Olemassa olevien kuponkikoodien käyttäminen kaikissa kampanjoissa
Olemassa olevien kuponkikoodien käyttäminen kaikissa kampanjoissa

Säästä aikaa käyttämällä eri kampanjoissa kuponkikoodeja, jotka on jo luotu Klearissa tai Shopifyssa.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Olemassa olevat kuponkikoodit -ominaisuuden avulla tuotemerkit voivat käyttää Klearissa luotuja kuponkikoodeja uudelleen tai tuoda olemassa olevia koodeja Shopify-kaupasta käytettäväksi useissa kampanjoissa.

Käytä olemassa olevia kuponkikoodeja-1.png

Mitä arvoa tästä on?

Yksittäisten kuponkikoodien tarjoaminen vaikuttajille voi lisätä myyntiä ja auttaa tiimejä löytämään huippusuorittajia, joiden kanssa voi solmia uusia pitkäaikaisia kumppanuuksia. Olemme ottaneet käyttöön mahdollisuuden käyttää samoja ainutlaatuisia kuponkikoodeja kaikissa kampanjoissa avuksesi:

• Säästä aikaa - Sinun ei tarvitse luoda uusia kuponkikoodeja jokaiselle vaikuttajalle kampanjan sisällä.

• Saumaton siirtäminen- Siirrä ulkoiset ponnistelusi helposti uusiin Klear-kampanjoihin tuomalla Shopify-koodit.

• Virtaviivaista pitkäaikaisia kumppanuuksia- tarjoa sujuvampi perehdytyskokemus ja pysy johdonmukaisena kampanjoissa.

Kuinka se toimii?

Mene osioon Connect ja joko anna olemassa oleva Klear-koodi tai tuo Shopify-koodi. Valitse vaikuttaja ja paina Lähetä kuponkikoodi alareunan toimintopalkista. Valitse sitten ponnahdusikkunassa yhdistetty verkkokauppasi ja napsauta Käytä olemassa olevaa kuponkia. Tee sitten jokin seuraavista sen mukaan, missä koodi on luotu:

Olemassa olevan Klearissa luodun kuponkikoodin käyttäminen:

• Valitse kuponki -pudotusvalikosta löytyvät kaikki jo olemassa olevat koodit, jotka olet luonut tälle vaikuttajalle Klearissa. Valitse koodi, jota haluat käyttää tässä kampanjassa.

• Kun olet valinnut kupongin, näet sille asetetut rajoitukset ja kampanjan, jossa sitä käytettiin aiemmin. Huomautus: Et voi muuttaa mitään tässä moduulissa määritettyjä kuponkikoodin rajoituksia.

• Tämän jälkeen voit joko lähettää koodin vaikuttajalle tai ohittaa tämän vaiheen, jos vaikuttaja on jo perillä yksityiskohdista.

• Kun kuponkikoodi on määritetty, näet sen Yhdistä-osion Kuponkikoodit-välilehdellä.

Käytä olemassa olevia kuponkikoodeja.png

Olemassa olevan kuponkikoodin tuominen Shopifysta:

• Klikkaa Valitse kuponki -pudotusvalikosta kohtaa Tuo kuponkikoodi Shopifysta.

• Etsi ponnahdusikkunasta haluamasi kuponkikoodi. Muista, että vain yksi vaikuttaja voi käyttää yhtä koodia kerrallaan. Joten kaikki jo käytössä olevat koodit näkyvät harmaina. Huomautus: Tämä haku poimii vain koodit, jotka alkavat hakusanalla (esimerkki: jos kirjoitat "Maria", saat tulokseksi vain "Maria50" tai "MariaKesä" mutta et "KivaMaria").

• Valitse oikea koodi ja paina alareunassa olevaa tuo kuponki -painiketta siirtääksesi olemassa olevan koodisi Kleariin.

• Lähetä vaikuttajalle koodi, tai jätä tämä vaihe väliin, jos vaikuttaja on jo perillä yksityiskohdista.

Käytä olemassa olevia kuponkikoodeja-2.png

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Lue lisää siitä, miten lähettää kuponkikoodeja joukkolähetyksenä täältä.

Vinkkejä ja vihjeitä

Kun käytät kuponkikoodeja eri kampanjoissa, on tärkeää pitää mielessä, että koko konversiohistoria haetaan ja siirretään uusiin kampanjoihin. Tämä tarkoittaa, että tulokset näkyvät automaattisesti molemmissa kampanjoissa.

• Menestyksen tarkka mittaaminen: On aina suositeltavaa määrittää kampanjallesi tietty aikataulu Measure-osiossa, jotta näet tietyn kampanjasi tulokset. Voit tehdä tämän painamalla Kaikki ajat -painiketta oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla ennalta määritetyn tai mukautetun aikataulun pudotusvalikosta.

• Vältä päällekkäisyyksiä: Jos vaikuttaja työskentelee useiden kampanjoiden parissa täsmälleen saman ajanjakson aikana, on parasta antaa erilliset kuponkikoodit vaikuttajalle, jotta kunkin kampanjan onnistumista voidaan seurata erikseen.