Mittaa: LinkedIn-analytiikka

Määritelmien yleiskatsaus kaikista LinkedIn-dashboardissa käytetyistä mittareista.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

LinkedIn-yleiskatsaus

MITTARIT

MÄÄRITELMÄ

PÄIVITYSTEN TIHEYS

SEURAAJIA YHTEENSÄ

Elinikäinen: LinkedIn-profiiliasi seuranneiden henkilöiden kokonaismäärä.

Alle 48 tuntia

UUDET SEURAAJAT

Profiiliasi seuranneiden uusien henkilöiden määrä.

Alle 48 tuntia

REAGOINNIT YHTEENSÄ

Kuinka monta kertaa ihmiset ovat sitoutuneet julkaisuihisi klikkauksilla, tykkäyksillä, kommenteilla ja jaoilla. Osallistumiset sisältävät vain maksuttoman toiminnan.

Huomaa: Sitoutumisprosentit lasketaan LinkedInille postauskohtaisesti seuraavan kaavan mukaisesti:
(tykkäykset + kommentit + jaot + klikkaukset) / näyttökerrat = sitoutumisprosentti

Alle 48 tuntia

PÄIVITYKSET YHTEENSÄ

Sivupäivitysten (julkaisujen) kokonaismäärä määritettynä ajanjaksona.

Alle 48 tuntia

PÄIVITETYT NÄYTTÖKERRAT YHTEENSÄ

Katselukertojen kokonaismäärä, kun päivitys on vähintään 50-prosenttisesti näytöllä vähintään 300 millisekunnin ajan tai kun sitä klikataan (sen mukaan kumpi tulee ensin). Näyttökertoihin sisältyvät vain maksuton toiminta.

Alle 48 tuntia

SIVUN KATSELUKERRAT YHTEENSÄ

LinkedIn-sivun katselukertojen kokonaismäärä lähteen mukaan eriteltynä. Mobiililaitemittareihin lukeutuvat LinkedInin alkuperäissovellukset ja mobiiliselaimet.

Alle 48 tuntia

JULKAISUN LINKKIKLIKKAUKSET

Niiden kertojen määrä, kun käyttäjät klikkasivat julkaisuissasi olevaa linkkiä, mediaa, oikean yläkulman "Lisää" -kuvaketta tai organisaation sivua raportointijakson aikana. Tämä sisältää vain orgaanisen toiminnan.

Alle 48 tuntia

TEHOKKAIMMAT POSTAUKSET

Analyysi sivun suosituimmista ja vähiten suosituista päivityksistä määritettynä ajanjaksona.

Alle 48 tuntia

SEURAAJAT KAAVIO

Päivittäinen: Sivuasi seuranneiden henkilöiden määrä päivittäin.

Alle 48 tuntia

UUDET SEURAAJAT KAAVIO

Elinikä: LinkedIn-sivuasi seuranneiden ihmisten lukumäärä.

Alle 48 tuntia

SIVUN KATSELUKERRAT: TIETOKONE VS MOBIILILAITE

Erittely LinkedIn-sivun katsontakerroista ajan myötä, työpöytä- ja mobiilikäyttäjien mukaan eriteltyinä. Mobiilimittareihin kuuluvat LinkedInin alkuperäissovellukset ja mobiiliselaimet.

Alle 48 tuntia

PÄIVITTÄIN: VAIKUTUKSET

Katselukertojen kokonaismäärä, joiden aikana päivitys on vähintään 50 % näytöllä vähintään 300 ms tai kun sitä napsautetaan, kumpi tulee ensin.

Alle 48 tuntia

SISÄLTÖJAKAUMA

Sivupäivitysten kokonaismäärä tietyllä ajanjaksolla tyypin mukaan eriteltynä. Rich media on LinkedInille ainoa laatuaan oleva tyyppi.

Alle 48 tuntia

REAGOINTIEN JAKAUTUMINEN

Kuinka monta kertaa LinkedIn-käyttäjä on ollut vuorovaikutuksessa jonkin LinkedIn-sivusi päivityksen kanssa. Osallistumiset sisältävät vain maksuttoman toiminnan.

Alle 48 tuntia

YLEISÖN SIJAINTI

Sivun seuraajien maat.

Alle 48 tuntia

Lisätietoja muusta analytiikasta: