Puuttuvan artikkelin paikantaminen

Opi löytämään tuloksistasi puuttuva sisältö ja tutustu vinkkeihin, jotka auttavat sinua tekemään tarkastuksia tehokkaammin

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Miksi artikkeli saattaa puuttua

On olemassa muutamia syitä, miksi artikkeli ei ehkä näy tai miksi se puuttuu tuloksistasi. Yleisin syy johtuu hakuasetuksistasi:

• Avainsanat: artikkelit, jotka eivät ole suodattuneet hakukansioon avainsanojen avulla, voivat johtua liian rajoittavasta booleanista, mahdollisesta kirjoitusvirheestä tai puuttuvasta avainsanasta. Boolean-haut ovat erityisen alttiita tälle, sillä niissä on tavallisesti monia kriteerejä, joiden on täytyttävä.

• Ajanjakso: ajanjaksoa voidaan säätää, joten varmista, että se sisältää etsimäsi artikkelin päivämäärän.

• Lähdetyyppi: hakua varten valittu lähdetyyppi määrittää, millaisia julkaisuja haetaan. Tarkista lähdetyyppi, josta puuttuva artikkeli tai osuma saattaa olla peräisin.

Puuttuvan artikkelin paikantaminen

Artikkelin otsikon käyttäminen

1. Napsauta vasemman reunan siirtymispalkissa Explore

2. Siirry Avainsanahaku-osioon

3. Valitse Luo

4. Kopioi ja liitä artikkelin otsikko hakupalkkiin

5. Jos kyseessä on vanhempi artikkeli, muista muuttaa ajanjaksoa oikeassa yläkulmassa

6. Napsauta Lähdetyyppi -pudotusvalikkoa

7. Valitse sen lähteen vieressä oleva ruutu, josta puuttuva artikkeli tai osuma on saattanut tulla

8. Napsauta Etsi

Artikkelin URL-osoitteen käyttäminen

Jos et löytänyt puuttuvaa artikkelia etsimällä sen otsikkoa, kokeillaan artikkelilinkin käyttämistä.

1. Napsauta vasemman reunan siirtymispalkissa Explore

2. Siirry Tarkennettuun hakuun

3. Valitse Luo

4. Kopioi ja liitä artikkelin linkki hakupalkkiin

Huomautus: Varmista, että https:// on URL-osoitteen alussa ja *-symboli on URL-osoitteen lopussa.

5. Jos kyseessä on vanhempi artikkeli, muista muuttaa ajanjaksoa oikeassa yläkulmassa

6. Napsauta Lähdetyyppi -pudotusvalikkoa

7. Valitse sen lähteen vieressä oleva ruutu, josta puuttuva artikkeli tai osuma on saattanut tulla

8. Napsauta Etsi

Jos artikkeli ei vieläkään täyty

Jos artikkeli ei vieläkään näy tuloksissasi, tiimimme joutuu todennäköisesti auttamaan sinua lisätutkimuksissa. Julkaisusivusto on saattanut tehdä muutoksia verkkosivujensa ulkoasuun tai kyseessä voi olla uusi julkaisu, jota ei ole aiemmin seurattu. Kummassakin tapauksessa ohjelmistotiimimme on tehtävä päivityksiä järjestelmäämme.

Ota yhteyttä suoraan asiakaspalvelutiimiimme live chatin kautta (verkkosovelluksen oikeassa alakulmassa) ja muista mainita linkki artikkeliin. Tukitiimimme tutkii asian.

Jos olet luomassa raporttia tai jotain aikaherkkää, lue lisää sisällön lisäämisestä.