Skip to main content
Verlenging van uw Meltwaterlicentie
Cheyenne V. avatar
Written by Cheyenne V.
Updated over a week ago

Veelgestelde vragen:

Wanneer loopt mijn abonnement af?

De looptijd van de licentie staat vermeld op de orderbevestiging van uw lopende contract.


Biedt Meltwater automatische verlengingen?

Ja! Meltwater heeft een robuust programma voor automatische verlengingen dat helpt om de administratieve last en tijdsinvestering tijdens een jaarlijkse verlengingscyclus te verminderen. We schakelen een automatische verlengingsoptie in op het moment dat het abonnement verloopt. Automatische verlenging is een factureringsmechanisme voor verlenging waarbij het abonnement van een klant automatisch wordt verlengd aan het einde van de bestaande overeenkomst. Let op: tenzij een automatische verlengingsovereenkomst ten minste 60 dagen voor het einde van de looptijd wordt geannuleerd, wordt deze overeenkomst automatisch verlengd voor dezelfde abonnementsduur tegen de dan geldende standaardprijs van Meltwater.


Kan ik mijn automatische verlengingsovereenkomst wijzigen of annuleren?

Ja, Meltwater biedt de mogelijkheid om een ​​bestaand contract te wijzigen of te annuleren. Let op: een overeenkomst met automatische verlenging wordt automatisch verlengd voor dezelfde abonnementsduur tegen de dan geldende standaardprijs van Meltwater, tenzij deze ten minste 60 dagen vóór het einde van de looptijd wordt opgezegd.


Hoe verleng ik mijn abonnement?

Als u wilt verlengen, neem dan contact op met uw Customer Success Resource, om te bespreken welke verlengingsoptie het beste aansluit bij uw wensen.


Welk contract wordt gebruikt voor de verlenging?

Uw bestaande contract kan voor de verlengingsperiode worden verlengd.


Wat gebeurt er als ik ervoor kies om niet te verlengen?

Wanneer uw abonnement afloopt, wordt uw toegang tot Meltwater opgeschort na de einddatum van het abonnement.


Wat gebeurt er als ik niet op tijd verleng? Kan ik verlengen als mijn contract is afgelopen?

Wanneer uw abonnement afloopt, wordt uw toegang tot Meltwater opgeschort na de vervaldatum van het abonnement. Als u op een later tijdstip opnieuw een licentie wilt afsluiten, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van het Customer Success Resource. Als u er dan voor kiest om een nieuwe Meltwaterlicentie af te sluiten, is een nieuw contract nodig.


Kan ik bij verlenging mijn abonnementstype wijzigen?

Er zijn scenario's waarin een wijziging in het abonnementstype mogelijk is. Neem contact op met jouw Customer Success Resource, voor meer informatie, aangezien er specifieke vereisten kunnen zijn voor het omzetten van abonnementen.


Is er een tariefwijziging bij verlenging?

Als gevolg van continue verbeteringen aan en lancering van nieuwe en robuustere oplossingen, zullen onze klanten bij elke jaarlijkse verlenging een tariefverhoging kunnen verwachten. Dit stelt ons in staat om ons platform- en servicekwaliteit te handhaven en verder te verbeteren.


Kan ik verlengen voor meer dan 12 maanden?

Ja! Onze standaard contractduur is 36 maanden, terwijl onze minimale contractduur 12 maanden is. Voor aanvullende vragen over de opties voor de looptijd kunt u contact opnemen met uw Customer Success Resource.


Kan ik Premium Support toevoegen bij de verlenging van mijn contract?

Absoluut! Voor meer informatie over het Premium Support-aanbod van Meltwater kunt u de Premium Support-startpagina gebruiken of rechtstreeks contact opnemen met uw Customer Success Resource.


Welke factuur- en betalingsvoorwaarden kan ik verwachten op het moment van verlenging?

Onze standaard betalingsvoorwaarden zijn 14 dagen, jaarlijks vooraf gefactureerd.


Voor aanvullende vragen over de betalingstermijn kunt u contact opnemen met uw Customer Success Resource.


Did this answer your question?