Keskustelut: Sisällön merkitseminen

Kirjanmerkkien avulla voit ryhmitellä sosiaalisen median julkaisut Keskustelut-näkymässä ja luoda mukautettuja tulosraportteja.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tunnisteiden lisääminen sosiaalisen median sisältöön sopii mainiosti kampanjan hallinnointiin, sisällön järjestämiseen ja raportointiin. Kuka tahansa Meltwater-käyttäjistäsi voi hallita valittuja kirjanmerkkejä, jolloin voit tehdä yhteistyötä koko sosiaalisen median tiimisi kanssa.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen sosiaalisten viestien merkitsemistä, sinun on ensin luotava Kirjanmerkit-kansio. Tee näin:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikkoa.

2. Valitse Kirjanmerkit

3. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Luo kirjanmerkki -painiketta

4. Anna kirjanmerkille nimi

5. Valitse Luo

Sosiaalisen median julkaisujen merkitseminen Keskustelut-näkymässä

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Keskustelut

3. Vie hiiri sen julkaisun päälle, johon haluat lisätä kirjanmerkin

4. Klikkaa kebab-valikkoa

5. Valitse Lisää kirjanmerkit

6. Napsauta niiden tunnisteiden vieressä olevaa valintaruutua, jotka haluat lisätä julkaisuun

7. Valitse OK

Kirjanmerkkien tarkistaminen Julkaise-näkymässä

Kun olet merkinnyt sisällön, voit suodattaa Keskustelut-näkymän sisältämään vain tietyt kirjanmerkit.

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Keskustelut

3. Valitse näytön yläreunassa olevasta suodatinpalkista Kirjanmerkit

4. Napsauta niiden kirjanmerkkien vasemmalta puolelta valintaruutua, jotka haluat näkyville kalenterinäkymässä.

5. Napsauta Käytä

6. Kalenterisi täyttyy uudelleen vain valitsemiesi kirjanmerkkien sisällöllä