Tutustu Explore-työkaluihin: Yleiskatsaus-välilehti

Yleiskatsaus-välilehti antaa sinulle yleiskuvan hakutuloksista käytettäessä työkaluja

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Yleiskatsaus-välilehdellä saat yleiskuvan hakutuloksista eri widgettien avulla. Tutustu alla kuvattuihin widgetteihin:

Mainintojen trendi + mediapiikkien havaitseminen ja analyysi

Tämä widget tarjoaa yhteenvedon aktiivisuustrendistä kaikissa lähteissä kullekin päivälle valitsemallasi ajanjaksolla. Jos ajanjakso on alle 7 päivää, Explore näyttää widgetissä tunnin erittelyn.

Mainintojen kokonaismäärä - tarjoaa kaikkien mainintojen kokonaismäärän kaikista lähteistä valitulla päivämäärävälillä. Se sisältää myös delta-trendin, joka kertoo määrän prosentuaalisen muutoksen edelliseen ajanjaksoon verrattuna.

Päivittäinen keskiarvo - Tämä antaa keskiarvon kaikkien mainintojen määrästä kaikista lähteistä valitsemallasi päivämäärävälillä, kuten alla näkyy. Keskimääräinen päiväkohtainen määrä on hyödyllinen vertailuarvo ja voi auttaa havaitsemaan epätavallisia volyymipiikkejä. Se sisältää myös delta-trendin, joka kertoo määrän prosentuaalisen muutoksen edelliseen ajanjaksoon verrattuna.

Jos haluat nähdä mainintojen määrän tiettynä päivänä valitsemallasi ajanjaksolla, vie hiiren osoitin työkalun kyseisen kohdan päälle. Voit perehtyä tiettyyn päivämäärään klikkaamalla kyseistä kohtaa työkalussa. Explore päivittää kyselyn ajanjakson, ja sisältövirta ja työkalut vastaavat näitä ajanjakson muutoksia.

Piikkien havaitsemisen ja analyysin suorittamiseksi näet lamppukuvakkeen, joka osoittaa piikin Mainintojen trendi -työkalussa. Napsauta lamppua tarkastellaksesi katsauksia. Lue lisää tilastollisesti merkityksellisten muutosten tunnistamisesta uutisissa ja sosiaalisessa mediassa käytävässä keskustelussa sekä yhteenvedon selityksistä ja katsauksista, joiden avulla voit tarkastella mainintoja ja muuta piikkianalytiikkaa täältä.

Tekoälyllä muodostetut sisältörykelmät

Tekoälyavusteiset sisältörykelmät yhdistävät toisiinsa liittyvät hakutulokset kuplamuodostelmaan aiheen samankaltaisuuden perusteella ja yhdistävät ja järjestävät samankaltaiset tarinat helposti luettavaan muotoon.

Meltwater käyttää omaa tekoälyään, joka ryhmittelee aiheeseen liittyviä hakutuloksia aiheen samankaltaisuuden perusteella ja luo tiivistelmiä ryhmien sisällöstä. Tämä auttaa korostamalla olennaisinta sisältöä, järjestelemällä nopeasti samankaltaisia juttuja ja tiivistämällä pääkohtia.

Kukin rykelmä voi koostua mistä tahansa uutis- ja blogisisällön yhdistelmästä. Jos somejulkaisuissa Twitterissä tai Redditissä on linkki johonkin rykelmän sisältämään asiakirjaan, haemme ne jutun lisäkontekstiksi.

Rykelmät ryhmitellään, värikoodataan ja skaalataan oikeaan kokoon. Kuhunkin rykelmään kuuluu tekoälyn tuottama, rykelmän kaikki artikkelit yhdistävä yhteenveto, joka näytetään rykelmän keskellä. Voit laajentaa yhteenvedon viemällä hiiren rykelmän päälle.

Napsauta ulointa ympyrää (tässä esimerkissä vaalealla pinkillä väritettyä), jolloin avautuu liukuva palkki, jossa on kaikki rykelmään liittyvät artikkelit.

Sisältörykelmät

Tämä työkalu käyttää tekoälyä ryhmittääkseen aiheeseen liittyviä hakutuloksia aiheen samankaltaisuuden perusteella ja luo tiivistelmiä ryhmän sisällöstä. Tämä auttaa korostamalla olennaisinta sisältöä, järjestämällä nopeasti samankaltaisia juttuja ja tiivistämällä pääkohtia. Lähdetyyppejä ovat uutiset, blogit, Twitter ja Reddit.

Kukin ryhmä voi koostua mistä tahansa yhdistelmästä uutisia, blogeja, twiittejä ja Reddit-sisältöä.

Lue lisää sisällön tiivistämisestä sisältöryhmien avulla täältä.

Käytetyimmät avainsanat

Tämä widget näyttää kyselyyn liittyvät tärkeimmät avainsanat.

Voit nähdä, kuinka monta kertaa käytetyimpiin lukeutuva avainsana esiintyi tuloksissasi, viemällä hiiren osoittimen sanan päälle. Voit nähdä tietyn käytetyimpiin lukeutuvan avainsanan kaikki maininnat klikkaamalla sanaa. Explore-moduuli lisää avainsanasuodattimen kyselyyn valitsemallasi sanalla.

Top maat

Tämä widget näyttää mainintojen jakauman maan mukaan, johon käyttäjä lähetti maininnan.

Vie hiiren osoitin tietyn maan päälle nähdäksesi esiintymien määrän. Voit nähdä kaikki tietyn maan maininnat klikkaamalla maata.

Voit myös rajata hakua osavaltio/maakunta- tai paikkakuntatasolle Maa-kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta widgetin oikeassa yläkulmassa.

Sävy

Tämä widget näyttää mainintojen yleisen tonaalisuuden tuloksissasi. Sentimentti johdetaan luonnollisen kielen käsittelyalgoritmeistamme. Maininnan tunteet arvioidaan joko positiivisiksi, neutraaleiksi, negatiivisiksi tai ei arvioiduiksi. Maininta merkitään Ei luokiteltu, jos siinä ei ole tarpeeksi tekstiä mielipiteiden analysointiin.

Voit tarkentaa sävyn mukaan klikkaamalla sävytyyppiä, ja se käyttää sävysuodatinta kyselyyn.

Voit lukea lisää sävystä ja sen ohittamisesta klikkaamalla tästä.

Sisältörykelmät

Tämä työkalu käyttää tekoälyä ryhmittääkseen aiheeseen liittyviä hakutuloksia aiheen samankaltaisuuden perusteella ja luo tiivistelmiä ryhmän sisällöstä. Tämä auttaa korostamalla olennaisinta sisältöä, järjestämällä nopeasti samankaltaisia juttuja ja tiivistämällä pääkohtia. Lähdetyyppejä ovat uutiset, blogit, Twitter ja Reddit.

Kukin ryhmä voi koostua mistä tahansa yhdistelmästä uutisia, blogeja, twiittejä ja Reddit-sisältöä.

Lue lisää sisällön tiivistämisestä sisältöryhmien avulla täältä.

Huomioitavaa:

YouTube-tiedot on jätetty näiden visualisointien ulkopuolelle sen käytäntöjen mukaisesti.

Kukin widget voidaan viedä valitsemalla latauskuvake "Lataa CSV" kunkin yksittäisen widgetin oikeasta yläkulmasta.

Lisätietoja muista Explore-välilehdistä löytyy alla olevilta sivuilta: