Piikkien havaitsemisen ja analyysin käyttäminen Exploressa

Merkityksellisen sisällön erottaminen melun joukosta auttaa keskittymään oikeasti tärkeisiin asioihin.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Lue lisää Piikkien tunnistaminen ja analysointi -osion käytöstä, jonka avulla voit tunnistaa tilastollisesti merkityksellisiä tapahtumia uutisissa ja sosiaalisessa mediassa.

Piikkien havaitseminen ja analyysin yleiskatsaus

Piikkien havaitseminen ja analysointi on tekoälypohjainen tietotoiminto Explore-toiminnon Mainintojen trendi -työkalussa.

Tilastollisesti merkityksellisten muutosten tunnistaminen uutisissa ja sosiaalisen median keskusteluissa yhteenvetojen selityksillä, sekä kävijätietojen analysointi mainintojen ja lisätyn piikkien analytiikan tarkastelemiseksi.

Olemme myös päivittäneet Spike-hälytykset uusilla kontekstianalytiikoilla sähköpostissa, sovelluksen sisällä ja Slackissa. Piikkihälytykset sisältävät tekoälypohjaiset yhteenvedot, jotka selittävät tilastollisesti merkitykselliset muutokset uutisissa ja somekeskusteluissa, ja lisää kontekstia selkokielisten yhteenvetojen avulla, jotka sisältävät piikin syyn.

Piikkien tunnistamisen ja analyysin käyttäminen

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista kohtaa Explore

2. Valitse olemassa oleva tallennettu haku tai luo uusi haku

3. Siirry Mainintojen trendi -työkaluun

4. Sieltä löydät lamppukuvakkeet piikkien päältä piikkien havaitsemiseksi ja analysoimiseksi

Huomautus: piikkien havaitseminen suoritetaan ja kaikki tilastollisesti merkittävät piikit korostetaan trendikaaviossa hehkulampulla. Tämä analyysi perustuu samaan teknologiaan, joka ohjaa piikkien tunnistuksen älyhälytyksiä. Jos et näe hehkulamppua, tilastollisesti merkittävää piikkiä ei havaittu.

5. Napsauta mitä tahansa hehkulamppua käynnistääksesi ensimmäisen Piikkien analyysi -ikkunan. Tämä näkymä antaa seuraavia tietoja:

• Mainintojen kokonaismäärän ja päivämäärän

• Mainintapiikki yhteensä ja keskiarvo

• Suosituimmat lähdetyypit

• Suosituimmat termit

• Suosituimmat sijainnit

• Sisältö, jolla oli korkein tavoittavuus piikille

6. Jos haluat syvempää analytiikkaa, napsauta Näytä lisää tietoja. Tämä avaa näytön oikeaan reunaan liu'utettavan ikkunan, jossa on Maininnat ja Analytiikka

Maininnat-välilehdellä on sisältövirta, joka tarjoaa kaikki samat toiminnot kuin sivun päävirta, mukaan lukien AI-kirjanmerkit, sekä haku- ja lataustoiminnot.

Analytiikka-välilehdellä on neljä työkalua, jotka on suodatettu piikkipäivän mukaan, mukaan lukien mainintojen trendin tunneittain, suosituimmat sijainnit, suosituimmat avainsanat ja sävyn.

Analytiikan työkalut toimivat samalla tavalla kuin Exploren Yleiskatsaus-välilehdellä.

Huomautus: olemme myös päivittäneet piikki-ilmoituksemme uudella asiayhteyteen perustuvalla analytiikalla sähköpostissa, sovelluksen sisällä ja Slackissa.

Sähköposti

Sovelluksen sisäinen

Slack