Engagen vianmääritys: Instagram
Päivitetty tällä viikolla

Ongelmia Instagramin yhdistämisessä Engageen?

1. Paras käytäntö on kirjautua sisään käyttämällä incognito/yksityistä selainikkunaa (Windows: Paina Ctrl + vaihtonäppäin + n. Mac: Paina ⌘ + vaihtonäppäin + n)

2. Varmista, että sinulla on Instagram-yritysprofiili yhdistettynä Facebook-sivuun. Instagram-opas on saatavana täältä - https://help.instagram.com/502981923235522

3. Varmista, että Facebook-käyttäjällä on:

• hallinnoijatason rooli Facebook-sivulla, joka on yhdistetty Instagram-yritysprofiiliisi

• Yritystilin hallinnoijan käyttöoikeudet Facebook-sivulle Meta Business Managerissa

Kuinka voin tarkistaa, onko Instagram-tilini yritysprofiili?

1. Siirry profiiliisi ja napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen viivan kuvaketta.

2. Klikkaa Asetukset

3. Napauta Tili

4. Jos tilisi on jo määritetty yritysprofiiliksi, näet vaihtoehdon Vaihda henkilökohtaiseksi tiliksi.

5. Jos tiliäsi EI ole vielä määritetty yritysprofiiliksi, napauta Vaihda yritystiliksi.

6. Klikkaa Yritys.

7. Noudattamalla ohjeita voit yhdistää yritystilisi yritykseesi liitettyyn Facebook-sivuun. Tällä hetkellä vain yksi Facebook-sivu voidaan yhdistää yritystiliisi.

8. Lisää tietoja, kuten yrityksesi luokka ja yhteystiedot.

9. Klikkaa Valmis.

Kuinka voin tarkistaa, onko Instagram-tilini yhdistetty Facebook-sivuuni?

1. Kirjaudu sisään Facebookiin

2. Avaa Facebook-sivusi

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Asetukset -> Instagram

4. Jos et ole vielä yhdistänyt Instagram-yritysprofiiliasi Facebook-sivuusi, näet Yhdistä tili -painikkeen:

5. Jos olet jo yhdistänyt Instagram-yritysprofiilisi, näet luettelossa yhdistetyn Instagram-tilin:

Ongelmia Instagramin yhdistämisessä, koska vain jotkin kanavat, joihin minulla on käyttöoikeudet, täyttyvät Engagesta?

Olemme havainneet, että kun käyttäjä yhdistää sometilin Engageen ja yrittää myöhemmin lisätä uuden tilin, kyseinen tili ei välttämättä näy automaattisesti käytettävissä olevien tilien luettelossa. Katso alta ohjeet tämän ongelman korjaamiseksi sekä Facebookissa että Instagramissa.

1. Kirjaudu sisään Facebookiin sen Hallinnoija-käyttäjän tunnuksilla, jonka sometilit yrität yhdistää Meltwateriin

2. Valitse oikeassa yläkulmassa olevasta avattavasta nuolesta -> Asetukset

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Yritysintegraatiot

4. Etsi sovelluksemme 'Meltwater Engage' luettelosta ja napsauta Näytä ja Muokkaa

5. Selaa käyttöoikeusluetteloa ja etsi, missä kukin sivu, jolle sinulla on käyttöoikeudet, näkyy. Varmista, että kaikki sivut, jotka haluat yhdistää, on valittu.

6. Klikkaa sivun alaosassa olevaa Tallenna-painiketta

7. Kirjaudu takaisin Meltwateriin

8. Siirry kohtaan Tilit

9. Napsauta Someyhteydet

10. Yritä lisätä someyhteys uudelleen. Puuttuvien tilien pitäisi näkyä nyt.

Lue lisää muiden kanavien vianmäärityksestä: