Mittaa: Instagram-analytiikka

Määritelmien yleiskatsaus kaikista Instagram-dashboardeissa käytetyistä mittareista.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Instagram-yleiskatsaus

MITTARIT

MÄÄRITELMÄ

PÄIVITYSTEN TIHEYS

SEURAAJIA YHTEENSÄ

Elinikäinen: Yritystiliä seuranneiden yksittäisten käyttäjien kokonaismäärä.

Alle 24 tuntia

Yhteyden muodostamisesta eteenpäin, ei historiallisia tietoja.

SIVUSTOKLIKKAUKSET

Yritystilin profiilissa olevan sivustolinkin klikkausten kokonaismäärä.

Alle 24 tuntia

POSTAUKSET YHTEENSÄ

Tuotemerkin julkaisujen kokonaismäärä määritetyllä päivämäärävälillä, mukaan lukien syötteen julkaisut, tarinat ja kelat.

Alle 6 tuntia

NÄYTTÖKERRAT YHTEENSÄ

Mediaobjektin katsontakertojen kokonaismäärä. Näyttökertoihin sisältyvät maksuton toiminta ja kampanjat.

Alle 24 tuntia

PROFIILIN KATSELUKERRAT

Niiden yksittäisten käyttäjien kokonaismäärä, jotka ovat tarkastelleet yritystilin profiilia määritetyn ajanjakson aikana.

Alle 24 tuntia

REAGOINNIT YHTEENSÄ

Ilmaisee, kuinka monta kertaa käyttäjät ovat tykänneet, kommentoineet ja tallentaneet julkaisujasi, videoitasi tai kelojasi yhteensä. Tämä sisältää vain maksuttoman toiminnan. Arvot yhdistetään julkaisupäivään. Osallistuminen sisältää vain maksuttoman toiminnan

Alle 24 tuntia

TEHOKKAIMMAT POSTAUKSET

Analyysi määritetyn ajanjakson aikana julkaistuista suosituimmista ja vähiten suosituista tuotemerkkipostauksista.

Alle 6 tuntia

JULKAISUN OSALLISTUMISASTE (luettelonäkymä)

(Reagoinnit / Näyttökerrat) * 100

Osallistuminen sisältää vain maksuttoman toiminnan, kun taas näyttökerrat sisältävät maksuttoman toiminnan ja kampanjat.

Alle 6 tuntia

FANIEN MÄÄRÄ KAAVIO

Yritystiliäsi seuranneiden uusien henkilöiden määrä.

Alle 24 tuntia

SISÄLTÖJAKAUMA

Tilin julkaisujen kokonaismäärä määritellyllä ajanjaksolla tyypeittäin (karusellialbumi, kuva, tarina, video) eriteltyinä. Julkaisun näyttökerrat ilmaisee, kuinka monta kertaa kohteita (kuten julkaisuja, tarinoita ja kampanjoita) on katsottu yhteensä, mukaan lukien mainoksen aikaansaama toiminta. Ei sisällä profiilin katselukertoja.

Alle 6 tuntia

DEMOGRAFIA

Tuotemerkkiäsi seuraavien käyttäjien ikä- ja sukupuolijakauma.

Alle 48 tuntia

SUOSITUIMMAT JULKAISUT

Analyysi määritetyn ajanjakson aikana julkaistuista suosituimmista ja vähiten suosituista tuotemerkkien tarinoista.

Alle 6 tuntia

Yhteyden muodostamisesta eteenpäin, ei historiallisia tietoja.

TARINAN VALMISTUMISASTE (luettelonäkymä)

((Näyttökerrat - Napautukset eteenpäin - Napautukset taaksepäin - Poistumiset)

/ Näyttökerrat) * 100

Alle 6 tuntia

Yhteyden muodostamisesta eteenpäin, ei historiallisia tietoja.

SUOSITUIMMAT KELAT

Analyysi määritetyn ajanjakson aikana julkaistuista suosituimmista ja vähiten suosituista tuotemerkkien keloista.

Alle 6 tuntia

KELOJEN OSALLISTUMISTASO (luettelonäkymä)

(tallennukset + tykkäykset + kommentit * 100) / toistokerrat

Mittari on arvioitu ja kehityksessä.

Alle 6 tuntia

YLEISÖN SIJAINTI

Yritystiliä seuranneiden maat. Tämän päivän tiedot eivät sisälly tähän.

Alle 48 tuntia

ONLINE-YLEISÖ

Sivustasi tykkäävien ihmisten luumäärä, ja milloin he ovat online-tilassa PST- tai PDT-palvelussa.

Alle 48 tuntia

Käytetty aikavyöhyke PDT/PST.

Instagramin kilpailijavertailu

MITTARIT

MÄÄRITELMÄ

PÄIVITYSTEN TIHEYS

SEURAAJAMÄÄRÄN KASVU

Ero sivun fanien määrässä valitulla ajanjaksolla. Tämä ero lasketaan vähentämällä vertailujakson alussa oleva sivun fanien lukumäärä kyseisen ajanjakson lopussa olevasta sivun fanien lukumäärästä.

24 tuntia

REAGOINTIASTE

Keskimääräinen reaktioiden määrä (kommentit, tykkäykset) per julkaisu per seuraaja kaikissa valitulla ajanjaksolla julkaistuissa julkaisuissa prosentteina ilmaistuna.

24 tuntia

SIVUN SUORITUSKYVYN JAKAUTUMINEN

Parhaiten suoriutuneiden sivujen analyysi sivu- ja julkaisukohtaisen suorituksen mukaan.

24 tuntia

VIESTIN ERITTELYTYYPPI

Julkaisujen kokonaismäärä jaoteltuna sivun ja viestityypin mukaan.

24 tuntia

ENGAGEMENTIN JAKAUTUMINEN

Vuorovaikutusten kokonaismäärä jaoteltuna sivun ja osallistumistyypin mukaan.

24 tuntia

PARHAITEN MENESTYNEET JULKAISUT

Analyysi valitun ajanjakson aikana julkaistuista parhaiten ja huonoiten suoriutuneista sivun julkaisuista.

24 tuntia

Facebookin ja Instagramin maksettu suorituskyky

MITTARIT

MÄÄRITELMÄ

PÄIVITYSTEN TIHEYS

Näyttökerrat

Näyttökerrat ovat niiden kertojen määrä, jolloin valittujen kampanjoiden mainoksia näytettiin käyttäjälle raportointijakson aikana.

24 tuntia

CPM

Hinta per näyttökerta. 1 000 näyttökerran keskimääräinen hinta valituissa kampanjoissa.

24 tuntia

TOIMINNOT YHTEENSÄ

Niiden toimintojen kokonaismäärä, jotka ihmiset tekivät nähtyään mainoksesi. Toimintoihin lukeutuvat osallistumiset, klikkaukset tai konversiot.

24 tuntia

CPA

Cost per Action. Keskimääräinen hinta toimintoa kohti valituissa kampanjoissa.

24 tuntia

KLIKKAUKSET

Niiden kertojen kokonaismäärä, jolloin käyttäjät klikkasivat mainoksiasi valittujen kampanjoiden johdosta.

24 tuntia

CPC

Hinta per klikkaus. Yhden klikkauksen keskimääräinen hinta valituissa kampanjoissa.

24 tuntia

VERKKOKESKUSTELUT

Valittujen kampanjoiden aikaansaamien tapahtumien tai konversioiden kokonaismäärä, joka lasketaan mainontaverkoston seurantapikselillä tai vastaavalla ratkaisulla. Muuttuja lasketaan kaikkien vakio- ja asiakaskonversiotapahtumien kokonaisuutena.

24 tuntia

CPCON

Hinta per konversio. Yhden konversion keskimääräinen hinta valituissa kampanjoissa.

24 tuntia

KULUT

Arvioitu kokonaissumma, jonka olet käyttänyt kampanjaasi, mainosjoukkoosi tai mainokseesi sen aikataulun aikana.

24 tuntia

FREQ

Frekvenssi. Niiden kertojen keskimääräinen määrä, jolloin kukin henkilö näki mainoksesi. Tämä muuttuja on arvio.

24 tuntia

NÄYTTÖKERTOJEN JA TAVOITTAVUUDEN JAKAUTUMINEN

Mainostesi näkyvyys ja kulutuksesi päiväkohtaisesti.

24 tuntia

Konversiosuppilo

Visuaalinen ylhäältä alas -esitys muuttujista: tietoisuus (näyttökerrat), kiinnostus (toiminnot/klikkaukset) ja ostotarkoitus (verkkokonversiot).

24 tuntia

ENGAGEMENTIN JAKAUTUMINEN

Mainoksiisi osallistumisten kokonaismäärä eriteltynä tyypin mukaan.

24 tuntia

Mainoskulujen jakautuminen

Erittely kokonaiskulutuksestasi kanavan mukaan.

24 tuntia

Konversioiden viivakaavio

Kiinnostuksen ja ostotarkoituksen seuranta päiväkohtaisesti.

24 tuntia

KPI:T VS KULUJAKAUMAT

Mainostesi KPI-kustannusanalyysi päiväkohtaisesti.

24 tuntia

Parhaiten toimineet mainokset

Analyysi tehokkaimmista mainoksista, jotka on julkaistu valitulla ajanjaksolla.

24 tuntia

MAKSETTU SUORITUSKYKY KAMPANJATILIN MUKAAN

Analyysi tehokkaimmista mainoksista, jotka on julkaistu valitulla ajanjaksolla.

24 tuntia

Muut

On noin 80-90 "muuta" toimea, jotka voidaan yhdistää luokkaan "muut". Tämä sisältää muun muassa seuraavat asiat: mobiilisovelluksen ominaisuuksien avaukset, sovellusten asennukset, sovellusten käyttö, videokatselut, lahjoitukset, aloitetut kokeilut, sisäänkirjautumiset, puhelunvahvistusklikkaukset, lähetetyt verkkosovellukset, lähetetyt mobiilisovellusten tilaukset, pelien pelaaminen, sivujen tykkääminen, mukautetut mobiilisovelluksen toiminnot, mobiilisovelluksen käynnistykset, aikataulutetut web-tapaamiset, aikataulutetut mobiilitapaamiset jne.

24 tuntia

Lisätietoja muusta analytiikasta: