Ohjeet sosiaalisen median julkaisuoikeuksien määrittämisestä Meltwater Engage -käyttäjille!

Kun valitset Engage-käyttäjistäsi ne, jotka saavat julkaista ja tarkastella sisältöä kussakin someprofiilissasi, voit segmentoida profiileja tiimisi jäsenten roolien ja vastuualueiden mukaan.

Käyttäjät, joille on määritetty someprofiili, voivat nähdä kyseisen profiilin tiedot Keskustelut-, Julkaise- ja Someanalyysi-moduuleissa. Muut eivät näe niitä. Koskien ennen 1.4.2021 määritettyjä Engage-käyttäjiä: Kaikki Hallinnoija- ja Kuuntelija-käyttäjät määritetään automaattisesti kaikkiin someprofiileihin.

Ylläpitäjän on poistettava tarvittaessa Tavallinen-käyttäjien pääsy someprofiileihin. Koskien 1.4. jälkeen määritettyjä Engage-tilejä ja -käyttäjiä: uusia Tavallinen- ja Ylläpitäjä-käyttäjiä ei määritetä mihinkään someprofiiliin, eivätkä he näe tietoja Engagessa ennen kuin heidät on määritetty profiileihin.


Kuinka määritän käyttäjiä someprofiiliin?

Varmista, että sinut on määritetty Ylläpitäjäksi. Jos sinut on määritetty Tavalliseksi, pyydä tilisi ylläpitäjää päivittämään käyttäjäroolisi tai suorittamaan seuraavat vaiheet.

Lisätietoja käyttäjien lisäämisestä, poistamisesta ja päivittämisestä on tässä artikkelissa.

  • Varmista, että käyttäjäsi on lisätty alustallesi Hallinnoi käyttäjiä -kohdassa

  • Siirry Yksityiset sosmeyhteydet -sivulle

  • Vie osoitin sen someprofiilin päälle, jonka haluat määrittää, ja valitse kolmen pisteen valikko. Valitse Määritä käyttäjät.

  • Valitse käyttäjät, joilla tulee olla pääsy kyseiseen someprofiiliin, ja klikkaa OK.

  • Toista vaiheet 3 ja 4 kullekin someprofiilille.

Ainoastaan käyttäjät, joille on määritetty someprofiilit:

  • voidaan määrittää kyseisen profiilin keskusteluun toisen käyttäjän kanssa.

  • voivat hyväksyä kyseisen someprofiilin viestin Julkaise-moduulissa.

Käyttäjiä, joille ei ole määritetty profiilia, ei esitetä valintavaihtoehtona.


Hyväksynnät Publishissa

Kun Julkaise-moduulissa pyydetään viestin hyväksyntää, vain käyttäjät, joilla on pääsyoikeus valittuihin profiileihin, voidaan valita Hyväksyjäksi.

Jos viesti on ajoitettu useille profiileille, käyttäjät, joita ei ole määritetty kaikille profiileille, eivät voi hyväksyä viestiä eivätkä näy hyväksyjien valintaluettelossa. Sisältökalenterissa käyttäjät, joille on määritetty vähintään yksi profiileista, voivat tarkastella viestiä vain lukuoikeudella.


Profiilien yhdistäminen ja uudelleen todentaminen

Vain Ylläpitäjä-käyttäjät voivat yhdistää uusia someprofiileja ja määrittää käyttäjiä someprofiileihin. Jos ylläpitäjälle on määritetty vain yhdistettyjen profiilien alajoukko, hän näkee ainoastaan kyseiset määritetyt profiilit ollessaan Engage-moduulissa, mutta hän näkee kaikki saatavilla olevat profiilit Someyhteydet-sivulla. Sekä Ylläpitäjä- että Tavallinen-käyttäjillä on pääsy Yksityiset someyhteydet -sivulle, ja he voivat todentaa someprofiilit uudelleen. Tavallinen-käyttäjänä sinulla on pääsy vain someprofiileihin, joihin sinut on määritetty, kun olet Engage-moduulissa.

Sähköposti someyhteyden uudelleen yhdistämiseksi lähetetään kaikille käyttäjille, joille on määritetty someprofiili, riippumatta heidän roolistaan, sekä kaikille Ylläpitäjä-käyttäjille, vaikka heille ei olisikaan määritetty kyseistä someprofiilia.


💡 Vihje

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä Live Chatin kautta tai tutustu asiakasyhteisöömme.

Löydä vastauksia ja apua Meltwaterin tuen ja yhteisön asiantuntijoilta.


Löysitkö etsimäsi vastauksen?