Kaikki kokoelmatHallinnoi sosiaalisen median profiilejasi Engagen avulla
Omistettujen sometilien ryhmittely Meltwaterissa (Someyhteydet: Omistettu-välilehti)
Omistettujen sometilien ryhmittely Meltwaterissa (Someyhteydet: Omistettu-välilehti)

Ryhmittele omistamasi someyhteydet virtaviivaistaaksesi työnkulkua Julkaise- ja Mittaa-osioissa.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Sen sijaan, että valitsisit omistetut sometilit yksi kerrallaan Julkaise- tai Mittaa-osioista, järjestä yhteytesi ryhmiin, jotta kommentteihin vastaaminen, julkaiseminen tileilläsi ja raportointi sometileistä olisi sujuvampaa.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen ryhmien luomista sinun on ensin yhdistettävä omistamasi sometilit. Lisätietoja omistettujen sometilien yhdistämisestä.

Lisäksi tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet, jotta voit luoda ryhmiä Someyhteydet-välilehdellä. Nämä käyttöoikeudet löytyvät kohdasta Tili—> Hallinnoi käyttäjiä. Ota yhteyttä tilisi järjestelmänvalvojaan muuttaaksesi käyttöoikeuksia.

Omistettujen sometilien ryhmittely

Voit ryhmitellä omistamasi sosiaalisen median tilit seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Some-tilit

3. Napsauta näytön yläreunassa Omistetut yhteydet

4. Valitse Ryhmät

5. Napsauta Luo ryhmä

6. Valitse sometilit, jotka haluat sisällyttää kyseiseen ryhmään

7. Anna ryhmällesi nimi

8. Klikkaa Seuraava.

9. Valitse ryhmään lisättävät käyttäjät

10. Klikkaa Seuraava.

11. Mukauta kunkin käyttäjän käyttöoikeudet vastaavasti. Voit muuttaa Julkaise- ja Mittaa-osioiden käyttöoikeuksia.

Huomautus: näiden asetusten päivittäminen kumoaa olemassa olevat käyttöoikeudet.

12. Valitse Luo ryhmä

Ryhmän muokkaaminen tai poistaminen

Ryhmän muokkaaminen

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Napsauta Someyhteydet

3. Valitse näytön yläreunassa Omistetut yhteydet

4. Valitse Ryhmät

5. Valitse Muokkaa ryhmää

6. Tee tarvittavat muutokset

7. Napsauta Tallenna

Ryhmän poistaminen

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Napsauta Someyhteydet

3. Valitse näytön yläreunassa Omistetut yhteydet

4. Valitse Ryhmät

5. Siirry poistettavaan ryhmään

6. Valitse ryhmänimen vieressä oleva roskakori-kuvake

7. Napsauta Poista

Ryhmien käyttäminen Julkaise-osiossa

Nyt kun olet luonut ryhmiä Omistetut sometilit -asetuksissa, voit käyttää näitä ryhmiä säästääksesi aikaa julkaisemisessa.

Ryhmien käyttäminen Julkaise-osiossa

Noudata näitä ohjeita käyttääksesi ryhmiä sisällön julkaisun yhteydessä:

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Engage-pudotusvalikko

2. Valitse Julkaise

3. Valitse Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse Sometilit

6. Luomasi ryhmät täyttyvät nyt henkilökohtaisten sometiliesi yläpuolelle. Valitse sen ryhmän tai niiden ryhmien vieressä oleva valintaruutu, joihin haluat julkaista

7. Klikkaa OK.

8. Työnkulku tästä eteenpäin on sama kuin yksittäisillä sometileillä julkaisemisessa

Huomautus: kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näkyy, ryhmä ei voi julkaista, jos sillä on useampi kuin yksi TikTok-, X- tai YouTube-tili kyseisessä ryhmässä. Lisäksi, jos olet jo valinnut ryhmän, joka sisältää yhden TikTok-, X- tai YouTube-tilin, toinen valittu ryhmä poistetaan käytöstä, jos se sisältää myös TikTok-, X- tai YouTube-tilin. Tämä johtuu olemassa olevista rajoituksista, kun on kyse julkaisemisesta useille TikTok-, X- tai YouTube-tileille.