Kaikki kokoelmatHallinnoi sosiaalisen median profiilejasi Engagen avulla
Engagen käyttöönoton työnkulku: omistamiesi someyhteyksien yhdistäminen
Engagen käyttöönoton työnkulku: omistamiesi someyhteyksien yhdistäminen

Uusi työnkulku omistamiesi sometilien alkumääritykseen.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tällä viikolla

Vaikka työnkulut omistamasi someanalytiikan uudelleen yhdistämiseksi pysyvät samoina, alkuasetusprosessia on virtaviivaistettu.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Käyttöönoton työnkulun yleiskatsaus

Omistamiesi sometilien ensimmäisen yhteyden muodostamista varten Meltwater-tililläsi on muutama eri paikka, jotka käynnistävät ensimmäiset yhteydet: Meltwaterin kotisivu, Engagen kotisivu, Keskustelut -välilehti tai Julkaise-välilehti.

Omistettujen someyhteyksien käyttöönotto

Käydäksesi käyttöönoton työnkulun läpi ja yhdistääksesi omistamasi someyhteydet ensimmäistä kertaa, toimi seuraavasti:

Etusivulta

1. Valitse Meltwaterin etusivulla Yhdistä tilit

2. Siirry yhdistettävään alustaan

3. Napsauta Yhdistä

4. Salli kaikki tilin yhdistämiseen tarvittavat oikeudet

5. Valitse profiili(t), jotka haluat lisätä, napsauttamalla profiilin nimen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua

1. Yhdellä tilillä voi olla useita profiileja. Tämän uuden työnkulun avulla voit valita useita profiileja kerrallaan sen sijaan, että yhdistät yhden kerrallaan. X:lle (aiemmin Twitter) ja YouTubelle voit valita vain yhden kerrallaan.

6. Napsauta Yhdistä

7. Uusi tili näkyy näytön oikeassa reunassa yhdessä muiden yhdistettyjen tilien kanssa. Yhdistettyjen tilien kokonaismäärä näkyy näytön oikeassa yläkulmassa vihreänä.

8. Kun olet yhdistänyt kaikki tilit ja profiilit, napsauta Seuraava

9. Tälle sivulle latautuu ennalta täytetty luettelo kaikista Meltwater-tilisi käyttäjistä, jolloin määrität käyttöoikeudet jokaiselle juuri yhdistetylle tilille ja profiilille.

10. Valitse vasemmalla puolella tili, jolle haluat määrittää käyttöoikeudet

11. Muuta tai määritä käyttöoikeudet käyttäjille yksitellen valitsemalla pudotusvalikko kohdasta Keskustelut, Julkaise ja Mittaa

12. Valitse käyttöoikeus

1. Täysi käyttöoikeus

2. Vain tarkastelu

3. Ei käyttöoikeutta

13. Määritä käyttöoikeudet

1. Valitse käyttäjänimen vasemmalla puolella olevat valintaruudut

2. Klikkaa rataskuvaketta

3. Muokkausoikeudet (Huomautus: nämä oikeudet koskevat kaikkia valittuja käyttäjiä)

4. Napsauta Käytä

14. Kun kaikki oikeudet on myönnetty, napsauta Tallenna oikeassa alakulmassa.

15. Tai valitse Tallenna -pudotusvalikko

16. Valitse Tallenna ja hallitse ryhmiä ryhmitelläksesi tilisi. Lue lisää omistettujen sometilien ryhmittämisestä

Engagen kotisivulta

1. Valitse Määritä tilit

2. Siirry yhdistettävään alustaan

3. Napsauta Yhdistä

4. Salli kaikki tilin yhdistämiseen tarvittavat oikeudet

5. Valitse profiili(t), jotka haluat lisätä, napsauttamalla profiilin nimen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua

1. Yhdellä tilillä voi olla useita profiileja. Tämän uuden työnkulun ansiosta voit valita jopa neljä profiilia kerrallaan sen sijaan, että yhdistäisit yhden profiilin kerrallaan.

6. Napsauta Yhdistä

7. Uusi tili näkyy näytön oikeassa reunassa kaikkien muiden yhdistettyjen tilien kanssa

8. Kun olet yhdistänyt kaikki tilit ja profiilit, napsauta Seuraava

9. Tälle sivulle latautuu ennalta täytetty luettelo kaikista Meltwater-tilisi käyttäjistä, jolloin määrität käyttöoikeudet jokaiselle juuri yhdistetylle tilille ja profiilille.

10. Valitse vasemmalla puolella tili, jolle haluat määrittää käyttöoikeudet

11. Muuta tai määritä käyttöoikeudet käyttäjille yksitellen valitsemalla pudotusvalikko kohdasta Keskustelut, Julkaise ja Mittaa

12. Valitse käyttöoikeus

1. Täysi käyttöoikeus

2. Vain tarkastelu

3. Ei käyttöoikeutta

13. Määritä käyttöoikeudet

1. Valitse käyttäjänimen vasemmalla puolella olevat valintaruudut

2. Klikkaa rataskuvaketta

3. Muokkausoikeudet (Huomautus: nämä oikeudet koskevat kaikkia valittuja käyttäjiä)

4. Napsauta Käytä

14. Kun kaikki oikeudet on myönnetty, napsauta Tallenna oikeassa alakulmassa.

15. Tai valitse Tallenna -pudotusvalikko

16. Valitse Tallenna ja hallitse ryhmiä ryhmitelläksesi tilisi. Lue lisää omistettujen sometilien ryhmittämisestä

Keskustelut- tai Julkaise-välilehdiltä

1. Valitse Määritä tilit

2. Siirry yhdistettävään alustaan

3. Napsauta Yhdistä

4. Salli kaikki tilin yhdistämiseen tarvittavat oikeudet

5. Valitse profiili(t), jotka haluat lisätä, napsauttamalla profiilin nimen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua

1. Yhdellä tilillä voi olla useita profiileja. Tämän uuden työnkulun ansiosta voit valita jopa neljä profiilia kerrallaan sen sijaan, että yhdistäisit yhden profiilin kerrallaan.

6. Napsauta Yhdistä

7. Uusi tili näkyy näytön oikeassa reunassa kaikkien muiden yhdistettyjen tilien kanssa

8. Kun olet yhdistänyt kaikki tilit ja profiilit, napsauta Seuraava

9. Tälle sivulle latautuu ennalta täytetty luettelo kaikista Meltwater-tilisi käyttäjistä, jolloin määrität käyttöoikeudet jokaiselle juuri yhdistetylle tilille ja profiilille.

10. Valitse vasemmalla puolella tili, jolle haluat määrittää käyttöoikeudet

11. Muuta tai määritä käyttöoikeudet käyttäjille yksitellen valitsemalla pudotusvalikko kohdasta Keskustelut, Julkaise ja Mittaa

12. Valitse käyttöoikeus

1. Täysi käyttöoikeus

2. Vain tarkastelu

3. Ei käyttöoikeutta

13. Määritä käyttöoikeudet

1. Valitse käyttäjänimen vasemmalla puolella olevat valintaruudut

2. Klikkaa rataskuvaketta

3. Muokkausoikeudet (Huomautus: nämä oikeudet koskevat kaikkia valittuja käyttäjiä)

4. Napsauta Käytä

14. Kun kaikki oikeudet on myönnetty, napsauta Tallenna oikeassa alakulmassa.

15. Tai valitse Tallenna -pudotusvalikko

16. Valitse Tallenna ja Hallitse ryhmiä ryhmitelläksesi tilisi. Lue lisää omistettujen sometilien ryhmittämisestä