Kuinka otan käyttöön ja pois käytöstä Jokainen maininta -hälytyksen?

Noudata seuraavia ohjeita, jos haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Jokainen maininta -hälytykset (välittömät hälytykset) sähköpostitse tai mobiilisovelluksen kautta.

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Jokainen maininta -hälytyksen avulla voit saada ilmoituksen sähköpostitse tai matkapuhelimeen, kun uusia hakutuloksia tulee seurantakansioon. Kaikki Meltwater-käyttäjäsi voidaan määrittää näiden ilmoitusten vastaanottajiksi.

Hälytykset lähetetään joka kerta, kun uusi maininta ilmestyy valittuun hakuun. Tunnissa lähetetään enintään 200 hälytystä.

Tämä artikkeli opastaa sinulle seuraavaa:

Kuinka määritän Jokainen maininta -hälytykset?

Kaikki hälytykset, mukaan lukien kaikki maininnat, yhdistetään tallennettuihin hakuihisi uusimpien tulosten lähettämiseksi. Varmista ennen uuden Jokaisen maininnan luomista, että olet tallentanut seurattavat aiheet tai avainsanat, joille haluat saada medianäkyvyyttä.

• Valitse vasemmalla olevasta navigointipalkista Sisältö

• Valitse Hälytykset

• Valitse violetti Luo hälytys (jos et näe tätä, tarkista käyttäjäasetuksesi)

• Raportin tyyppi: Valitse Jokainen maininta

• Valitse syöte. Haut ovat saatavilla riippuen käytössä olevista hakusuodattimista.

• Valitse vastaanottajat. Valitse käyttäjäluettelosta, kenelle haluat määrittää ilmoitukset.

Vinkki: Jos haluat, että osa vastaanottajista saa hälytyksen sähköpostitse ja toiset matkapuhelimen välityksellä, voit määrittää kaksi erilaista hälytystä.

• Valitse jakelutapa. Jos haluat saada hälytyksiä Slackin kautta, lue lisää tilisi yhdistämisestä täältä.

• Valitse Tallenna

Jokainen maininta -hälytysten poistaminen käytöstä

Kun on aika lopettaa Jokainen maininta, voit yksinkertaisesti poistaa hälytyksen luettelostasi. Tämä voidaan tehdä myös muille käyttäjille avattavan Näytä hälytykset -valikon kautta.

Huomaa, että hälytystä muokatessasi voit muuttaa jakelutapaa, mutta et syötteitä tai vastaanottajia.

Jos poistat pika-ilmoitukset käytöstä, koska niiden tulokset eivät ole merkityksellisiä, ota yhteyttä tiimimme Live Chat -palvelun kautta tukeen hakutermien tarkentamisessa.

Haluatko hälytyksiä mutta harvemmin?

Suosittelemme, että vastaanotat Uutistiivistelmäraportin sähköpostitse kerran tai kahdesti päivässä saadaksesi yhteenvedot hakutuloksistasi. Katso lisätietoja tästä artikkelista.

Vaihtoehtoisesti voit mukauttaa hälytyksesi sisällön perusteella sen sijaan, kuinka usein ne lähetetään. Lue lisää muista hälytyksistä tästä artikkelista. Niihin lukeutuvat muun muassa:

Jos haluat jatkaa Digest-raporttien vastaanottamista, mutta harvemmin, määritä uusi raportti, joka voidaan asettaa jakamaan jollakin seuraavista taajuuksista:

Ota push-ilmoitukset käyttöön matkapuhelimessa

Ilmoitusten lähettäminen matkapuhelimeesi sähköpostin sijasta voi auttaa varmistamaan, että pysyt ajan tasalla uusimmista sinulle tärkeistä uutisista tien päällä. Nämä ilmoitukset voidaan mukauttaa mobiilisovelluksessasi jakamaan kattavuus valituista hakukansioista määritetyllä työajalla.

• Varmista, että sinulla on uusin App Storen tai Google Playn Meltwater-mobiilisovellus.

• Valitse alhaalla olevasta siirtymispalkista kohta Asetukset.

• Ilmoituksissa ilmoitustyypin alla kaikissa tällä hetkellä määritetyissä ilmoituksissa näkyy päällä. Valitse tämä nähdäksesi nykyisen kokoonpanosi.

• Luo uusi ilmoitus valitsemalla tyyppi ja ottamalla ilmoitukset käyttöön.

Jos haluat lisätietoja, tutustu Push-ilmoitusten käyttöön ottaminen mobiililaitteessa -artikkeliin.

Tarkista, että olet ladannut Metwater-mobiilisovelluksen uusimman version laitteellesi. Apple-käyttäjät voivat ladata sovelluksen App Storesta. Android-käyttäjät voivat ladata sovelluksen Google Playsta.