Engagen vianmääritys: LinkedIn
Päivitetty yli viikko sitten

Ongelmia LinkedInin yhdistämisessä Engageen?

Varmista, että LinkedIn-käyttäjällä on Nimetty hallinnoija -tason sivun rooli LinkedIn-yrityssivulla, johon yrität muodostaa yhteyden. Jos käyttäjälläsi on jokin muu taso, et voi muodostaa yhteyttä. Käyttäjätasot löydät täältä - https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/4783

Kuinka voin tarkistaa, onko Engagella pääsy LinkedIn-sivulleni?

1. Klikkaa LinkedIn-etusivun yläosassa olevaa Minä-kuvaketta.

2. Valitse avattavasta valikosta Asetukset ja tietosuoja.

3. Klikkaa vasemmassa palkissa olevaa Tietosuoja-osiota.

4. Klikkaa Muut sovellukset -osiossa Sallitut palvelut -kohdan vieressä olevaa Muuta-painiketta.

5. Varmista, että sovellus Engage Connect on lueteltu ja että sille on myönnetty kaikki käyttöoikeudet.

Lue lisää muiden kanavien vianmäärityksestä: