Julkaise: TikTok

Opi julkaisemaan sisältöä TikTok-tilillesi Meltwaterin Engagessa.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen TikTok-julkaisun luomista sinun on ensin yhdistettävä TikTok-tilisi tilisi asetuksiin. Lisätietoja omistettujen sometilien yhdistämisestä.

TikTok-julkaisun luominen

Voit luoda TikTok-julkaisun Engagessa seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse sen TikTok-käyttäjän vasemmalla puolella oleva valintaruutu, johon haluat julkaista

6. Napsauta tekstin esikatselussa Muokkaa

7. Laadi julkaisu

1. Videon kuvaus: enintään 150 merkkiä (valinnainen)

2. Videoliite: enintään 1 Gt (pakollinen)

3. Emojit

4. Merkkien määrä - voit lisätä enintään 150 merkkiä videon kuvaukseen.

5. Salli kommentit - Käyttäjät voivat kommentoida TikTok-videotasi.

6. Salli Duet - Käyttäjät voivat julkaista videosi rinnakkain toisen videon kanssa. Sinulla on oltava julkinen tili, jotta muut voivat käyttää Duetia videoidesi kanssa.

7. Salli Stitch - Käyttäjät voivat käyttää osaa videostasi osana omaa videotaan.

8. Tallenna julkaisu

8. Kun olet muotoillut kaikki julkaisusi tiedot, siirry kohtaan Julkaisuajankohta ja valitse, milloin haluat, että julkaisusi julkaistaan.

1. Heti

2. Ajasta päivämäärä ja kellonaika

3. Tallenna luonnoksena

9. Valitse hyväksyntäprosessi (valinnainen). Lue lisää somejulkaisujen määrittämisestä hyväksyttäväksi.

10. Valitse Kirjanmerkit (valinnainen). Lue lisää somejulkaisujen hallinnasta kirjanmerkeillä.

Huom: TikTokin rajoitusten vuoksi et voi valita kansikuvan pikkukuvaa tai käyttää TikTok-ääniä, kun käytät Publishia Meltwater Engagessa.

Lue lisää julkaisemisesta muilla alustoilla: