Mittaa
Mainosten hallinta -tilin yhdistäminen Meltwater Engageen

Yhdistä Mainosten hallinta -tilisi Meltwater Engageen

Päivitetty tällä viikolla

Sinun on ensin yhdistettävä Mainosten hallinta -tilisi, jotta voit käyttää Facebookin ja Instagramin maksetun suorituskyvyn mallia Someanalyysissa (sekä kykyä käsitellä tummia julkaisuja – tulossa pian!). Näitä yhteyksiä ei lasketa ostettujen omien tai kilpailijoiden someyhteyksien kokonaismäärään.

On tärkeää huomata, että Mainosten hallinta -tilejä voidaan käyttää sekä Facebook-sivuille että Instagram-tileille. Yhtä Mainosten hallinta -tiliä voidaan käyttää useille Facebook-sivuille ja Instagram-tileille. Lisäksi useilla Mainosten hallinta -tileillä voi olla pääsy samoille Facebook-sivuille tai Instagram-tileille.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Mainosten hallintatyökalun yhdistäminen

Mainosten hallinnan yhdistämisen vaiheet

1. Siirry Maksulliset yhteydet -välilehdelle

2. Valitse Mainostili

3. Kaikki sellaiset käytettävissä olevat Mainosten hallinta -tilit näytetään, jotka liittyvät yhdistettyihin Facebook-sivut- tai Instagram-tileihin Valitse tilit, jotka haluat todentaa Engagessa

4. Mainosten hallinta -tilisi on todennettava 60 päivän välein.

Jos yhdistetyn Facebook-sivun yhteys katkeaa Engagesta, myös Mainosten hallinta -yhteydet katkeavat. Kun todennat Mainosten hallinta -tilin uudelleen, kaikki kyseisen käyttäjän yhdistämät maksetut tilit todennetaan myös uudelleen. Jos esimerkiksi yhdistät 3 eri Mainosten hallinta -tiliä ja päivität 60 päivän kuluttua vain yhden tileistä, kaikki 3 tiliä päivitetään.

Maksettu-välilehti näkyy kaikille tilin käyttäjille, etkä tarvitse Engage-käyttäjän paikkaa sen käyttämiseen. Sinua ei myöskään tarvitse määrittää maksetulle tilille, ja näet kaikki maksetut tilit tilivalitsimessa käyttäessäsi Someanalyysin maksetun suorituskyvyn mallia.

Sekä hallinnoijat että kuuntelijat voivat lisätä, poistaa ja yhdistää uudelleen mainostilejä.

Ongelmanratkaisu

Kuinka näen tiedot siitä, mitkä Facebook-käyttäjät, Facebook-sivut ja Instagram-profiilit on liitetty mainostiliini/mainostileihini?

1. Tunnista käyttäjä, joka on Yrityksen hallinnoija Facebook-sivulla

2. Pyydä käyttäjää kirjautumaan sisään ja siirtymään Facebook Business -asetuksiin - https://business.facebook.com/settings

3. Valitse oikea tili tai tilit sivun yläosassa olevasta Yritysasetukset-kohdasta. Tili voi sisältää useita resursseja, kuten Facebook-sivuja ja Instagram-profiileja.

4. Klikkaa kohtaa Tilit

5. Valitse Mainostilit

6. Tämä näyttää sinulle kaikki mainostilit, joilla on käyttöoikeudet hallinnoida valitun tilin mainoksia.

7. Kun klikkaat mainostiliä, näet henkilöt, joilla on käyttöoikeudet mainostilille. Kun klikkaat henkilön vieressä olevaa avattavaa valikkoa, näet hänen käyttöoikeutensa mainostiliin.

Miksi mainostilini puuttuu, kun yritän muodostaa yhteyden Meltwateriin kohdassa Someyhteydet → Maksulliset?

1. Yhdistä Facebook-sivusi tai Instagram-tilisi Omat yhteydet -kohdassa (oma sometili on yhdistettävä ennen kuin siirryt maksulliseen)

2. Siirry Maksulliset yhteydet -välilehdelle

3. Valitse Lisää tili

4. Näet kaikki käytettävissä olevat Mainosten hallinta -tilit, jotka liittyvät yhdistettyihin Facebook-sivuihin tai Instagram-tileihin. Valitse tilit, jotka haluat todentaa Engagessa, ja seuraa kaikkia kehotteita.

Jos todennettava mainostili ei näy ponnahdusikkunassa edellä mainittujen vaiheiden jälkeen, käytä alla olevia ohjeita vianetsintään:

1. Näetkö haluamasi mainostilin Meta Business Managerissa?

2. Onko sinulla täydet hallinnoijan oikeudet mainostiliin?

Kuinka näen, mille mainostileille Facebook-käyttäjilläni on pääsy?

• Facebook Businessin kautta (suositus):

1. Kirjaudu sisään ja siirry Facebook Business -asetuksiin - https://business.facebook.com/settings

2. Valitse oikea tili tai tilit sivun yläosassa olevasta Yritysasetukset-kohdasta. Tili voi sisältää useita resursseja, kuten Facebook-sivuja ja Instagram-profiileja.

3. Klikkaa kohtaa Tilit

4. Klikkaa Mainostilit

5. Tämä näyttää sinulle kaikki mainostilit, joilla on käyttöoikeus hallinnoida valitun tilin mainoksia.

6. Kun klikkaat mainostiliä, näet henkilöt, joilla on käyttöoikeudet mainostilille. Kun klikkaat henkilön vieressä olevaa avattavaa valikkoa, näet hänen käyttöoikeutensa mainostiliin.

• Mainosten hallinnan kautta:

1. Kirjaudu sisään Mainosten hallintaan sen Facebook-yritystiliin liitetyn hallinnoijan tunnuksilla, joka on yhdistetty mainostiliisi

2. Oikean yläkulman avattavassa valikossa näkyvät mainostilit, joihin käyttäjällä on käyttöoikeudet