Suoritteiden luominen, muokkaaminen ja hallinta
Päivitetty yli viikko sitten

Suoritteiden avulla varmistetaan, että tuotemerkit ja sisällöntuottajat ovat sopusoinnussa kumppanuuden odotusten kanssa ja että somealustaa ja eräpäiviä koskevat vaatimukset ovat selkeät yhteistyön sujuvuuden varmistamiseksi.

Kun olet lisännyt vaikuttajan kampanjaan, voit määrittää suoritteita ja määrittää julkaisujen lukumäärän ja somealustan, jolle ne julkaistaan.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Yksittäisten tai joukkosuoritteiden lisääminen

1. Lisää kampanjasi Jäsenet-moduulissa yksittäisiä tai joukkosuoritteita joko Tilastot- tai Suhde-näkymästä.

2. Jos haluat tarkastella määritettyjä suoritteita tässä näkymässä, varmista, että valitset sarakevalitsimessa Suoritteet-vaihtoehdon

3. Jos haluat määrittää yksittäisen suoritteen, käytä + painiketta Suoritteet-sarakkeessa valitsemasi vaikuttajan vieressä. Jos lisäät uusia suoritteita, käytä oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauspainiketta.

4. Voit määrittää saman suoritteen useille vaikuttajille. Napsauta ruutuja valitaksesi vaikuttajan (tai vaikuttajat), jolle (joille) haluat määrittää suoritteita.

5. Napsauta Toiminnot-pudotusvalikkoa

6. Valitse Lisää suoritteita

7. Valitse Alusta pudotusvalikosta ja täytä julkaisujen määrä.

• Alustavaihtoehtoihin kuuluvat Instagram-julkaisut, Instagram-tarinat, Instagram-kelat, TikTok, YouTube, Facebook, X (Twitter), Pinterest, Twitch ja blogi.

8. Täytä hyväksyntä- ja eräpäivä-kentät (nämä ovat valinnaisia).

Huomautus: jos sisältöä ei tarvitse hyväksyä ennen julkaisua, voit jättää tämän kentän tyhjäksi.

9. Napsauta Lisää

Huomautus: jos lisäät suoritteen useammalle kuin yhdelle vaikuttajalle, ylimääräinen ponnahdusikkuna vahvistaa, että lisäät suoritteen kaikille valituille vaikuttajille.

10. Toista tämä prosessi kaikille muille suoritteille, ja valitse vastaava somealusta ja asianmukaiset päivämäärät

11. Luettelonäkymässä näkyvät kaikki suoritteet vaikuttajakohtaisesti, ja Tila-kentässä näkyy tähän mennessä suoritettujen suoritteiden määrä.

Suoritteiden lisääminen suunnittelutilasta

Kampanjakalenterin kautta

1. Siirry Suoritteisiin kampanjan suunnittelutilassa. Tässä näkymässä on kuukausittainen kalenterinäkymä, jossa näkyvät kaikki kuukauden aikana odotetut suoritteet.

2. Napsauta Lisää suoritteita

3. Vaihtoehtoisesti voit valita Näytä kaikki suoritteet -painikkeen nähdäksesi kaikki jo määritetyt suoritteet, ja voit käyttää Lisää suoritteita -painiketta luodaksesi uuden tästä näkymästä.

Ennakoivan kautta

1. Siirry suunnittelutilan Ennakoiva-näkymään

2. Napsauta + painiketta tai Näytä kaikki suoritteet

3. Suoritteiden lisääminen Ennakoiva-näkymässä vaikuttajille täyttää kampanjasi ennustetun suorituskyvyn

Olemassa olevien suoritteiden muokkaaminen

Suoritteiden muokkaaminen suunnittelutilasta

1. Napsauta Näytä kaikki suoritteet

Huomautus: tämä painike on käytettävissä Suoritteet- and Ennakoiva-välilehdillä.

2. Siirry päivitettävän suoritteen kohdalle ja valitse oikealla puolella oleva kebab-valikko

3. Napsauta Muokkaa

4. Vaihda alustaa ponnahdusikkunassa, päivitä julkaisujen lukumäärä ja valitse uusi hyväksymispäivä ja/tai uusi eräpäivä.

5. Vahvista päivitykset painamalla Tallenna, ja näytölle tulee vahvistus.

6. Muutoksesi näkyvät kampanjakalenterissasi ja vaikuttajan näkymässä hänen portaalissaan (jos kytkit kampanjatiedotteessa Suoritteet-asetuksen päälle).

Suoritteiden muokkaaminen Jäsenet-tilasta

1. Varmista Jäsenet-tilassa joko Tilastot- tai Suhteet-näkymässä, että Suoritteet on valittu näkyväksi sarakkeeksi.

2. Siirry Suoritteet-sarakkeesta sen vaikuttajan kohdalle, jonka suoritteen haluat päivittää, ja valitse oikeasta yläkulmasta muokkaa.

3. Valitse suoritteiden hallinnan ponnahdusikkunasta kolme pistettä toimitusten vieressä ja paina muokkaa.

4. Vaihda alustaa ponnahdusikkunassa, päivitä julkaisujen lukumäärä ja valitse uusi hyväksymispäivä ja/tai uusi eräpäivä.

5. Vahvista päivitykset painamalla Tallenna, ja näytölle tulee vahvistus.

6. Muutoksesi näkyvät kampanjakalenterissasi ja vaikuttajan näkymässä hänen portaalissaan (jos olet kytkenyt Suoritteet-asetukset päälle kampanjatiedotteessa)

Huomautus: yllä oleva prosessi toimii myös, kun tarkastelet suoritteita Ennakoiva-tilassa.

Suoritteiden tekeminen näkyväksi vaikuttajille

Jos haluat, että suoritteet näkyvät vaikuttajille, vaihda Suoritteet -asetus kampanjatiedotteen 'Määritä kampanjan vaatimukset' -osiossa.

1. Kun olet ottanut sen käyttöön, avautuu ponnahdusikkuna, jossa voit ottaa käyttöön myös muistutukset.

2. Valitsemalla valintaruudun vaikuttajille ilmoittamiseen aktivoit kaksi erityyppistä sähköpostiviestiä, jotka lähetetään automaattisesti vaikuttajille: Muistutukset ja Myöhästymisilmoitukset. Nämä sähköpostiviestit on sidottu eräpäiviin, jotka määritit suoritteita määrittäessäsi.

3. Paina Ota käyttöön aktivoidaksesi