Engagen vianmääritys: Facebook
Päivitetty eilen

Ongelmia Facebookin yhdistämisessä Engageen?

Varmista, että Facebook-käyttäjälläsi on hallinnoijatason rooli Facebook-sivulla, johon yrität muodostaa yhteyden. Voit tarkistaa tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Facebookiin

2. Avaa Facebook-sivusi

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Asetukset -> Sivun roolit

4. Täällä näet kaikki Facebook-käyttäjät, joilla on sivun rooli Facebook-sivulla.

5. Mikään muu rooli kuin hallinnoija ei voi muodostaa yhteyttä Engageen. Facebook-sivun roolit löytyvät täältä - https://www.facebook.com/help/289207354498410

Kuinka voin tarkistaa, olenko Facebook-sivun hallinnoija?

1. Kirjaudu sisään Facebookiin

2. Avaa Facebook-sivusi

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Asetukset -> Sivun roolit

4. Täällä näet kaikki Facebook-käyttäjät, joilla on sivun rooli Facebook-sivulla.

Kuinka minut voidaan lisätä yritystilin hallinnoijaksi Meta Business Managerissa?

Nykyinen yritystilin hallinnoija tai sivun omistaja voi lisätä sinut yritystilin hallinnoijaksi Meta Business Managerissa noudattamalla seuraavia Facebookin ohjeita - https://business.facebook.com/business/help/2169003770027706?id=2190812977867143.

1. Siirry kohtaa Yritysasetukset.

2. Klikkaa Henkilöt.

3. Klikkaa + Lisää.

4. Kirjoita lisättävän henkilön työsähköpostiosoite

5. Valitse käyttäjälle Hallinnoija-roolin käyttöoikeudet

6. Klikkaa Seuraava.

7. Valitse oikea Facebook-sivu ensimmäisestä sarakkeesta ja ota hallinnoijan käyttöoikeudet käyttöön kolmannessa sarakkeessa

8. Klikkaa Kutsu - Tämä antaa yritystilin hallinnoijan käyttöoikeudet Facebookissa

Ongelmia Facebookin yhdistämisessä, koska vain jotkin kanavat, joihin minulla on käyttöoikeudet, täyttyvät Engagesta?

Olemme havainneet, että kun käyttäjä yhdistää sometilin Engageen ja yrittää myöhemmin lisätä uuden tilin, kyseinen tili ei välttämättä näy automaattisesti käytettävissä olevien tilien luettelossa. Katso alta ohjeet tämän ongelman korjaamiseksi sekä Facebookissa että Instagramissa.

1. Kirjaudu sisään Facebookiin sen Hallinnoija-käyttäjän tunnuksilla, jonka sometilit yrität yhdistää Meltwateriin

2. Siirry oikeassa yläkulmassa olevaan avattavaan nuoleen

3. Klikkaa Asetukset

4. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Yritysintegraatiot

5. Etsi sovelluksemme 'Meltwater Engage' luettelosta ja napsauta Näytä ja Muokkaa

6. Selaa käyttöoikeusluetteloa ja etsi, missä kukin sivu, jolle sinulla on käyttöoikeudet, näkyy. Varmista, että kaikki sivut, jotka haluat yhdistää, on valittu.

7. Klikkaa sivun alaosassa olevaa Tallenna-painiketta

8. Kirjaudu takaisin Meltwateriin

9. Siirry kohtaan Tilit

10. Napsauta Someyhteydet

11. Yritä lisätä someyhteys uudelleen. Puuttuvien tilien pitäisi näkyä nyt.

Lue lisää muiden kanavien vianmäärityksestä: