Engagen vianmääritys: Google Business
Päivitetty eilen

Vaikeuksia Google Businessin yhdistämisessä Engageen?

Kun yrityksesi ensisijainen omistaja on ryhmä, sinun on lisättävä käyttäjä, jolla on omistaja- tai johtajarooli, ennen kuin voit muodostaa yhteyden Meltwateriin. Tässä ovat vaiheet sen tekemiseksi:

1. Avaa Google Business Profile Manager → Yritykset

2. Napsauta Google Business -yritystä, jonka haluat lisätä Meltwateriin

3. Napsauta Toimintopisteet

4. Napsauta Yritysprofiilin asetukset

5. Napsauta Ihmiset ja käyttöoikeudet

6. Lisää sen käyttäjän sähköpostiosoite, joka tarvitsee pääsyn yritykseen, ja napsauta Kutsu (tämä on käyttäjä, jolla kirjaudut sisään Meltwateriin)

7. Tämä käyttäjä saa sähköpostikutsun. Seuraa sähköpostin ohjeita hyväksyäksesi käyttöoikeudet.

8. Toista tämä jokaiselle yritykselle, jonka haluat lisätä Meltwateriin

9. Klikkaa Google Businessista "Lisää tili" -kohtaa

10. Kirjaudu sisään käyttäjällä, jonka olet juuri lisännyt yritykseen/yrityksiin

11. Virheilmoitusta ei enää pitäisi näkyä, ja yhteyden ponnahdusikkunassa näkyy luettelo tileistä, joihin voit muodostaa yhteyden

12. Valitse tilit ja seuraa ohjeita

Lue lisää muiden kanavien vianmäärityksestä: