat tiimit käyttävät samaa Meltwater-tiliä.

• Vaihda salasana: Päivitä nykyinen Meltwater-salasanasi.

Et voi vaihtaa omaa sähköpostiosoitettasi, kun olet kirjautunut sisään järjestelmään. Jos haluat päivittää sähköpostiosoitteesi, ota yhteyttä tiimimme live-chatin kautta.

• Kieli: valitse kieli, jolla Meltwater-tilisi ilmestyy.

• Aikavyöhyke: valitse aikavyöhyke, jonka haluat asettaa tilillesi. Kun luot päiväraportteja, muita raportteja jne., tämä on aika, jolloin raportti lähetetään.

• Aloitussivu: valitse sivu, jolle haluat Meltwater-tilisi avautuvan, kun kirjaudut sisään.

• Oletustili: jos sinulla on useita Meltwater-tilejä, voit asettaa oletustilisi tässä.

Hallinnoi käyttäjiä

Tilin ylläpitäjät voivat muokata, lisätä ja poistaa Meltwater-käyttäjiä tämän osion avulla tilin asetuksissa.

Voit käyttää Käyttäjien hallinta -välilehteä noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Hallinnoi käyttäjiä

Huomautus: Meltwater-tilaussopimuksen ehtojen mukaan kaikkien käyttäjien on oltava organisaation työntekijöitä, jotka ovat tilanneet Meltwater-palvelun ja käyttävät palvelua vain sisäisiin tarkoituksiin.

Kolmannen osapuolen integraatiot

Integroi kolmannen osapuolen sovellukset saumattoman käyttökokemuksen varmistamiseksi. Täällä voit lisätä kolmannen osapuolen tilisi integroitavaksi suoraan Meltwateriin koontinäytön pienoissovelluksia, hälytysilmoituksia ja linkin lyhentämistä varten.

Kolmannen osapuolen integraatiot -välilehden käyttämiseksi noudata alla olevia ohjeita:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Kolmannen osapuolen integraatiot

Meltwater API

Meltwater API tarjoaa pääsyn maailman suurimpaan uutis- ja sometietojen kokoelmaan, joten voit saada paremman analyyttisen käsityksen asiakkaistasi ja heidän markkinoistaan.

Jos haluat käyttää Meltwater API -sovellusliittymää, ota yhteyttä asiakasvastaavaasi.

Pääset Meltwater API -välilehdelle seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Meltwater API

Some-tilit

Someyhteydet -kohdassa voit lisätä Facebook-, Instagram- ja X-sivuja (entinen Twitter) seurattavaksi, mikä laajentaa sosiaalista kuunteluasi. Voit myös lisätä omistettuja someyhteyksiä ja maksettuja yhteyksiä, jos Engage on osa tilaustasi.

Pääset Someyhteydet-välilehdelle seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Some-tilit

Hyväksytyt lähettäjät

Hyväksyttyjen lähettäjien lisääminen järjestelmään on pakollista Meltwaterin sähköpostimarkkinoinnin, lehdistötiedotteiden ja uutiskirjeiden lähettämistä varten. Näitä sähköpostiviestejä käytetään osiossa "lähettäjä", kun kyseinen yhteydenotto saapuu ihmisten postilaatikoihin.

Voit käyttää Hyväksytyt lähettäjät -välilehteä noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Tiedotteen lähetysosoite

Sähköpostin integraatio

Sähköposti-integraation avulla voit nähdä tiimisi vuorovaikutushistorian Meltwaterin tietokannassa olevan toimittajan osalta ja vastata suoraan jaettuun viestiketjuun.

Pääset sähköposti-integraation välilehteen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Sähköposti-integraatio