Julkaise: LinkedIn

Lue, miten voit julkaista sisältöä LinkedIn-profiilissasi Meltwaterin Engagessa.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen LinkedIn-julkaisun luomista sinun on ensin yhdistettävä LinkedIn-tilisi tiliasetuksissasi. Lisätietoja omistettujen sometilien yhdistämisestä.

LinkedIn-julkaisun luominen

Voit luoda LinkedIn-julkaisun Engagessa seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse niiden LinkedIn-tilien vasemmalla puolella olevat valintaruudut, joille haluat julkaista

6. Laadi julkaisu

1. Kirjoita ja muokkaa tekstiä julkaisussa. Tekstin runko voi sisältää myös upotettuja sekä liitettyjä linkkejä. Ne lyhennetään ja hyperlinkitetään automaattisesti, mutta ne eivät näytä julkaisun alla olevaa 'korttia'. Kun lisäät suoran maininnan, aloita yrityssivun tai henkilökohtaisen profiilin yhteisöpalvelutunnuksen syöttäminen ja valitse sitten sivu avautuvasta luettelosta. Tämä toiminto ei toimi kanavien välisessä editorissa vaan ainoastaan LinkedIn-editorissa.

Huom: Tuotepäivityksen vuoksi, jos Linkedin-profiilisi oli yhdistetty ennen 10. elokuuta 2023, sinun on yhdistettävä uudelleen sosiaaliset yhteydet -välilehdellä, ennen kuin LinkedIn-maininnat toimivat.

2. Kuvaliite. LinkedIn-julkaisut voivat sisältää enintään 9 kuvaa.

3. Animoidut GIF-tiedostot Voit julkaista enintään 1 GIF-tiedoston, jonka tiedostokoko voi olla enintään 5 Mt.

4. Videoliitteet voivat olla kooltaan enintään 2 Gt ja pituudeltaan enintään 10 minuuttia.

5. Linkit. Tämä ominaisuus on poistettu käytöstä. Lisätietoja linkkien liittämisestä yleisessä luontityökalussa.

6. Emojit

7. LinkedIn-julkaisujen teksti voi sisältää enintään 3 000 merkkiä.

7. LinkedIn-julkaisujen linkkien metatietoja (otsikko, kuvaus ja kuva) voidaan mukauttaa julkaisuprosessin aikana. Kun olet lisännyt linkin luontikenttään, valitse aluksi LinkedInin esikatselussa Muokkaa. Huomaa, että voit muokata metatietoja vain LinkedIn-kohtaisen kanavaluontityökalun kautta.

8. Kun olet napsauttanut Muokkaa ja avannut LinkedInin kanavakohtaisen luontityökalun, siirrä hiiren kursori linkin esikatselun päälle ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kynäkuvaketta.

9. Tämä avaa linkkien muokkausnäytön. Tästä voit muokata linkin otsikkoa, kuvausta ja pikkukuvaa.

1. Otsikko - 400 merkin rajoitus

2. Kuvaus - 256 merkin rajoitus

3. Kuva - 1 kuvan rajoitus

10. Kun olet tehnyt muutokset, napsauta Tallenna-linkkiä jatkaaksesi julkaisun muokkaamista. Napsauta Tallenna uudelleen, kun olet tyytyväinen julkaisuun.

11. Voit valita tarkistajan. Tämä on valinnainen vaihe, jossa voit määrittää jonkun tarkistamaan tämän julkaisun. Lue lisää viestien määrittämisestä hyväksyttäviksi.

12. Voit lisätä postaukseesi tunnisteita. Tunnisteiden lisääminen sosiaalisen median sisältöön sopii mainiosti kampanjan hallinnointiin, sisällön järjestämiseen ja raportointiin. Lue lisää somejulkaisujen hallinnasta kirjanmerkkien avulla.

Huomautus: Liitteet – LinkedIn-julkaisut voivat tällä hetkellä tukea vain yhtä liitetyyppiä kerrallaan, kuten kuvaa tai liitettyä linkkiä.

Lue lisää julkaisemisesta muilla alustoilla: