Navigointi Meltwaterissa

Katso, kuinka voit navigoida Meltwaterissa kotisivun ja siirtymispalkin avulla.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Meltwater koostuu useista eri sovelluksista, jotka kaikki sijaitsevat yhdellä alustalla. Meltwaterin kotisivun ja navigointipalkin avulla voit liikkua helposti Meltwaterin eri alueilla, joihin sinulla on käyttöoikeus.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Kotisivu

Meltwaterin kotisivu on oletusaloitussivu aina, kun kirjaudut sisään. Se koostuu useista alueista.

Yleinen hakupalkki

Sivun yläosassa on yleinen hakupalkki, jonka avulla voit löytää etsimäsi. Sen avulla voit etsiä olemassa olevia resursseja, ohjeartikkeleita ja tehdä ad-hoc-tyyppisiä Explore-hakuja suoraan etusivulta!

Yleinen hakupalkki koostuu neljästä erillisestä toiminnosta:

1. Hakupalkki - tähän kirjoitetaan sana/lause.

2. Tutustu aiheeseen - Käynnistää avainsanahaun kirjoitetulla sanalla/lauseella.

3. Yritysentiteettihaku - Luo automaattisesti yritysehdotuksia kirjoittamasi tekstin perusteella. Entiteetti yhdistää yrityksen nimen, siihen liittyvät sosiaalisen median tilit, kaupankäyntitunnukset ja visuaalisen sisällön, kuten logot, löytääkseen kaikki olennaiset osumat yrityksestä.

4. Resurssit - Sisältää kaikki käytettävissä olevat resurssit, joilla on sama nimi kuin kirjoitetulla sanalla/lauseella, mukaan lukien tallennetut haut, tunnisteet, etiketit ja koontinäytöt.

5. Oppaat ja resurssit - käynnistää ohjekeskuksen uudella välilehdellä ja hakee kirjoitettua sanaa/lausetta.

Jatka siitä, mihin jäit

Sinulla on nyt valikoima yksityiskohtaisia navigointivaihtoehtoja, jotka on räätälöity juuri sinua varten omien työtapojesi ja -virtojesi perusteella. Tämän uuden yksinkertaistetun navigointivaihtoehdon avulla voit siirtyä välittömästi takaisin aiemmin aloittamaasi työhön suoraan etusivulta. "Jatka siitä, mihin jäit" -toiminto on yksilöllinen jokaiselle käyttäjälle, ja päivämäärä-/aikaleimat osoittavat täydellisen, korkean tason näkymän kaikesta, mitä työstät kerralla - jopa useita tuotealueita kattavista projekteista. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka toistavat samankaltaisia työnkulkuja usein, sillä se poistaa ylimääräisten navigointiklikkausten tarpeen.

Tuotteiden yleiskatsaus

Tuotteiden yleiskatsaus -osiossa luetellaan kaikki tuotteet, joihin sinulla on käyttöoikeus. Tilaus perustuu valitsemiisi tavoitteisiisi, kun kirjaudut sisään Meltwateriin ensimmäistä kertaa tämän kyselyn kautta.

Jokaisella tuotteella on oma ruutu, jossa on kuvaus, linkki tuotteeseen ja linkki Meltwater Academyn tuotekohtaiseen koulutuskurssiin.

Ruutujen enimmäismäärä on kuusi, ja Lisää tuotteita -osio näkyy näiden kuuden ruudun alapuolella. Sen voi laajentaa tarvittaessa näyttämään muut alueet, joihin sinulla on käyttöoikeus. Nämä ovat yleensä alueita, joihin käytät harvemmin.

Oppaat ja resurssit

Oppaat ja resurssit -osiossa on kolme osaa:

Jokainen osio sisältää kuvauksen sekä linkit kyseisten alueiden käynnistämiseen. Academy ja mCommunity avautuvat uusille välilehdille.

Lisää Meltwaterilta

Huomaat myös 'Lisää Meltwaterilta' -osion aloitusnäytön oikeassa reunassa. Tässä osiossa tuodaan esiin Meltwaterin erikoistarjousten lisäksi muita Meltwater-työkaluja, joihin sinulla saattaa tai ei saata olla käyttöoikeutta. Voit pyytää demoa suoraan tästä ruudusta. Lue lisää siirtymisestä muihin Meltwaterin tuotteisiin.

Hälytykset

Pääset sovelluksen sisäisiin hälytyksiin suoraan kotisivulla moduulin kautta, joka näyttää uusimman sisällön ja joka sijaitsee More from Meltwater -mainoskortin alapuolella. Tämä sisältää "merkitse luetuksi" -toiminnon, joka tukee ajan tasalla pysymistä toimenpiteen suorittamisen jälkeen. Kotisivulle ilmestyviä hälytyksiä pidetään lukemattomina (ne pysyvät lihavoituina), kunnes ne valitaan. Lue lisää aiheesta Aloittaminen hälytysten kanssa.

Siirtymispalkki

Meltwater-navigointipalkki voidaan kiinnittää pysymään auki tai kasaan painautuneena avautumaan ja sulkeutumaan dynaamisesti, kun viet osoittimen sen päälle.

Kiinnitä/avaa navigointi

Kiinnittääksesi tai lukitaksesi navigoinnin auki, noudata näitä ohjeita:

1. Vie hiiri vasemmalla olevan siirtymispalkin päälle

2. Napsauta alareunassa olevaa nastakuvaketta .

Navigointipalkki pysyy nyt kiinnitettynä auki, kun navigoit Meltwater-käyttäjäsi eri alueilla.

Sulje navigointi

Jos haluat poistaa navigoinnin kiinnityksen tai sulkea sen:

1. Napsauta nuolta, joka sijaitsee navigoinnin alareunassa, jossa nasta oli aiemmin.

Kun navigointi on suljettu tai irrotettu, se avautuu ja sulkeutuu dynaamisesti, kun viet osoittimen sen päälle.

Määritetään nyt tiliasetukset kohdassa Perustietoa tilin asetuksista.