Skip to main content
Förnya ditt abonnemang med Meltwater
Cheyenne V. avatar
Written by Cheyenne V.
Updated over a week ago

Vanliga frågor:

När går mitt abonnemang ut?

På ditt tidigare kontrakt kommer prenumerationens slutdatum att finnas i materiallistan, refererat till som "slutdatum".


Ger Meltwater automatiska förnyelser?

Ja! Meltwater har ett robust automatiskt förnyelseprogram som hjälper till att minska den administrativa bördan och tidsbördan under en årlig förnyelsecykel. Vi aktiverar en automatisk förnyelseopt-in när prenumerationen går ut. Automatisk förnyelse är en faktureringsmekanism för förnyelse där en kunds prenumeration på en tjänst automatiskt förnyas i slutet av ditt befintliga avtal. Observera att såvida inte ett automatiskt förnyelseavtal avbryts minst 60 dagar före löptidens slut, kommer detta avtal automatiskt att förnyas för samma prenumerationslängd till Meltwaters då standardpris.


Kan jag ändra eller säga upp mitt avtal om automatisk förnyelse?

Ja, Meltwater möjliggör möjligheten att ändra eller avbryta ett befintligt kontrakt för automatisk förnyelse. Observera att såvida inte ett automatiskt förnyelseavtal avbryts minst 60 dagar före slutet av löptiden, kommer detta avtal automatiskt att förnyas för samma abonnemangslängd till Meltwaters då standardpris.


Hur förnyar jag mitt abonnemang?

För att förnya, vänligen kontakta din kundresurs för att gå igenom de köpalternativ som passar bäst för dina krav.


Vilket avtal används för förnyelsen?

Ditt befintliga kontrakt kan förlängas under förnyelseperioden.


Vad händer om jag väljer att inte förnya?

När ditt abonnemang löper ut kommer din åtkomst till Meltwater att stängas av efter prenumerationens slutdatum.


Vad händer om jag inte förnyar i tid? Kan jag förnya om mitt kontrakt har löpt ut?

När ditt abonnemang löper ut kommer din åtkomst till Meltwater att stängas av efter prenumerationens utgångsdatum. För att prenumerera på nytt vid ett senare tillfälle, kontakta din kundresurs. Ett nytt kontrakt skulle behövas om du väljer att återigen prenumerera på Meltwaters lösningar.


Kan jag ändra produkttyp vid förnyelsen?

Det kan finnas scenarier där en ändring av prenumerationstyp är tillgänglig för dig. Vänligen kontakta din kundframgångsresurs för mer information eftersom det finns krav på prenumerationskonvertering.


Kommer mitt pris att ändras vid förnyelsen?

Ja. Varje år utvecklas vår plattform och tjänst, som ett direkt resultat av förbättrade produkter som är mer robusta än någonsin, kan våra kunder förvänta sig en prishöjning vid varje årlig förnyelse.


Kan jag förnya i mer än 12 månader?

Ja! Vår standardavtalslängd är 36 månader och vår lägsta kontraktslängd är 12 månader. För ytterligare frågor om längdalternativ, vänligen kontakta din kundresurs.


Kan jag lägga till Premium Support i mitt kommande förnyelsekontrakt?

Absolut! För ytterligare information om Meltwaters Premium Support-erbjudande, använd Premium Support-målsidan eller kontakta din Customer Success Resource


Vilka faktura- och betalningsvillkor kan jag förvänta mig vid förnyelsen?

Våra standardkontrakt faktureras årligen.


För ytterligare frågor om betalningsvillkor, kontakta din kundresurs


Did this answer your question?