Julkaise: postausten osoittaminen hyväksyttäväksi
Päivitetty yli viikko sitten

Jos toinen tiimisi jäsen tarkistaa somesisällön ennen sen julkaisemista, se voi auttaa varmistamaan yhtenäisen sävyn ja brändäyksen.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen kuin annat somejulkaisun arvioitavaksi, varmista, että aiottu tarkistaja on listattu käyttäjäksi Meltwaterin Engagen asetuksissa ja että hänellä on oikeat käyttöoikeudet.

Näet käyttäjäluettelosi seuraavasti:

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoon.

2. Klikkaa kohtaa Hallinnoi käyttäjiä

3. Siirry Käyttöoikeudet-osioon

4. Napsauta Ylläpitäjä

5. Klikkaa Tallenna käyttäjä

Tarkistajan nimeäminen

Voit määrittää tarkistajan seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Engage

2. Valitse Julkaise

3. Napsauta Luo

4. Valitse Julkaisu

5. Valitse someprofiilit, joissa haluat tämän julkaisun julkaistavan.

6. Muotoile julkaisusi sisältö kohdassa Yleinen julkaisutyökalu

7. Esikatsele julkaisua oikealla puolella julkaisun esikatselussa. Jos haluat vielä muokata julkaisun tietoja, valitse Muokkaa.

8. Valitse julkaisuaika

1. Ajastuksen päivä ja kellonaika

2. Tallenna luonnoksena

Huomaa: "Nyt"-ajastettuja somejulkaisuja ei voida määrittää hyväksyttäviksi.

9. Valitse Valinnainen-kohdasta Hyväksyntäprosessi-pudotusvalikko

10. Napsauta Määritetty-pudotusvalikkoa

11. Valitse tarkistaja

12. Lisää muistiinpano, joka lähetetään sähköpostitse tehtävän mukana.

13. Valitse Määritä tarkastaja -kohdasta + Määritä

Kun tarkastaja on päättänyt hyväksyä tai hylätä julkaisun, saat vahvistussähköpostin, joka sisältää päivitetyn tilan.

Julkaisujen tarkistaminen - hyväksyminen tai hylkääminen

Julkaisujen tarkistaminen sähköpostitse ja julkaiseminen

Tarkastajana saat sähköposti-ilmoituksen, kun toinen tiimin jäsen on pyytänyt sinua hyväksymään somejulkaisun. Tämä sähköposti sisältää esikatselun julkaisusta.

Julkaisun hyväksymistilan päivittäminen:

1. Valitse sähköpostiviestisi alaosasta Näytä tehtävä.

2. Sinut ohjataan Ajastus ja tarkistus -sivulle somejulkaisun laatimista varten

3. Valitse joko Hyväksy tai Hylkää

Jos julkaisu hyväksytään, se julkaistaan ajastuksen mukaisena päivämääränä ja kellonaikana. Jos hylkäät julkaisun, voit halutessasi jättää huomautuksen tiimisi jäsenelle, joka lähetti sen hyväksyttäväksi. Julkaisun tilaksi muuttuu Luonnos.

Jos jokin hyväksyttäväksi lähetetty ajastettu julkaisu ylittää ajastuksen mukaisen päivämäärän ja kellonajan hyväksymättä, se muunnetaan automaattisesti hylätyksi luonnokseksi.

Voit myös vaihtaa julkaisun hyväksyjää kebab-valikosta. Kun olet valinnut toisen henkilön tarkistamaan sisällön, hän saa sinun tavoin sähköpostiviestin ja voi lähettää hyväksyntänsä seuraamalla yllä olevia ohjeita.

Julkaisujen tarkistaminen Engagen Workbenchin kautta

Julkaisut voidaan myös hyväksyä ja hylätä Workbenchin vetovalikosta, ja niihin sovelletaan samoja sääntöjä kuin Julkaise-osiosta hyväksymiseen/hylkäämiseen.

1. Valitse Määritetyt

2. Lokero liukuu ulos, jossa on hyväksyntätila ja huomautukset

3. Julkaisut voidaan myös hyväksyä tai hylätä "Tarvitsee muutoksia" -kohdasta

Rajoitukset

Vaikka määritetyt julkaisut lähetetään sähköpostitse vain tarkastajalle, kuka tahansa tiimin jäsen voi hyväksyä tai hylätä julkaisun, vaikka sitä ei olisikaan määritetty hänelle. Samalla tavoin kuka tahansa voi myös määrittää julkaisun uudelleen hyväksyttäväksi.

Kaikilla käyttäjillä on julkaisuominaisuudet, eikä heitä ole rajoitettu julkaisemasta ilman hyväksynnän pyytämistä. Kuka tahansa käyttäjä voi myös lähettää ja suorittaa hyväksynnän.

Hyväksynnät Engage-mobiilisovelluksessa

Engage-mobiilisovelluksella voit hyväksyä sinulle määritetyt julkaisut tien päällä. Omat tehtävät -välilehdellä näet nopeasti hyväksyntääsi odottavat julkaisut yhdessä virrassa.

Julkaisujen hyväksyminen:

1. Siirry kohtaan Omat tehtävät

2. Valitse julkaisu tarkastellaksesi sisältöä kanavoittain, mitä tahansa resurssia, kuten kuvia tai videoita, tai tehtävähuomautuksia.

3. Hyväksy tai hylkää julkaisu.

4. Jos hylkäät, lisää huomautus selityksineen tai muutosehdotuksineen. Käyttäjä, joka on määrittänyt viestin sinulle, saa sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että julkaisu on hylätty.