Engagen vianmääritys: X (entinen Twitter)
Päivitetty eilen

Vaikeuksia X:n yhdistämisessä Engageen?

Varmista, että sinulla on sen X-tilin sähköpostiosoite ja salasana, jonka haluat yhdistää.

Kuinka voin tarkistaa, onko Engagella pääsy X-tililleni?

1. Kirjaudu sisään X-tilillesi.

2. Siirry tilisi asetuksissa osioon Yhdistetyt sovellukset. Kaikki tiliisi yhdistetyt sovellukset näkyvät täällä. Näet sovelluksen nimen ja kuvauksen alla lueteltuina ne käyttöoikeudet, jotka kullakin sovelluksella on tilisi käyttämiseksi.

3. Varmista, että sovellus "Meltwater Social" on lueteltu ja että sille on myönnetty kaikki käyttöoikeudet.

Lue lisää muiden kanavien vianmäärityksestä: