Meltwater-navigointipalkki voidaan kiinnittää pysymään auki tai kasaan painautuneena avautumaan ja sulkeutumaan dynaamisesti, kun viet osoittimen sen päälle.

Kiinnitä navigointi

Jos haluat kiinnittää tai lukita navigoinnin auki, vie osoitin näytön vasemmalla puolella olevan navigointipalkin päälle ja klikkaa alaosassa olevaa nastakuvaketta.

Navigointipalkki pysyy nyt kiinnitettynä auki, kun navigoit Meltwater-käyttäjäsi eri alueilla.

Sulje navigointi

Jos haluat irrottaa tai sulkea navigoinnin, klikkaa navigoinnin alaosassa olevaa merkkiä tai nuolta, jossa nasta oli aiemmin.

Kun navigointi on suljettu tai irrotettu, se avautuu ja sulkeutuu dynaamisesti, kun viet osoittimen sen päälle.