Kampanjan suunnittelutila

Seuraa kaikkia vaikuttajien päivämääriä ja suoritteita uuden suunnittelunäkymän avulla.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Vaikuttajakampanjoissa on niin paljon liikkuvia osia, että yksityiskohdat jäävät helposti huomaamatta. Vaikka vaikuttajien ryhmä olisi pieni, tiimit tarvitsevat järjestelmän tulosten suunnittelua ja seurantaa varten. Kun kampanja laajenee, yhä useampien tapaamisten koordinointi voi olla hankalaa. Klearissa käyttäjät luovat joka päivä enemmän tuotoksia, keskimäärin noin 3 000 kuukaudessa. Hyödynnä uutta kampanjan suunnittelu -välilehteämme auttaaksesi tiimejä pysymään keskittyneinä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Mikä se on?

Uusi kampanjan suunnittelu sisältää nyt kolme tilaa:

• Suoritteet: Lisää, hallinnoi ja seuraa vaikuttajien suoritteita visuaalisen kuukausittaisen kampanjakalenterin avulla.

• Ennakoivat: Ennusta kampanjan onnistumista ja näe odotetut tulokset, jotka perustuvat määritettyihin suoritteisiin. Aseta realistiset tavoitteet sidosryhmien kanssa ennen kampanjan käyttöönottoa ennakoivien tietojen avulla.

• Demografiset tiedot: Varmista, että sisältösi tavoittaa aiotun yleisön. Näet kampanjasi vaikuttajien yhteenlasketut yleisön demografiset tiedot.

Mitä arvoa tästä on?

Vaikuttajakampanjat kukoistavat yksityiskohtaisen suunnittelun avulla, jolla varmistetaan, että kaikki osa-alueet ovat linjassa tavoitteiden kanssa. Tähän kuuluu myös oikeiden somekanavien julkaisujen suunnittelu oikean yleisön tavoittamiseksi. Viime kesänä otimme käyttöön Suoritteet-toiminnon kampanjoissa, jonka avulla voit määrittää, seurata ja ennustaa sisällön tuloksia samassa tilassa. Sittemmin olemme kehittäneet tätä tilaa edelleen auttaaksemme kampanjasuunnittelun kaikissa osa-alueissa. Yhdistettynä suunnittelun kolme tilaa auttavat nyt kampanjoiden päätöksenteossa, kehittämisessä ja tavoitteiden asettamisessa.

Miten se toimii?

Siirry kampanjasi Hallitse-välilehdelle, ja näet nyt uuden suunnittelutilan (aiemmin Suoritteet), jossa on kolme välilehteä: suoritteet, ennakoivat ja demografiset tiedot.

Suoritteet-välilehti täyttää kuukausittaisen kalenterinäkymän, jossa näkyvät kaikki odotetut suoritteet.

• Jos haluat nähdä lisätietoja kullekin päivälle ajoitetuista suoritteista, vie hiiren osoitin toimituksen päälle tai paina laajennuspainiketta.

• Punaisella korostetut tuotokset merkitsevät määräaikaa, joka on jo mennyt.

• Jos haluat lisätä suoritteen suoraan päivämäärään, siirrä hiiren kursori päivämäärän päälle ja valitse laatikon alareunasta Lisää suorite.

• Jos haluat nähdä ja järjestää kaikki suoritteet luettelonäkymässä, paina Näytä kaikki suoritteet -painiketta

Ennakoivat-välilehti täyttää kampanjan KPI:t, jotka saavutat määritettyjen suoritteiden perusteella.

• Kaikille vaikuttajille, joille on jo määritetty suoritteita, näytetään ennustetut sitoutumiset, sitoutumisaste, ennustettu tavoittavuus ja ennustettu EMV.

• Budjetin lisääminen täyttää muita mittareita, kuten ennustetun CPE:n, ennustetun CPM:n ja ennustetun somen ROI:n.

• Jos haluat lisätä uusia suoritteita, napsauta toimituskentän + painiketta tai napsauta muokkauspainiketta lisätäksesi lisää suoritteita vaikuttajalle, jonka suoritteet on jo määritetty

• Alareunan kokonaisrivi näyttää kaikkien vaikuttajiesi ja suoritteiden ennustetut mittarit.

Demografiset tiedot -välilehdellä näytetään kampanjasi vaikuttajien yhteenlasketut yleisön demografiset tiedot.

Yleisötiedot mukautuvat vastaavasti, kun lisäät tai poistat vaikuttajia kampanjastasi. Näin voit seurata yleisön muutoksia kampanjan kehittyessä.