Julkaise: X (entinen Twitter)

Opi julkaisemaan sisältöä X-tililläsi Meltwater Engagessa.

Edellytykset

Ennen X-julkaisun luomista sinun on ensin yhdistettävä Instagram-tilisi tiliasetuksissasi. Lisätietoja omistettujen sometilien yhdistämisestä.

Instagram-julkaisun luominen

Voit luoda X-julkaisun Engagessa seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse sen X-tilin vasemmalla puolella oleva valintaruutu, johon haluat julkaista

6. Laadi julkaisu

1. Kirjoita ja muokkaa tekstiä julkaisussa. Tekstin runko voi sisältää myös upotettuja sekä liitettyjä linkkejä. Kun kirjoitat suoran maininnan, aloita X-käyttäjätilin kirjoittaminen ja valitse sitten tili avattavasta luettelosta

2. Kuvaliitteet. Twiitit voivat sisältää enintään 4 kuvaliitettä.

3. Videoliitteet voivat olla kooltaan enintään 1,75 Gt ja pituudeltaan enintään 20 minuuttia.

4. Animoidut GIF-tiedostot

5. Linkit. Tämä ominaisuus on poistettu käytöstä. Lisää linkkejä suoraan luontikenttään. Lue lisää täältä.

6. Emojit

7. Merkkirajoitus. X-julkaisut voivat sisältää tekstiä enintään 280 merkkiä

7. Kun olet muotoillut kaikki julkaisusi tiedot, siirry kohtaan Julkaisuajankohta ja valitse, milloin haluat, että julkaisusi julkaistaan.

1. Heti

2. Ajasta päivämäärä ja kellonaika

3. Tallenna luonnoksena

8. Valitse hyväksyntäprosessi (valinnainen). Lue lisää somejulkaisujen määrittämisestä hyväksyttäväksi.

9. Valitse Kirjanmerkit (valinnainen). Lue lisää somejulkaisujen hallinnasta kirjanmerkeillä.

Huomaa: Linkit twiiteissä – Aina kun linkki lisätään, olipa se liitetty tai upotettu, linkki lasketaan 24 merkin pituiseksi sen pituudesta riippumatta. Linkin esikatselun muokkauskuvakkeen kautta voit muokata linkkiä tai vaihtaa sen, mutta "kortin" kuvan tai tekstin muokkaaminen ei ole mahdollista.

Lue lisää julkaisemisesta muilla alustoilla: