Uutiskirjepohjan mukauttaminen

Opi uutiskirjemallin mukauttamisen vivahteet ohjeidesi mukaan.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Uutiskirjeen mukauttaminen on vaihe 2/4 uutiskirjettä luotaessa. Suosittelemme seuraavia vaiheita, mutta kaikissa malleissa on samat asetteluvaihtoehdot, ja ne voidaan kytkeä päälle tai pois valitsemalla Asetteluvaihtoehdot-välilehti Mallieditorissa. Mukauttamisen työnkulku on sama sekä manuaalisille että automaattisille uutiskirjeille.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Huomautus: voit muokata uutiskirjemallia vain uusissa uutiskirjeissä, et klassisissa uutiskirjeissä. Lue lisää uutiskirjeistä (Uusi!).

Manuaalisen tai automaattisen uutiskirjeen mukauttaminen

Voit mukauttaa uutiskirjemalliasi seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Uutiskirjeet

2. Siirry Uutiskirjeet osioon näytön yläreunassa.

3. Napsauta Näytä kaikki avataksesi olemassa olevan uutiskirjeen tai valitse Luo uusi.

4. Napsauta oikeasta alakulmasta Seuraava, kunnes tulet kohtaan Vaihe 2: Muokkaa mallia.

5. Sieltä voit mukauttaa mallia seuraamalla seuraavia ohjeita.

Tyylit

1. Napsauta Tyylit

2. Täällä voit valita sivun taustan ja leipätekstin taustan

3. Valitse värit heksan, rgb:n ja hsl:n perusteella, tai käytä väripipettiä tai viimeksi käytettyä

4. Napsauta Käytä

Asetteluvaihtoehdot

1. Valitse Asetteluasetukset

2. Voit päivittää ja mukauttaa napsauttamalla mitä tahansa mallin osaa

3. Tai vaihda asetteluvaihtoehdot-valikosta päälle ja pois ja päivitä:

1. Otsikko - Lisää logo, nimeä uutiskirjeesi, aseta logolle päivämäärä

2. Hero - Voit lisätä tai poistaa ylimääräisen osion otsikkoa ja päivämäärää varten (Logo ei ole saatavilla täällä)

3. Bannerikuva - voit ladata tänne suunnitellun bannerikuvan

4. Osioiden navigointi - valikko, joka hahmottelee uutiskirjeen jokaisen osan

5. Allekirjoitusteksti - brändää uutiskirjettäsi vielä enemmän lisäämällä yrityksesi tunnuslauseen tai sloganin

4. Somejakamisen kuvakkeet: näytä tai piilota somejakamisen kuvakkeet helposti suoraan uutiskirjeessä olevissa artikkeleissasi. Olipa kyseessä positiivisen näkyvyyden jakaminen tai vuorovaikutus yleisösi kanssa sosiaalisessa mediassa, tämä ominaisuus on suunniteltu tekemään uutiskirjeistäsi interaktiivisempia. Mukauta uutiskirjeesi ulkoasua ja tunnelmaa kytkemällä somejakamisen kuvakkeet päälle tai pois käytöstä mallieditorissa. Huomaa: palvelusopimusten ehtojen vuoksi jotkut premium-sisältökumppanit estävät somekuvakkeiden lisäämisen sisältöönsä.

5. Alatunnisteen sosiaalisen median linkit: lisää uutiskirjeeseesi brändäystä lisäämällä hyperlinkkejä organisaatiosi sosiaalisen median kanaviin alatunnisteeseen. Integroi sosiaalisen median läsnäolosi saumattomasti uutiskirjemalliisi ja varmista, että yleisösi saa yhtenäisen kokemuksen. Mukauta tekstiä, kirjasintyylejä ja URL-osoitteita brändisi identiteetin mukaisiksi.

6. Löydettävät samankaltaiset artikkelit tavoittavuuden perusteella: nyt voit helposti valita vaikuttavimman syndikoidun artikkelin, ei vain uusimman, kun lisäät tarinoita uutiskirjeeseesi. Näytämme molemmat vaihtoehdot hakutuloksissa ryhmiteltynä yhteen. Täällä voit valita uutiskirjeeseesi sisällytettävän sisällön. Kun lisäät artikkeleita uutiskirjeeseesi, napsauta osiota, johon haluat lisätä sisältöä. Napsauta 'Lisää syötteitä' oikealla puolella ja valitse haut tai kirjanmerkit. Napsauta alareunassa olevaa 'Kaksoiskappaleet' laajentaaksesi samanlaisia artikkeleita.

7. Napsauta Käytä muutosten tekemisen jälkeen

Lisää osio

1. Napsauta Lisää osio

2. Lisää osion nimi

3. Valitse osio, josta haluat kopioida tyylin

4. Napsauta Lisää

Vihje: suosittelemme lisäämään logon ensin. Tällä tavalla, jos haluat käyttää logon värejä, voit helposti vetää värin muihin asiakirjan osiin väripipetin avulla. Näin se tehdään:

5. Kytke Otsikko päälle

6. Klikkaa logoa

7. Päivitä 'logon kuva' -osio: lisää logo vetämällä ja pudottamalla, ja lataa tai lisää URL-linkki.

8. Klikkaa Seuraava.

9. Valitse sisältö -sivu avautuu. Lue lisää uutiskirjeen sisällön valitsemisesta.

Voit myös luoda alaosastoja uutiskirjeessäsi. Lisätietoja alaosioiden lisäämisestä uutiskirjeisiin.