Kilpailukykyisen vertailuraportin luominen
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet tunnistanut kilpailijasi Seuratut-välilehdellä, voit nyt ottaa nämä tiedot ja mitata niitä omaa brändiäsi vastaan.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Haluatko oppia mittarin määritelmän Analysoi-raportissa? Tutustu täällä aiheeseen liittyvään artikkeliin.

Vaatimukset

Ennen kuin luot kilpailijoiden vertailuraportin, sinun on ensin täytettävä seuraavat tiedot

Saatavilla olevat tiedot

Kilpailijatietojen keruu alkaa yhteyden muodostamishetkellä. Takautuvaa tiedonkeruuta ei ole saatavilla. Jos poistat kilpailijasivun aktivoinnin, tiedonkeruu lopetetaan. Tietoja ei voida täyttää.

Kilpailukykyisten vertailuraporttien luominen

1. Valitse Engage vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista

2. Napsauta Mittaa

3. Siirry Vanhat somemallit -osioon

4. Napsauta Näytä lisää

5. Valitse asianmukainen dashboard vertailuun: Facebook-vertailu, Instagram-vertailu, X (entinen Twitter) -vertailu

6. Valitse Lisää tilejä

7. Valitse enintään 10 tiliä, joihin tulisi sisältyä omat tilisi sekä kilpailijoiden tilit tai -käyttäjät, joita haluat vertailla.

8. Valitse Käytä

Huomautus: Vaikka nämä raportit täyttyvät automaattisesti 14 päivän aikajänteellä, voit säätää sitä tarpeen mukaan. Valitse oikeassa yläkulmassa Viimeiset 14 päivää ja valitse uusi esitäytetty päivämääräväli tai luo mukautettu päivämääräväli

Saatavilla olevat katsaukset

Yleisön tai seuraajien kasvu: Suuntaviivat, jotka osoittavat fanien kasvun (tai menetyksen) valitun aikavälin aikana. Sisältää myös Paras sivu -laatikon, joka korostaa sivun, jolla on suurin yleisön kasvu valitun aikavälin aikana, sekä kaikkien valittujen sivujen maisemakeskiarvon.

Osallistumisaste: Suuntaviivat, jotka osoittavat vuorovaikutuksen (reaktiot, kommentit ja jakamiset) keskimääräisen määrän julkaisua ja seuraajaa kohti kaikissa valitun ajanjakson aikana julkaistuissa julkaisuissa prosentteina ilmaistuna. Sisältää myös Paras sivu -laatikon, joka korostaa sivua, jolla on korkein osallistumisaste valitun aikavälin aikana, sekä kaikkien valittujen sivujen maisemakeskiarvon.

Sivun suorituskyvyn erittely: Analyysi parhaiten menestyvistä sivuista sivun ja julkaisun suorituskyvyn mukaan

Lähetettyjen viestien erittely viestityypin mukaan: Viestien kokonaismäärä jaoteltuna sivun ja viestityypin mukaan (linkki, valokuva, video, kuva jne.)

Lähetettyjen viestien jakautuminen osallistumisten mukaan: Osallistumisten kokonaismäärä jaoteltuna sivun ja osallistumistyypin (kommentit, reaktiot, tykkäykset, vastaukset jne.) mukaan.

Mainintojen kokonaismäärän jakautuminen (vain X (aiemmin Twitter)): Valittuihin profiileihin raportointijakson aikana lähetettyjen mainintojen määrä

Parhaiten menestyvät julkaisut: Analyysi parhaiten menestyneistä julkaisuista, jotka on julkaistu kyseisenä ajanjaksona. Valitse julkaisu nähdäksesi lisämittareita tai vaihda näkymä galleriasta luetteloon (tämän osion oikeassa yläkulmassa) nähdäksesi kaikki julkaisut.

Kilpailukykyisten vertailuraporttien jakaminen

1. Valitse Engage vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista

2. Napsauta Mittaa

3. Valitse dashboard, jonka haluat jakaa

4. Valitse oikeasta yläkulmasta Toiminnot

5. Valitse Lataa Excel tai Lataa PDF valintasi mukaan

6. Valmistelemme sitten latauksesi ja ilmoitamme sinulle työpöydällesi tulevalla latausilmoituksella, kun se on valmis

FAQ

Lisäsin kilpailijani, mutta en näe mitään tietoja ennen tätä päivää, miksi?

API-rajoitusten vuoksi tietojen keruu alkaa yhteyden muodostamishetkestä. On myös tärkeää seurata kilpailijayhteyksiäsi someyhteyksien asetuksissa, jotta vältät katkaistujen tilien aiheuttamat puuttuvat tiedot.

Miten vertailen kilpailijoita muiden kanavien (LinkedIn, TikTok, YouTube) osalta?

Tällä hetkellä vertailua kilpailijoihin voi tehdä vain Facebookin, Instagramin ja X:n (entinen Twitter) osalta.

💡 Vinkki

Tarvitsetko lisää apua? Voit ottaa meihin yhteyttä Live Chatin kautta tai tutustua asiakasyhteisöömme.