Kaikki kokoelmatHallinnoi sosiaalisen median profiilejasi Engagen avullaKeskustelut
Keskustelut: Instagramin Direct Message -viestien määrittäminen
Keskustelut: Instagramin Direct Message -viestien määrittäminen
Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tällä viikolla

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Instagramin DM:ien määrittäminen Keskustelut-osiossa

Noudata näitä ohjeita varmistaaksesi, että Instagramin DM:t täyttävät sekä Meltwater Engagen että Engagen mobiilisovelluksen.

• Varmista, että olet ottanut asianmukaiset asetukset käyttöön alkuperäisessä sovelluksessa.

• Todenna uudelleen sekä Facebook-sivusi että Instagram-yritystilisi. On tärkeää yhdistää molemmat uudelleen. Lue Facebookin ja Instagramin yhdistämisestä uudelleen .

Osa 1

1. Päivitä Instagram-sovelluksesi uusimpaan versioon

2. Siirry Asetukset -kohtaan Instagram-yritysprofiilissasi

3. Napauta Yksityisyys

4. Napauta Viestit

5. Vaihda Yhdistetyt työkalut -kohdassa Salli viestien käyttö -asetukseksi PÄÄLLÄ

HUOM: Jos käytät edistyneitä yhdistettyjä työkaluja, kuten Creator Studion tai Meta Business Suiten postilaatikkoa,saatat nähdä kertaluonteisen ponnahdusikkunan Instagram-sovelluksessasi (kuva alla).

Jos napautat Älä salli tai käytät edistyneitä yhdistettyjä työkaluja, kuten Creator Studion tai Meta Business Suiten postilaatikkoa, sinun on päivitettävä asetus, jolla hallinnoidaan suoraviestien käyttöoikeuttasi.

Osa 2

Sinun on yhdistettävä sekä Facebook- että Instagram-tilisi uudelleen, jotta saat uudet Direct Message -käyttöoikeudet.

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Napsauta Someyhteydet

3. Valitse näytön yläreunassa Omistetut yhteydet -välilehti

4. Klikkaa kebab-valikkoa

5. Valitse Yhdistä uudelleen sekä Facebook-sivujen että Instagram-yritystilien osalta

Huomautus: näin varmistetaan, että saamme Facebookilta luvan lisätä Instagramin Direct Messaget.

Instagramin DM:ien käyttö

Direct Messages -ominaisuus sisältää mahdollisuuden vastata Direct Message -viesteihin, tarinavastauksiin ja tarinamainintoihin. Tämä julkaisu sisältää myös mahdollisuuden vastata Direct Message -viesteihin jopa 7 päivän ajan. Aiemmin raja oli 24 tuntia. Laajennus 7 päivään koskee sekä Facebook-yksityisviestejä että Instagramin Direct Message -viestejä.

Instagramin Direct Message -viestit sisältävät samat työnkulku- ja suodatusvaihtoehdot kuin muut viestityypit.

Seuraa näitä ohjeita käyttääksesi:

1. Valitse Tyyppi

2. Siirry Instagramiin

3. Napsauta Direct Messages

Suoraviestit, tarinavastaukset ja tarinamaininnat suodatetaan tähän luokkaan.

Sinulla on jopa 7 päivää aikaa vastata Direct Message -viesteihin. Kun 7 päivän jakso on muutaman tunnin sisällä umpeutumisesta, saat varoituksen.

Kun 7 päivän jakso on umpeutunut, viestiketjun yläosaan ilmestyy banneri.

Jos yrität vastata, näyttöön ilmestyy ponnahdusviesti:

Tarinavastaukset/-maininnat sisältävät kuvakaappauksen tarinasta, kunnes se vanhenee (24 tuntia):

Kun tämä tapahtuu, näyttöön ilmestyy viesti, jossa lukee "24 tunnin aikaraja on umpeutunut"

FAQ

Sisällytetäänkö Keskusteluihin ensisijaiset, yleiset ja viestipyynnöt?

Kyllä, ensisijainen ja yleinen pyyntö sisältyvät keskusteluihin. Viestipyyntöä ei voida vastaanottaa, eikä sitä oteta mukaan keskusteluihin.

Jos Facebook-käyttäjä, jolla ei ole Instagram-profiilia, lähettää viestin brändilleni Messengerin kautta, näkyykö se Keskusteluissa?

Ei. API-rajoituksen vuoksi tämä viesti ei näy Keskustelut-osiossa.

Mitä mediaresursseja näen Instagramin suorissa viesteissä ja tarinavastauksissa?

Voit lukea tekstiä, tarkastella emoji-reaktioita ja katsella kuvia, jotka on jaettu Instagramin suorien viestien ja tarinavastausten kautta normaalisti.

Instagram API -rajoitteiden vuoksi gifejä, äänitallenteita ja tarroja ei tueta. Näet Keskusteluissa ilmoituksen "Ei tuettu resurssi" näistä mediatyypeistä.