Mitä sisältöä Klear tallentaa automaattisesti
Päivitetty yli viikko sitten

Yksi Klearin suurimmista aikaa säästävistä ominaisuuksista on sen kyky hakea sisältöä automaattisesti kampanjaan, kun olet lisännyt vaikuttajia ja asettanut seuranta-avainsanasi. Kun ymmärrät, minkä tyyppistä sisältöä ja mistä somealustoista tulevaa sisältöä seurataan automaattisesti alustalla, voit määrittää kampanjan tavoitteet ja strategian tehokkaammin.

Oppimistavoitteet:

• Missä somealustoissa Klear seuraa sisältöä automaattisesti

• Mitä sisältötyyppejä Klear seuraa (kelat, tarinat, videot, staattiset julkaisut)

• Miten varmistetaan, että vaikuttajilla on Instagram-upottaminen päällä, jotta Klear voi näyttää ja seurata heidän sisältöään.

• Kuinka käynnistää vaikuttajaprofiilin päivitys Klearissa

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Tallentaaksesi sisältöä Klearissa, sinun tulee ensin asettaa seurattavat avainsanat, hashtagit tai bränditilit. Näiden seurattujen avainsanojen avulla Klear voi näyttää relevanttia sisältöä kampanjassasi, ja ne ovat välttämättömiä sisällön täyttämiseksi Mittaa-välilehdellä. Lisätietoja seuranta-avainsanojen määrittämisestä kampanjassasi on Klearin aloitusoppaassa.

Sisältöopas

Somealustat, joilla Klear seuraa sisältöä

Tässä oppaassa kerrotaan, mitä somealustoja Klear tukee ja mitä sisältöä kullakin alustalla seurataan. Se sisältää mahdolliset lisävaiheet tai poikkeukset kutakin somealustaa ja sisältötyyppiä varten.

Instagram

Automaattisesti tallennettu

• Kelat

• Staattiset julkaisut

• Videot

Vaatii tilin todennuksen

Huomautus: Jotta Instagram Live -videot voidaan tallentaa Kleariin, vaikuttajan on julkaistava live-video syötteeseensä. Klear ei tallenna livevideoita, joita ei ole lisätty vaikuttajan profiiliin video- tai kelapostauksella.

YouTube

Automaattisesti tallennettu

• Videot

• Shorts-videot

Huomautus: Kaikkia YouTube-videoita seurataan videon otsikossa tai kuvauksessa mainittujen avainsanojen, hashtagien tai bränditilien avulla. Klear ei jäljitä videon dialogissa mainittuja avainsanoja tai bränditilejä.

Facebook

Automaattisesti tallennettu

• Staattiset julkaisut

• Videot

Ei ole tallennettu Kleariin

• FACEBOOK-KELAT

• Facebook-tarinat

TikTok

Automaattisesti tallennettu

• Videojulkaisut

Ei ole tallennettu Kleariin

• TikTok-tarinat

X (aiemmin Twitter)

Automaattisesti tallennettu

• Kaikki twiitit

Pinterest

Automaattisesti tallennettu

• Kaikki julkaistu sisältö

Huomautus: Klear voi tallentaa kaiken Pinterestissä julkaistun sisällön, joka sisältää asianmukaiset seuranta-avainsanat, mutta se ei tällä hetkellä pysty näyttämään osallistumisen mittareita, kuten tallennuksia tai suosikkeja.

Twitch

Automaattisesti tallennettu

• Videostriimit

Huomautus: Jotta Klear voi tallentaa Twitch-striimejä, seuranta-avainsanojen on oltava striimin otsikossa tai kuvauksessa.

Sen varmistaminen, että Instagram-upottaminen on päällä

Joissakin tapauksissa vaikuttaja on saattanut poistaa upottamisen käytöstä Instagram-tilillään. Tämä estää Klearia näyttämästä sisällöntuottajien sisältöä alustalla, koska he ovat peruuttaneet luvan näyttää sisältöään kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Jos näin on, pyydä vaikuttajaa, jonka kanssa olet kumppanina, noudattamaan alla olevia ohjeita ottaakseen upottamisen käyttöön Instagram-tililleen.

Upottamisen ottaminen käyttöön Instagramin asetuksissa:

1. Avaa Instagram ja napsauta profiilikuvaasi oikeassa alakulmassa päästäksesi profiiliisi

2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa lisää vaihtoehtoja, sitten klikkaa asetukset ja yksityisyys.

3. Napauta 'Miten muut voivat olla vuorovaikutuksessa kanssasi' -kohdasta Oppaat ja jakaminen -kohtaa.

4. Napauta kytkintä 'salli verkkosivuston upottaminen' -kohdan vierestä kytkeäksesi asetuksen päälle

Vaikuttajaprofiilin päivittäminen Klearissa

Tarkistamalla, että vaikuttajan profiilitiedot ovat ajan tasalla kaikilla somealustoilla, varmistetaan, että kaikki kampanja- ja profiilitiedot ovat tarkkoja ja valmiita raportoitaviksi.

Vaikuttajaprofiilin päivittäminen:

1. Avaa päivitettävä vaikuttajaprofiili

2. Päivitä profiilitiedot napsauttamalla Päivitä

3. Näkyviin tulee ilmoitus, jossa kerrotaan, että profiilia päivitetään parhaillaan

4. Kun profiili on päivitetty onnistuneesti, saat ilmoituksen ja pääset päivitettyyn profiiliin napsauttamalla ilmoitusmerkkiä.