Määritä hälytykset Teams-integroinnilla

Automatisoi hälytykset Meltwaterin Microsoft Teams -integroinnilla

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Otamme käyttöön neljännen toimitustavan Meltwater Alerts-Teamsien vastaanottamiseksi! Tässä vaiheessa lähes kaikki organisaatiot käyttävät jonkinlaista yhteistyövälinettä liiketoiminnan harjoittamiseen. Kun hälytykset saadaan suoraan Teams-integroinnin kautta, organisaatiosi saa uusimmat hälytykset modernimmalla ja kätevimmällä tavalla.

Alla on yleiskatsaus Alerts-hälytyksistä, jos olet uusi Meltwater-käyttäjä tai jos tarvitset kertausta.

Tässä artikkelissa kuvataan seuraavat asiat:

Teams-integroinnin arvo

Ottamalla tämän integroinnin käyttöön suoraan alustalta voit vastaanottaa automaattisia, tekoälyä käyttäviä hälytyksiä, jotka lähetetään suoraan tiimeille. Kun käytössä on keskitetty kanava, johon kaikki hälytykset saapuvat, tiimit voivat tehdä parempaa yhteistyötä ja reagoida liiketoiminnan kannalta kriittisiin uutisiin, markkinoiden muutoksiin, trendeihin ja kilpailijatietoihin.

Teamsin yhteistyöhön perustuva luonne antaa organisaatiollesi mahdollisuuden reagoida nopeasti markkinoiden liikkeisiin, hälyttää asiaankuuluvia sisäisiä osastoja ajoissa ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tarkkojen tietojen pohjalta.

Kuinka se toimii?

Meltwater-käyttöoikeuden todentaminen organisaatiosi Microsoft Teams -kanaville voidaan suorittaa muutaman vaiheen kautta. On tärkeää suorittaa kaikki vaiheet, jotta varmistetaan asianmukainen yhteys kaikkiin haluttuihin työpaikkoihin.

1. Siirry Tili-kohdassa olevaan Kolmannen osapuolen integraatiot -välilehteen:

2. Valitse Microsoft teams -kohdasta 'Luo koodi' ja kopioi tunnistekoodi

3. Avaa Microsoft Teams ja valitse vasemmasta alakulmasta 'Yhteydet'

4. Muodostaessasi yhteyden ensimmäistä kertaa etsi "Meltwater" ja klikkaa Lisää yhdistääksesi Meltwaterin Teamsiin

5. Kun Meltwater-sovellus avautuu, valitse 'Lisää tiimiin'

6. Kirjoita joukkueen tai kanavan nimi hakupalkkiin ja valitse

7. Valitse 'Määritä yhteys'

8. Liitä vaiheessa 2 luotu tunniste ja napsauta 'Tallenna' [toista vaiheet 5-6 lisäkanavien lisäämiseksi]

9. Siirry takaisin kohtaan Kolmannen osapuolen integraatiot ja napsauta 'Päivitä' , kun olet yhdistänyt Meltwaterin Teamsiin.

Uusien tiimien määrittäminen ja hälytysten lisääminen

Suosittelemme luomaan kaikkien asiaankuuluvien tiiminjäsenten ja sidosryhmien kanssa erityisiä kanavia, kuten 'kriisiviestintä', 'johtajien maininnat' tai 'kilpailijoiden tiedot'.

Voit määrittää uusia Teams-kanavia toistamalla yllä olevat vaiheet 5-8:

1. Avaa haluamasi Teams-kanava, valitse 'Yhteydet' vasemmasta alakulmasta, etsi Meltwater ja klikkaa 'Lisää'

2. Liitä luotu tunniste ja napsauta 'Tallenna' [toista vaiheet 5-8 uusien kanavien määrittämiseksi]

3. Siirry takaisin kohtaan Kolmannen osapuolen integraatiot ja napsauta 'Päivitä' sen jälkeen, kun olet yhdistänyt Meltwaterin Teamsiin.

4. Hälytykset-välilehdellä voit päivittää olemassa olevien hälytysten toimitustavan tai luoda uuden hälytyksen napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa 'Luo hälytys' -painiketta

Olemassa olevat hälytykset:

Muokkaa olemassa olevaa toimitustapaa valitsemalla hälytys ja klikkaamalla kynäkuvaketta:

Valitse lisättävä Teams-kanava ja klikkaa Tallenna:

Uuden hälytyksen luominen:

Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Luo hälytys -painiketta
.​

Valitse hälytystyyppi, määritä tiedot ja klikkaa Tallenna.

Valmista!

Kun yhteys on muodostettu, kaikki uudet hälytykset, jotka käyttäjä on määrittänyt Teamsin ollessa valittu toimitustapa, alkavat virrata yhdistettyyn Teams-kanavaan.

Meltwaterissa ymmärrämme, että sinulle on tärkeää, miten henkilökohtaisia tietojasi käytetään ja jaetaan. Siksi olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja auttamaan suojaamaan henkilötietojesi turvallisuutta. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.