Meltwater: Arvioidut näyttökerrat
Päivitetty yli viikko sitten

Meltwater: Arvioidut näyttökerrat

Esittelyssä tarkempi mittari ansaitun median mittaamiseen!

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Mikä se on?

Arvioidut näyttökerrat on mittari, joka antaa likimääräisen arvion siitä, kuinka monta kertaa julkaisun artikkelia on keskimäärin katsottu. Tämä saadaan jakamalla julkaisun kuukausittaiset sivunäyttökerrat sen julkaisemien artikkeleiden lukumäärällä tiettynä kuukautena. Lisälogiikkaa käytetään poikkeamien poistamiseksi.

Arvioidut näyttökerrat löytyvät katsausraporteista, dashboardeista, Exploresta, Mediasuhteista, API:sta (vienti ja virrat) ja sisältövirran vienneistä.

Tämän julkaisun avulla voit mitata, hakea, lajitella ja suodattaa sisältöä ja lähteitä arvioitujen näyttökertojen mukaan.

Mitä hyötyä tästä on?

Vaikka tavoittavuus tarjoaa mahdollisuuden vertailla aiempia kampanjoita tai kilpailijoita ajan kuluessa tapahtuneiden muutosten ymmärtämiseksi, joidenkin mielestä tavoittavuusarvot vaikuttavat usein epäilyttävän suurilta ja spekulatiivisilta. Voit hyödyntää realistisempaa analyysia keskimääräisestä lukijamäärästä ja olla lopulta varmempi tilastoista raportoinnissa, kun raportoit sidosryhmille arvioitujen näyttökertojen avulla.

Sen sijaan, että julkaisun kuukausittaisten kävijöiden määrä laskettaisiin yhteen kunkin artikkelin osalta, arvioidut katselukerrat tarjoavat realistisemman arvion siitä, kuinka moni ihminen on oikeasti lukenut artikkelin. Tämän seurauksena yhteenlasketut arvot ovat helpommin suhteutettavissa ja luotettavampia käyttöön raportissa, jossa hahmotellaan kampanjan tai asian vaikutusta.

Arvioidut näyttökerrat mahdollistavat luottamisen realistisempaan mittariin ansaitun median raportoinnissa ja helpomman vertailuanalyysin jatkuvaan raportointiin.

Miten se toimii? (Vaiheittainen opas)

Arvioidut näyttökerrat Exploressa

1. Siirry vasemmanpuoleisen navigointipalkin kohtaan Explore

2. Valitse olemassa oleva Explore-haku

3. Siirry sisältövirtaan

4. Toimituksellinen sisältö sisältää nyt arvioidut näyttökerrat mittarina

Avaa Sisällön analyysi -kortti saadaksesi lisätietoja toimituksellisesta artikkelista, mukaan lukien arvioidut näyttökerrat

Arvioidut näyttökerrat PR-raporteissa

Tietoa ja tavoittavuutta mittaaviin dioihin PR-raporteissa on nyt lisätty arvioidut näyttökerrat. Lue lisää PR-raporteista.

Arvioidut näyttökerrat dashboardeissa

Analysoi-osion dashboardeissa arvioituja näyttökertoja mitataan kolmella katsaustiedolla: arvioitujen näyttökertojen trendi, suosituimmat julkaisut arvioitujen näyttökertojen perusteella ja Share of Voice arvioitujen näyttökertojen perusteella. Lisätietoja hallintapaneeleista.

Arvioidut näyttökerrat toimituksellisissa artikkeleissa

Explore-, Analysoi-, Monitoroi- ja Mediasuhteet-kohdissa arvioidut näyttökerrat on mittari artikkelissa, jota voidaan käyttää lajitteluun ja suodatukseen. Lue lisää toimituksellisista artikkeleista.

Arvioidut näyttökerrat vietyissä CSV-tiedostoissa

Exploren CSV-vienneissä, API-vienneissä ja virroissa arvioidut näyttökerrat on nyt käytettävissä uutena mittarina. Lue lisää Exploresta viennistä täältä.

💡 Vinkki

Tarvitsetko lisää apua? Voit ottaa meihin yhteyttä Live Chatin kautta tai tutustua asiakasyhteisöömme.