Otamme käyttöön neljännen toimitustavan Meltwater Alerts-Teamsien vastaanottamiseksi! Tässä vaiheessa lähes kaikki organisaatiot käyttävät jonkinlaista yhteistyövälinettä liiketoiminnan harjoittamiseen. Kun hälytykset saadaan suoraan Teams-integroinnin kautta, organisaatiosi saa uusimmat hälytykset modernimmalla ja kätevimmällä tavalla.

Alla on yleiskatsaus Alerts-hälytyksistä, jos olet uusi Meltwater-käyttäjä tai jos tarvitset kertausta.

Tässä artikkelissa kuvataan seuraavat asiat:

Teams-integroinnin arvo

Ottamalla tämän integroinnin käyttöön suoraan alustalta voit vastaanottaa automaattisia, tekoälyä käyttäviä hälytyksiä, jotka lähetetään suoraan tiimeille. Kun käytössä on keskitetty kanava, johon kaikki hälytykset saapuvat, tiimit voivat tehdä parempaa yhteistyötä ja reagoida liiketoiminnan kannalta kriittisiin uutisiin, markkinoiden muutoksiin, trendeihin ja kilpailijatietoihin.

Teamsin yhteistyöhön perustuva luonne antaa organisaatiollesi mahdollisuuden reagoida nopeasti markkinoiden liikkeisiin, hälyttää asiaankuuluvia sisäisiä osastoja ajoissa ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tarkkojen tietojen pohjalta.

Salasana: Meltw@ter1!

Kuinka se toimii?

Meltwater-käyttöoikeuden todentaminen organisaatiosi Microsoft Teams -kanaville voidaan suorittaa muutaman vaiheen kautta. On tärkeää suorittaa kaikki vaiheet, jotta varmistetaan asianmukainen yhteys kaikkiin haluttuihin työpaikkoihin.

1. Siirry Tili-kohdassa Integraatiot ja sovellusliittymät -välilehdelle:

2. Klikkaa Luo tunnus ja kopioi tunnuskoodi

3. Avaa Microsoft Teams ja valitse oikeasta yläkulmasta Liitännät

4. Muodostaessasi yhteyden ensimmäistä kertaa etsi "Meltwater" ja klikkaa Lisää yhdistääksesi Meltwaterin Teamsiin

5. Avaa haluamasi Teams-kanava, valitse oikeasta yläkulmasta Liitännät, etsi Meltwater ja klikkaa Määritä

6. Liitä vaiheessa 2 luotu tunniste ja klikkaa Tallenna [toista vaiheet 5-6 lisätäksesi muita kanavia]

7. Siirry takaisin kohtaan Integraatiot ja sovellusliittymät ja klikkaa Päivitä, kun olet yhdistänyt Meltwaterin Teamsiin

Uusien tiimien määrittäminen ja hälytysten lisääminen

Suosittelemme luomaan kaikkien asiaankuuluvien tiiminjäsenten ja sidosryhmien kanssa erityisiä kanavia, kuten 'kriisiviestintä', 'johtajien maininnat' tai 'kilpailijoiden tiedot'.

Voit määrittää uusia Teams-kanavia toistamalla yllä olevat vaiheet 5-6:

1. Avaa haluamasi Teams-kanava, valitse oikeasta yläkulmasta Liitännät, etsi Meltwater ja klikkaa Määritä

2. Liitä vaiheessa 2 luotu tunniste ja klikkaa Tallenna [toista vaiheet 5-6 määrittääksesi lisää kanavia]

3. Siirry takaisin kohtaan Integraatiot ja sovellusliittymät ja klikkaa Päivitä, kun olet yhdistänyt Meltwaterin Teamsiin

4. Hälytykset-välilehdellä käyttäjät voivat päivittää olemassa olevien hälytysten toimitustapaa tai luoda uuden hälytyksen klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Luo hälytys -painiketta.

Olemassa olevat hälytykset:

Muokkaa olemassa olevaa toimitustapaa valitsemalla hälytys ja klikkaamalla kynäkuvaketta:

Valitse lisättävä Teams-kanava ja klikkaa Tallenna:

Uuden hälytyksen luominen:

Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Luo hälytys -painiketta
.

Valitse hälytystyyppi, määritä tiedot ja klikkaa Tallenna.

Valmista!

Kun yhteys on muodostettu, kaikki uudet hälytykset, jotka käyttäjä on määrittänyt Teamsin ollessa valittu toimitustapa, alkavat virrata yhdistettyyn Teams-kanavaan.

Meltwaterissa ymmärrämme, että sinulle on tärkeää, miten henkilökohtaisia tietojasi käytetään ja jaetaan. Siksi olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja auttamaan suojaamaan henkilötietojesi turvallisuutta. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.