Facebook-, Instagram-, X- ja LinkedIn-tilien yhdistäminen Meltwater-alustalle (Someyhteydet: Seuratut-välilehti)
Facebook-, Instagram-, X- ja LinkedIn-tilien yhdistäminen Meltwater-alustalle (Someyhteydet: Seuratut-välilehti)

Tämä on edellytys kaikkien tarjoamiemme ominaisuuksien ja toimintojen käyttämiselle, jotta voimme seurata sometilejä ja tehdä niistä raportteja tehokkaasti.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tämä opas kattaa:

Ennen somekanavien yhdistämistä

Instagram- ja Facebook-tilit

Metan alustojen (Facebook ja Instagram) API-rajoitusten vuoksi sinulla on oltava henkilökohtainen Facebook-tili , joka on todennettu Meltwaterissa, jotta julkisia somejulkaisuja voidaan seurata. Seurattavien yhteyksien yhdistämisen jälkeen tiedot haetaan vertailuanalyysejä varten Explore-, Monitoroi-, Raportointi- ja Mittaa-osioihin. Lue lisää kilpailullisesta vertailuanalyysistä.

Meltwaterille ei anneta mitään henkilökohtaisia tietoja sinusta tai pääsyä henkilökohtaisiin profiileihisi. Tämä todennus mahdollistaa vain julkisten tietojen keräämisen Facebook- ja Instagram-sivuilta.

Helppokäyttöisyyden kannalta on tärkeää, että kirjaudut asianomaiselle Facebook-tilille ja vastaaville fanisivuille ja Instagram-yritysprofiileille Chromessa ennen yhteyden luomista Meltwateriin. Tämä tarkoittaa, että kirjautumistietosi tallentuvat selaimessa, mikä tekee Meltwateriin yhdistämisestä saumattomampaa. Katso tämä video saadaksesi lisätietoja.

LinkedIn-tili

Ennen kuin voit yhdistää LinkedIn-tilisi Meltwateriin, sinun on oltava LinkedIn-yrityssivun ylläpitäjä. LinkedIn-tililläsi saatetaan tarvita lisäasetuksia asianmukaisen luvan myöntämiseksi. Meltwater ei voi vahvistaa tai päivittää näitä asetuksia, joten suosittelemme, että otat yhteyttä yrityksesi Salesforce-järjestelmänvalvojaan, joka voi avustaa käyttöoikeuksien tarkistamisessa ja muokkaamisessa tarpeen mukaan. Ilman asianmukaisia oikeuksia LinkedIn-yhteytesi ei toimi.

Facebook-yrityssivun yhdistäminen

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoon.

2. Napsauta Someyhteydet

3. Siirry Facebook-todennus -osioon

4. Valitse Lisää tili

5. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua kirjautumaan Facebook-tilillesi. Kun olet kirjautunut sisään Facebook-tilillesi, ponnahdusikkuna katoaa ja olet liittänyt tilisi.

Facebook-sivujen yhdistäminen uudelleen

Seuratut Facebook-sivut vanhentuvat 60 päivän välein, koska Facebookin siihen liittyvät määräykset koskevat kaikkia kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, kuten Meltwateria. Saat kaksi sähköposti-ilmoitusta ennen kyseistä vanhentumispäivää, yhden 10 päivää ennen ja toisen 1 päivän ennen. Voit yhdistää seuratun Facebook-sivun (tai sivut) uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin avattavaan Tili-valikkoon

2. Napsauta Someyhteydet

3. Siirry Facebook-todennusosioon

4. Valitse Tila-sarakkeesta Yhdistä uudelleen

5. Sama ponnahdusikkuna, jonka näit alkuperäisen yhteyspisteen aikana, tulee näkyviin ja kehottaa sinua kirjautumaan Facebook-tilillesi. Kun olet kirjautunut Facebook-tilillesi, ponnahdusikkuna katoaa ja olet onnistuneesti yhdistänyt tilisi uudelleen.

Huomaa: Suosittelemme yhdistämään sivusi uudelleen, kun saat ensimmäisen ilmoitussähköpostin 10 päivää ennen vanhentumispäivää, jotta mitkään Facebook-tiedot eivät katoa.

Instagram-tilin yhdistäminen

Ennen kuin yhdistät Instagram-tilisi Meltwaterissa, sinun on suoritettava kaksi vaihetta:

1. Muuta Instagram-tilisi yritysprofiiliksi, jos se ei vielä ole sellainen.

2. Yhdistä Instagram-yritysprofiilisi Facebook-sivuun

Kun olet tehnyt Instagramista yritysprofiilin, voit liittää sen Meltwateriin alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Tili-pudotusvalikko

2. Napsauta Someyhteydet

3. Siirry Instagram-todennus -osioon

4. Valitse Lisää tili

5. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua kirjautumaan Facebook-tilillesi. Facebook-tili, johon kirjaudutaan, on se Facebook-tili, johon olet yhdistänyt Instagram-yritysprofiilisi (katso edellä linkitetyt ohjeet).

6. Kun olet kirjautunut sisään Facebook-sivusi kirjautumistiedoilla, näkyviin tulee valtuutettu viesti.

7. Jatka Facebook-sivuna.

8. Valitse tallennettava Instagram-yritysprofiili

9. Valitse Tallenna.

Huomaa: Profiilin voimassaolon vanhentumispäivä ilmoittaa, milloin se on yhdistettävä uudelleen. Saat myös kaksi sähköpostimuistutusta ennen voimassaolon päättymispäivää.

Instagram-tilien yhdistäminen uudelleen

Meltwaterin kaltaisten kolmansien osapuolten palveluntarjoajia koskevien Instagram API-käytäntöjen vuoksi todennetut Instagram-tilisi vanhentuvat 60 päivän välein. Saat kaksi sähköposti-ilmoitusta ennen kyseistä vanhentumispäivää, yhden 10 päivää ennen ja toisen 1 päivän ennen. Voit todentaa seuratun Instagram-tilisi (tai tilit) uudelleen seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin avattavaan Tili-valikkoon

2. Napsauta Someyhteydet

3. Siirry Instagram-todennus -osioon

4. Valitse Yhdistä uudelleen

5. Sama ponnahdusikkuna, jonka näit alkuperäisen yhteyspisteen aikana, tulee näkyviin ja kehottaa sinua kirjautumaan Facebook-tilillesi. Kun olet kirjautunut Facebook-tilillesi, ponnahdusikkuna katoaa ja olet onnistuneesti todentanut Instagram-tilisi uudelleen.

LinkedInin yhdistäminen

Meltwater pystyy nyt tarjoamaan tietoa LinkedInissä, johtavassa B2B-keskustelualustassa, käytävistä ammatillisista keskusteluista.

Voit yhdistää LinkedIn-sivusi Seuratut-välilehdellä seuraavasti:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Some-tilit

3. Siirry LinkedIn-todennus -osioon

4. Valitse Lisää tili

5. Kirjaudu sisään LinkedIn-tilisi kirjautumistiedoilla.

6. Valitse sivu, jonka haluat yhdistää

7. Napsauta Tallenna

Huomaa: Profiilin voimassaolon vanhentumispäivä ilmoittaa, milloin se on yhdistettävä uudelleen. Saat myös kaksi sähköpostimuistutusta ennen voimassaolon päättymispäivää.

LinkedInin yhdistäminen uudelleen

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Valitse Some-tilit

3. Siirry LinkedIn-todennus -osioon

4. Valitse Yhdistä uudelleen

5. Kirjaudu sisään LinkedIn-tilisi kirjautumistiedoilla.

6. Napsauta Tallenna

Kun olet yhdistänyt LinkedIn-tilisi Meltwateriin, sinun on tunnistettava ja määritettävä avainsanat, joita haluat seurata. Lisätietoja avainsanojen lisäämisestä LinkedInin seurantaa varten.

X:n yhdistäminen (entinen Twitter)

1. Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Tili-pudotusvalikko

2. Napsauta Someyhteydet

3. Siirry X-todennus -osioon

4. Valitse Lisää tili

5. Kirjoita käyttäjänimi

6. Valitse Lisää

Klikkaa OK.

FAQ

Mitä teen, jos minulla ei ole ylläpitäjän oikeuksia organisaationi Facebook-yrityssivulle ja henkilö, jolla oli oikeudet, lähti organisaatiosta?

Käyttöoikeus tulee siirtää ennen työntekijän lähtöä. Tällä hetkellä ei ole vaihtoehtoja pääsyn saamiseksi ilman, että kyseisellä henkilöllä on ylläpitäjän oikeudet. Jos haluat lisäapua, ota yhteyttä Facebookin tukeen.

En halua yhdistää henkilökohtaista Facebook-profiiliani vaan organisaationi profiilin. Miten voin tehdä sen?

Sinun tulee olla kirjautuneena FB:hen muodostaaksesi yhteyden. Jos olet yrityksen FB-sivun ylläpitäjä henkilökohtaisen sivusi kautta, se näkyy silti henkilökohtaisten tilitietojesi kanssa yhteyden muodostamisen yhteydessä. Emme julkaise tai saa Facebook-tietoja yhdistetyiltä FB-tileiltä Exploressa.

Kuinka monta Facebook-sivua voin seurata kerrallaan?

Tämä riippuu ostamastasi paketista. Jos haluat tietää paremmin, kuinka monta Facebook-sivua voit seurata, ota yhteyttä tilivastaavaan.

Pääseekö Meltwater käsiksi henkilökohtaisiin tietoihin, jos yhdistän Facebook-tilini?

Facebookin tietosuojarajoitusten vuoksi meille ei anneta mitään henkilökohtaisia tietoja sinusta tai pääsyä henkilökohtaiseen profiiliisi. Tämä todennus on tarkoitettu vain julkisten tietojen keräämiseen sivuilta.

Miten minulle ilmoitetaan yhteyden katkeamisesta?

Kaikki käyttäjät saavat kaksi sähköposti-ilmoitusta, yhden 10 päivää ennen ja toisen 1 päivä ennen päättymispäivää, jossa heitä muistutetaan yhdistämään seuratut Facebook-sivut ja/tai Instagram-tilit uudelleen.

Miksi minun on todennettava tilini seuratakseni Instagramia?

Joulukuussa 2018, Facebook—joka omistaa Instagramin—muutti palveluntarjoajille, kuten Meltwaterille, tarjoamiaan tietoja, ja tämä on muuttanut ajattelutapaamme Instagramin seurannan suhteen. Kaikkien Meltwaterin kaltaisten seuranta-alustojen käyttäjien on nyt todennettava tilinsä ennen sisällön seurantaa Instagramista.

Instagram vaatii todentamisen uudelleen 60 päivän välein. Tämä on Instagram-sovellusliittymän vaatimus, joka vaikuttaa kaikkiin kolmansien osapuolten hakukoneisiin. Jotta yksikään julkaisu ei menisi sinulta ohi, laita kalenteriisi muistutus 60 päivän välein: Lisää Google-kalenteriin.

Kun seuraan ohjeita todentaakseni Instagram-yritysprofiilini, ponnahdusikkuna pyytää antamaan Meltwaterille pääsyn tililleni. Mitä tämä tarkoittaa?

Tämä tarkoittaa, että annat meidän kerätä Instagram-tietoja puolestasi. Se ei anna pääsyä Instagram- ja Facebook-profiileihisi. Meltwater ei pääse käyttämään henkilötietojasi eikä se voi julkaista kirjoituksia tai lähettää viestejä. Tiedot, jotka keräämme sinulle puolestasi, näytetään vain Meltwater-tililläsi.

Kuinka monta Instagram-käyttäjää voin seurata kerrallaan?

Tämä riippuu ostamastasi paketista. Jos haluat lisätietoja seurattavien Instagram-käyttäjien määrästä, ota yhteyttä tilivastaavaasi.