Seuraa Instagram-tarinoita todentamattomilta vaikuttajilta Engagen avulla
Seuraa Instagram-tarinoita todentamattomilta vaikuttajilta Engagen avulla
Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Klear tarjoaa useita tapoja, joilla brändisi voi seurata todentamattomien käyttäjien Instagram-tarinoita. Vaikka vaikuttajien todentaminen on ihanteellinen skenaario tarinoiden ja vastaavien mittareiden automaattiseen seurantaan, monet vaikuttajat epäröivät silti yhdistää sosiaalisen median tilinsä vaikuttaja-alustoille.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Huomautus: voit edelleen ladata sisältöä manuaalisesti kampanjoihin. Lue lisää sisällön manuaalisesta lataamisesta kampanjaan.

Edellytykset

Jotta voit tallentaa tarinoita onnistuneesti, sinulla on oltava myös Engage Meltwater-tilauksessasi.

Todenna ensin omistamasi Instagram Business -tilisi, joka merkitään vaikuttajien tarinoihin. Lue lisätietoja Instagramin yhdistämisestä.

Sinun on myös yhdistettävä Engagessa Facebook-sivu, joka on sidottu yritystiliisi. Lue lisää Facebookin yhdistämisestä.

Kun olet yhdistänyt Instagram- ja Facebook-tilisi, lisää brändin käyttäjänimi seurannan avainsanaksi Klear-kampanjaasi ja ohjeista vaikuttajia merkitsemään brändisi Instagram-tarinoihinsa.

Huomautus: pelkkiä hashtageja ei kaapata.

Lisäksi varmista, että olet ottanut asianmukaiset asetukset käyttöön suoraan Instagramista.

Tapa 1: Siirry kohtaan Asetukset ja toiminta, napsauta Viestit ja tarinavastaukset, napsauta Viestiasetukset ja valitse Salli viestien käyttö.

Tapa 2: Siirry Instagram-yritysprofiilisi asetuksiin. Napauta Yksityisyys. Napauta Viestit. Vaihda Yhdistetyt työkalut -kohdassa Salli viestien käyttö -kohta PÄÄLLE.

Instagram-tarinoiden tallentaminen Klear-kampanjoihin

Kun brändiisi viittaava Instagram-tarina on julkaistu, saat sähköpostitse ja Klearissa ilmoitukset, jotka kertovat, että tarina on saatavilla lisättäväksi kampanjaasi.

Huomautus: tarinoiden media on ladattavissa Klearissa vain 24 tunnin ajan. Saat yhden sähköposti-ilmoituksen 24 tunnin ikkunaa kohden, etkä saa sähköpostia jokaisesta julkaistusta Instagram-tarinasta.

1. Klearin etusivulta banneri korostaa kampanjoihisi tällä hetkellä lisättävien tarinoiden määrän

2. Klikkaa Näytä tarinat

3. Ponnahdusikkunassa näkyvät kaikki kampanjasi, joissa on livenä olevia Instagram-tarinoita

4. Napsauta Näytä nähdäksesi kunkin kampanjan tarinat ja kuinka kauan niiden vanhenemiseen on

5. Lataa kunkin tarinan media ja tallenna se laitteellesi napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tarinan pikkukuvaa

6. Lisää media kampanjaasi napsauttamalla Lataa-painiketta

7. Lisää ponnahdusikkunassa lataamasi tiedosto.

Huomautus: jos sait mittareita vaikuttajalta, täytä kyseiset valinnaiset alueet mittareilla. Jos et saanut mittareita, jätä ne tyhjiksi. Klearin True Reach -laskelmaa käytetään Mittaa-osion dashboardissasi.

8. Napsauta Lisää kampanjaan

9. Todentamattomien Instagram-tarinoiden tallentaminen useisiin kampanjoihin kerralla

1. Jos seuraat Instagram-tarinoita todentamattomilta vaikuttajilta useissa kampanjoissa, voit lisätä ja tallentaa median kaikkiin kampanjoihin kerralla.

2. Aiemmin media piti tallentaa kaikkiin kampanjoihin erikseen.

Lataa Instagram-tarinoita kampanjoissa Mittaa-osiosta käsin

Mittaa-osion dashboard tallentaa ja käyttää automaattisesti tunnistamattomien tarinajulkaisujen lukumäärän ja Klear True Reach -mittarit. Mittaa-osion näkymässä näet Instagram-tarinat, jossa on mediasisältöä ladattavaksi ja tallennettavaksi tiettyyn kampanjaasi.

Jos tarinamediaa ei ole vielä tallennettu kampanjaasi, näet joko kuvan esikatselun tai tyhjät pikkukuvat videoiden osalta. Näet myös aikaleiman siitä, kuinka kauan sen vanhenemiseen on aikaa.

1. Bannerissa näkyy myös ladattavissa olevien uusien todentamattomien tarinoiden määrä.

2. Napsauta Näytä tarinat ja käytä ponnahdusikkunaa edellä kuvatulla tavalla ladataksesi ja lähettääksesi mediaa kampanjaasi.

3. Jos media vanhenee ennen kuin voit tallentaa sen kampanjaan, siitä näkyy viite pikkukuvassa.

Huomautus: voit silti ladata mediaa ja mittareita, jos saat ne erikseen.

Tilin asetusten päivittäminen vanhentuneiden todentamattomien tarinoiden raportointia varten

Voit päivittää vanhentuneita tarinoita koskevat raportointiasetuksesi seuraavasti:

1. Siirry tilisi asetuksiin.

2. Klikkaa Raportointi

3. Vieritä alaspäin Todentamattomien Instagram-tarinoiden mittarit -osioon.

4. Pidä kytkin päällä, jos haluat pitää todentamattomien tarinoiden mittarit kampanjaraporteissasi, tai poista kytkin käytöstä, jos haluat poistaa todentamattomat tarinat niiden vanhentuessa (etkä ole tallentanut mediaa kampanjaasi).

5. Valitsemasi asetus vaikuttaa KAIKKIIN Klear-tilisi käyttäjiin.