Shopify-integraatio

Seuraa konversioita, lähetä kuponkikoodeja ja rekrytoi vaikutusvaltaisimpia asiakkaitasi.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Lue, miten voit seurata keskusteluja, lähettää kuponkikoodeja ja rekrytoida vaikutusvaltaisimpia asiakkaitasi Shopify-integraation avulla.

Kaupan integrointi

Klearin Shopify-integraatio on loistava resurssi vaikutusvaltaisten asiakkaiden tunnistamiseen ja yhteistyöhön heidän kanssaan. Tämän ominaisuuden avulla voit tunnistaa asiakaskuntasi vaikuttajat, luoda ja jakaa kuponkikoodeja ja seurata konversioita. Kokonaisvaltainen

työkalu vaikuttajien uskollisuusohjelmien toteuttamiseen.

Jos haluat integroida kauppasi, siirry Klear-tilisi asetussivulla.

1. Valitse Tilin asetukset -kohdasta Integraatiot, vieritä alas kohtaan Shopify ja valitse Yhdistä.

2. Lisää sovellus Shopify-sovelluskaupasta

Asiakkaiden rekrytointi

Klear tunnistaa nyt helposti asiakasverkostossasi olevat vaikuttajat. Integroi rekrytointilomake kauppaasi ja kerää asiakkaiden sometiedot.

Klear arvioi automaattisesti asiakkaiden tiedot ja käyttää tietoon perustuvia mittareita tunnistaakseen asiakkaasi, joilla on eniten somevaikutusta.

Kaikki hakijat näkyvät Klear-tililläsi. Voit helposti tarkastella vaikuttajan tilastoja ja lisätä hänet kampanjaan aloittaaksesi yhteistyön.

Tuo Shopify-koodeja

Tilisi asetuksissa olevan uuden Hallitse kuponkeja -moduulin avulla voit nyt ladata jo olemassa olevia kuponkikoodeja Shopify-kaupastasi ja käyttää kaikkia kuponkikoodejasi Klear-tililläsi.

Voit helposti tuoda kaikki olemassa olevat Shopify-koodisi lataamalla CSV-dokumentin tilillesi. Saadaksesi CSV-mallin ja suorittaaksesi latausprosessin loppuun, siirry Asetuksiin, siirry Integraatiot-välilehdelle ja selaa sitten alaspäin yhdistettyyn Shopify-kauppaan. Sieltä:

• Napsauta yhdistetyn verkkotunnuksen vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja paina Hallitse kuponkeja -kohtaa

• Sitten avautuu ponnahdusikkuna, jossa on taulukkonäkymä olemassa olevista kuponkikoodeistasi ja niiden tiedoista, mukaan lukien luontipäivämäärä, vaikuttaja, koodin nimi, mukana olevat kampanjat jne.

• Valitse Lataa kupongin CSV -painike ja lataa CSV-malli ponnahdusikkunasta.

• Täytä CSV-malliin oikea verkko, käyttäjätunnus ja kupongin nimi. Tärkeää: CSV-tiedoston tietojen on oltava tarkkoja ja oikein kirjoitettuja, jotta lataus onnistuu.

• Kun malli on valmis, lataa tiedosto moduuliin. Latauksen jälkeen ponnahdusikkuna vahvistaa, kuinka monta koodia havaittiin.

• Viimeistele prosessi napsauttamalla Tuo.

Huomautus: Jos sinulla on jo määritetty kampanja ja vaikuttajasi ovat liittyneet siihen, voit myös lisätä kuponkeja tiettyyn kampanjaan tästä näkymästä.

Kuponkikoodien lähettäminen

Klear luo kuponkikoodeja, joita voidaan jakaa vaikuttajien kanssa ja käyttää ostoihin. Kuponkikoodien nimeä, arvoa ja ajanjaksoa voidaan mukauttaa.

Raportit sisältävät automaattisesti kuponkikoodien käytön sekä konversiomittarit eli tulot ja myydyt tuotteet. Transaktiotunnus on käytettävissä sekä Klearin tietojen että Shopify-raporttien kokonaisvaltaista arviointia varten.

Lue lisää siitä, miten voit käyttää olemassa olevia kuponkikoodeja kampanjoissa täällä.

Myynnin ja konversioiden seuraaminen

Seuraa kuponkikoodeja ja seurantalinkkejä, jotta voit arvioida yhteistyösi onnistumista.

Kun olet yhdistänyt Shopify-kauppasi, Klear yhdistää ja mittaa automaattisesti kaikki seurantalinkit. Klear mittaa jokaisen linkin osalta klikkaukset, konversiot, konversioprosentin ja tulot.