Keskustelut
Hallinnoi sosiaalisen median viestejäsi Engage-keskusteluilla
Hallinnoi sosiaalisen median viestejäsi Engage-keskusteluilla

Engagen Keskustelut-ikkunan käyttö nähdäksesi osallistumiset sosiaalisen median kanavissasi

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Keskustelut on tärkein lähde sosiaalisen median kanavien osallistumisten tarkasteluun. Täältä löydät jokaisen yhdistetyn kanavasi sisältövirrat. Voit lukea ja tarkastella vastauksia ja kommentteja, jakaa viestejä tiimisi jäsenten kanssa ja valita tiettyjä viestejä ja keskusteluja. Keskustelut tallentaa sometiedot 15 kuukauden ajalta.

Viestien tarkasteleminen

Voit tarkastella viestejä valitsemalla ja lajittelemalla virtaa Keskustelut-ikkunan yläosan suodattimilla.

Suodattimet

Ensimmäisen suodatinkuvakkeen avulla voit käyttää Tallennettuja suodatinjoukkoja sivulle latautuviin tuloksiin.

Tilit :

Oletuksena kaikki yhdistetyt sosiaaliset kanavat valitaan ja viestejä näytetään sisältövirrassa. Voit tarkentaa näytettyjä viestejä valitsemalla haluamasi kanavat napsauttamalla Tilit tai valitsemalla sosiaalisen median kuvakkeen ja poistamalla sitten valintaruutujen valinnan.

Explore: Katso lisätietoja alta.

Viestityypit:

Tämän vaihtoehdon avulla voit tarkentaa kunkin sosiaalisen profiilisi näytettävien viestien tyyppejä. Jos esimerkiksi haluat tarkistaa vain yksityiset Facebook-viestisi, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa "Viestityyppi"-suodatinta

2. Poista kaikki viestityypit ja valitse "Facebookin yksityisviestit"

3. Klikkaa "Käytä suodattimia"

Täysi luettelo viestityypeistä

• Facebook

• Mainoskommentit

• Mainosvastaukset

• Kommentit

• Maininnat*

• Yksityisviestit

• Vastaukset

• Vierailijoiden viestit

• Positiiviset suositukset

• Negatiiviset suositukset

• Brändin julkaisut

• Instagram

• Mainoskommentit

• Mainosvastaukset

• Kommentit

• Suorat viestit

• Maininnat

• Vastaukset

• Brändin julkaisut

• LinkedIn

• Kommentit

• Vastaukset

• Brändin julkaisut

• TikTok

• Kommentit

• Vastaukset

• Brändin julkaisut

• Twitter

• Suorat viestit

• Maininnat

• Vastaukset

• Brändin twiitit

• YouTube

• Kommentit

• Vastaukset

• Brändin julkaisut

• Google Business -arvostelut

• 1 tähden arvostelu

• 2 tähden arvostelu

• 3 tähden arvostelu

• 4 tähden arvostelu

• 5 tähden arvostelu

*Facebook-"maininnat" sisältävät kahdenlaisia mainintoja:

1. Yrityksen Facebook-maininnat - toinen Facebook-sivu mainitsee sivusi.Sivun nimi sisällytetään.

2. Henkilökohtaiset Facebook-maininnat - Facebook-fani/käyttäjä mainitsee sivusi.Käyttäjän nimeä ei sisällytetä.

Tila :

Kun olet tarkistanut viestin tai ryhtynyt tarvittaviin toimiin sen osalta, suosittelemme sen merkitsemistä valmiiksi. Tämän jälkeen voit käyttää tilasuodatinta tarkistaaksesi Kaikki, Uudet tai Valmiit viestit.

Tunnisteet:

Tämän suodattimen avulla voit tarkentaa sisältövirtaa näyttämään vain tietyille kirjanmerkeille määrittämäsi julkaisut. Sisällön merkitsemisen jälkeen näet sekä sisältövirrassa että alkuperäisen viestin alla käytetyt kirjanmerkit viestin tietoruudussa. Lue lisää kirjanmerkkien merkitsemisestä Engagessa tästä artikkelista.

Sisältö:

Tämän suodattimen avulla voit tunnistaa, mitkä viestit on osoitettu jollekulle (osoitettu), sinulle (osoitettu minulle) tai ei-osoitettu.

Sävy

Sävysuodattimen avulla voit tarkentaa sisältövirtaa siten, että se näyttää vain faniviestit, joille on määritetty yksi neljästä sävyvaihtoehdosta. Positiivinen, neutraali, negatiivinen ja ei-arvioitu. Tämä prosessi käyttää luonnollisen kielen käsittelyalgoritmia sävyn tunnistamiseen ja määrittämiseen. Voit kumota sävyn manuaalisesti viestikohtaisesti.

Ajanjakso:

Valitse ajanjakso, jolta haluat nähdä viestit. Käytä jotakin esiasetettua ajanjaksoa tai valitse päivämäärä ja kellonaika valitsemalla Mukautettu.

Kirjoittajaluettelot:

Jos käytät myös Explore-moduulia sosiaalisen median seuraamiseen, voit tarkastella myös seuraamiasi kirjoittajaluetteloja Engage-moduulissa. Kirjoittajaluetteloa valittaessa tämä rajaa tulokset vain Twitter-sisältöön, koska kirjoittajaluetteloita voidaan luoda vain Twitter-tileille.

Keskusteluissa on useita kirjoittajaluetteloiden ja muiden suodattimien leikkauspisteitä. Kirjoittajaluettelot toimivat sekä omistettujen Twitter-tilien kanssa tuottaakseen twiittejä brändillesi luetteloissasi olevien henkilöiden mukaan, että MI:n ja Explore-hakujen kanssa tuottaakseen twiittejä Haussa. Muista, että jos valitset ristiriidassa olevia suodattimia, kuten tekijäluettelon, mutta et käytä Twitter-tilejä tai Hakuja, et näe tuloksia.

Valikkovaihtoehdot

Valitse valikkokuvake saadaksesi avattavan luettelon seuraaville valikkovaihtoehdoille:

• Päivitä: Käytä sisältövirran päivittämiseen ja uusimpien viestien hankkimiseen.

• Etsi: Etsi tiettyjä viestejä, someprofiileja tai käyttäjänimiä.

• Näytä piilotettu julkaisu: Käytä piilotettujen julkaisujen näyttämiseen

• Valitse profiili: Valitse, mille sosiaalisen median tileille viestejä näytetään. Käytettävissä olevat profiilit voivat vaihdella valitsemastasi kanavasta riippuen.

Etsi someprofiileja ja käyttäjänimiä nimen perusteella

Keskustelut-osion hakupalkki mahdollistaa someprofiilien ja käyttäjänimien etsimisen. Mahdollisuus hakea helposti tietyn käyttäjän tietoja somekanavista ja viestityypeistä säästää aikaa ja nopeuttaa asiakaspalvelutiimiesi ratkaisuaikoja.

Voit käyttää tätä ominaisuutta seuraavasti:

Napsauta Keskustelut-osiosta sisältövirran yläreunassa olevaa suurennuslasia .

Tämä avaa hakukentän, jonka avulla voit etsiä avainsanoja, hashtageja, mainintoja ja käyttäjänimiä.

Kirjoita hakusana. Tähän voi sisältyä profiilin nimi tai käyttäjänimi kokonaan tai osittain. Suorita haku painamalla Enter-näppäintä.

Hakutermiäsi vastaavat tulokset palaavat sisältövirtaan. Tuloksia haetaan seuraavilla alueilla:

• Viestin kopio

• Maininnat

• Meltwaterissa näkyvät somekäyttäjät/käyttäjänimet, erityisesti:

• Facebook-profiilin nimi

• Google-profiilin nimi

• Instagram-käyttäjänimi

• TikTok-käyttäjänimi

• Twitter-profiilin nimi tai käyttäjänimi

• YouTube-profiilin nimi

• API-rajoitteiden vuoksi emme voi hakea LinkedInin sisältöä käyttäjänimen perusteella.

• Hakupalkin termit eivät ole riippuvaisia kirjainkoosta.

• Hakupalkki toimii TAI-logiikalla, eli jos kirjoitat kaksi termiä, tuloksissa näkyy mainintoja termistä 1 TAI termistä 2.

Poista hakusana napsauttamalla hakusanan vieressä olevaa X-kirjainta tai tyhjennä ja poista kaikki hakusanat napsauttamalla hakupalkin oikealla puolella olevaa X-kirjainta.

Profiiliominaisuus

Profiiliominaisuuden avulla voit jättää sisäisiä kommentteja Keskustelut-välilehdelle ja pääset historiallisiin viesteihin profiilista.

Viestien saatavilla olevat historialliset tiedot riippuvat siitä, milloin liitit profiilisi. Jos esimerkiksi liitit profiilisi 3 kuukautta sitten, näet tiedot 3 kuukauden ajalta. Jos sinulla on ollut Engage 12 kuukauden ajan, näet viestintätiedot 12 kuukauden ajalta.

1. Klikkaa profiilikuvaketta

2. Kun profiilin ponnahdusikkuna tulee näkyviin, klikkaa Historia-välilehteä

3. Näkyviin tulee kyseisen sosiaalisen median profiilin kanssa käytyjen viestien määrä (liitännän muodostamisen jälkeen); vieritä tarkastellaksesi

Explore Engagessa

Näyttämällä Explore-keskusteluja Engagessa voit nyt lisätä arvoa keskusteluihin, joissa ei välttämättä mainita yritystäsi mutta jotka ovat merkityksellisiä brändillesi tai toimialallesi.

• Valitse Explore-kuvake

• Valitse yksi tallennetuista Explore-hausta ja valitse Käytä

• Valitse Käytä suodatinpalkin lopusta

Käytä suodattimia, niin sinulle näytetään Explore-hakutuloksesi. Explore-sisältö näytetään valittujen omien somekanavien rinnalla aikajärjestyksessä.

Tällä hetkellä näytetään vain Twitter-sisältö, koska Twitter on ainoa somekanava, joka sallii vastaukset julkiseen sisältöön.

Jos valitset tweetin Explore-hausta, lataat koko viestiketjun, joka eroaa Explore-moduulista. Joka kerta kun klikkaat julkaisua, soitamme puhelun Twitter-sovellusliittymään, mikä tarkoittaa, että vaikka olisi tuhansia vastauksia, voit tarkastella niitä kaikkia.

Aloittaessasi vastauksen voit valita Twitter-tilin, johon vastaat, jos useita tilejä on todennettu.

Jos valintaa ei muuteta, näkyviin tulee varoitusmodaali, joka pyytää käyttäjää vahvistamaan Twitter-kahvan.

Mallit ja tallennetut vastaukset

Keskustelut-moduuliin tallennettuja mallivastauksia voidaan käyttää vastauksina kommentteihin, vastauksiin ja yksityisviesteihin. Näin voit standardoida vastauskäytännöt ja parantaa vastaamisen tehokkuutta.

Uuden tallennetun vastauksen luominen:

• Valitse viesti vasemmalla olevasta sisältövirrasta ja siirry oikeasta alakulmasta alaspäin kohtaan "Lisää kommentti..." lisätäksesi kommentin viestinäkymään

• Valitse viestikupla, jossa on +-kuvake

• Valitse + "Luo uusi vastaus"

• Voit nimetä vastauksesi ja kirjoittaa standardoidun tekstin

• Valitse Tallenna

Jos haluat käyttää tallennettua vastausta, valitse kuvake ja valitse sitten vastauksesi luettelosta. Kun viet hiiren osoittimen tallennetun vastauksen päälle, voit muokata tallennettua vastausta tai poistaa sen.

Vastaa seuraavilla: Assets for Facebook, Twitter ja LinkedIn

Voit muokata sosiaalisia vastauksiasi median avulla käyttämällä Keskustelut-kohdan resurssikirjastoa.

Voit nyt lisätä resursseja (kuvia, videoita ja GIF-kuvia) kommentteihin ja vastauksiin Engagen keskustelujen kautta.

Lataa suoraan tietokoneeltasi, vedä resurssikirjastosta tai käytä jotakin sisäänrakennettua integraatiota lisätäksesi kuvia, videoita tai gif-kuvia suoraan fanien kommentteihin ja vastauksiin Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä.

Resurssien liittäminen Facebookiin, Twitteriin ja LinkedIniin:

Keskusteluissa, kun kommentoit ja vastaat faneille Facebookissa, Twitterissä tai LinkedInissä, kommenttiruutu sisältää + (lisää) -kuvakkeen.

Tässä kuvakkeessa on kaksi vaihtoehtoa:

1. Lisää resurssi

2. Tallennetut vastaukset

Valitse " Lisää resurssi" - tämä avaa saman tiedostopaketin latausohjelman kuin Julkaise -kohdassa, jolloin voit ladata tiedostoja suoraan tietokoneeltasi, Meltwaterin resurssikirjastosta tai jostain 7:stä integraatiosta.

Kun resurssi on valittu (enintään yksi per vastaus), napsauta lataa.

Resurssi ilmestyy ylhäällä olevaan kommenttikenttään, ja voit jatkaa vastausten kirjoittamista.

Tämän jälkeen viesti näkyy esikatselussa ja natiivissa, jossa teksti on ylhäällä ja kuva alhaalla.